Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
Rasmus Elm Rasmussen
Rasmus Elm Rasmussen
(f. 1980): Journalist på L&B Home. Rasmus skrev sin første artikkel om tech i 1999 til magasinet Alt om NET. Siden er det blitt til et vell av innhold til magasiner, aviser og webmedier innenfor kultur, livsstil og tech. De seneste årene har Rasmus fungert som redaktør på magasinet Alt om DATA. Rasmus skriver om alt fra PC-er og mobiler til elbiler, smarte hjem og lydutstyr.

Siste artikler av Rasmus

Bil og El-kjøretøy
Dato: 03.11.23
Xiaomi Mi Scooter 3 Xiaomi Electric Scooter 3 er solid bygd, men ikke tyngre enn at du kan klappe den sammen og ta den med deg. El-sparkesykkelen har dessuten et fint utvalg av smarte funksjoner, og leverer en utmerket kjøreopplevelse.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 03.11.23
Cowboy 4 Cowboy 4 har en superlekker design, kjører smidig og har intuitiv mobilbetjening. Men den er ikke til cowboys i alle størrelser.
Smart Home
Dato: 13.06.23
Google Nest Cam (med batteri) Designen er lekker, brukervennligheten er høy og kameraet byr på smart persongjenkjennelse. Du må imidlertid unnvære spotlys og sirene.
Smart Home
Dato: 13.06.23
Arlo Go 2 Arlos kamera kan kobles på det mobile bredbåndet, så det er mulig å bruke det på steder hvor det ikke er Wifi. Men det er temmelig dyrt, tatt de øvrige egenskapene i betraktning.
Smart Home
Dato: 13.06.23
TP-Link Tapo C420S2 For mer eller mindre samme pris som de øvrige i testen får du hos TP-Link to kameraer som leverer skarpe 2K-bilder og et fint utvalg av funksjoner.
Smart Home
Dato: 13.06.23
Netatmo Smart Outdoor Cam with Siren Et velfungerende kvalitetskamera hvor du får adgang til all funksjonalitet uten abonnement. Det krever imidlertid en fast strømtilkobling, og er derfor ikke spesielt fleksibelt.
Smart Home
Dato: 13.06.23
Ring Spotlight Cam Plus Det har stort sett alle tenkelige funksjoner og i tillegg plass til ekstra batteri. Det er ikke mulig å lagre opptak internt, og lagring i skyen krever abonnement.
Smart Home
Dato: 13.06.23
5 utendørs overvåkningskameraer Et overvåkningskamera kan advare deg på mobilen hvis det er tegn til innbrudd når du er langt vekke hjemmefra. Her tester vi fem modeller som kan monteres utendørs.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 13.05.23
2 el-sparkesykler En elektrisk sparkesykkel kan være praktisk til de kortere turene i byen, eller frem og tilbake mellom stasjoner når du skal med toget. Men er den dyreste best? Ikke nødvendigvis.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 13.05.23
Xiaomi Electric Scooter 3 Xiaomi Electric Scooter 3 er solid bygd, men ikke tyngre enn at du kan klappe den sammen og ta den med deg. El-sparkesykkelen har dessuten et fint utvalg av smarte funksjoner, og leverer en utmerket kjøreopplevelse.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 13.05.23
Segway KickScooter P65 Segway KickScooter P65 er laget i klippesolid kvalitet, og leverer en fremragende kjøreopplevelse og høy sikkerhet. Men den er stor, tung og dyr, og er derfor kun for de aller mest dedikerte.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 27.04.23
Harley-Davidson Serial 1 Mosh/Cty 1 Serial 1 Mosh Cty 1 er en velkjørende og ytterst enkel elsykkel som kjører langt på batteriet og krever et minimum av vedlikehold.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 27.04.23
Coboc Kallio CMF Komfort Selv når elmotoren ikke er påslått, er den stilrene lettvektssykkelen en drøm å kjøre på.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 27.04.23
Cowboy 4 Cowboy 4 har en superlekker design, kjører smidig og har intuitiv mobilbetjening. Men den er ikke til cowboys i alle størrelser
Bil og El-kjøretøy
Dato: 27.04.23
4 elsykler Her tester vi fire elsykler som er bygget fra bunnen for å gi deg optimal elektrisk fremdrift på sykkelstien, og smidig digital betjening.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 27.04.23
Mate X En solid cruiser til de brede sykkelstiene, men ikke den mest raffinerte når det gjelder kjøreopplevelse, konstruksjon eller smarte funksjoner. Risikoen for å kjøre ulovlig er dessuten stor.
Smart Home
Dato: 27.03.23
Matter gjør det enkelt å ha et smart hjem Matter bygger bro mellom Smart Home-produkter så de fungerer smertefritt på tvers av de store plattformene.
Mobil
Dato: 26.02.23
MWC 2023: Xiaomi 13-serien lansert De nye Xiaomi 13 og Xiaomi 13 Pro har den nyeste Snapdragon-prosessoren, Wi-Fi 7, høy IP-sertifisering og Leica-kamerateknologi. De to nye flaggskiptelefonene følges av en billigere Lite-modell, og alle kommer på det nordiske markedet i begynnelsen av mars.
Scroll to Top