Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
Lasse Torp Hansen
Lasse Torp Hansen
(f. 1996): Journalist på L&B Home. Lasse har blant annet blitt publisert i Bil Magasinet, Børsen Pleasure, Brugte Drømmebiler og Filmmagasinet Ekko. Lasse viste seg dessverre å være en ganske dårlig akademiker, men til gjengjeld veldig god til å formulere de universelle sannheter, som holder ham våken om natten: som det faktum at elbiler ofte deler designfilosofi med gamerutstyr, og at Erna i krig har samme plot som Find Nemo. Hans primære besettelser er biler, kaffe, tech, design, og film.

Siste artikler av Lasse

Smart Home
Dato: 06.04.24
Bosch Serie 6 kjøkkenmaskin (MUMS6ZS00) Selv om den ikke byr på en klassisk kjøkkenmaskin-design, har den nye arbeidshesten fra Bosch fokus på det viktigste, nemlig motoren.
Gaming
Dato: 25.03.24
PlayStation 5 Slim Standard Edition (2023) Den nye, mindre PlayStation 5 er klar til å overta etter den første gigantiske PS5. Det nye ytret medfører heldigvis ikke fare for å spolere vinneroppskriften.
Smart Home
Dato: 13.03.24
Nespresso Vertuo Creatista Nespresso og Sage er klar med en ny maskin som kan brygge over en halv liter kaffe med kun én kapsel og skummet melk på nivå med en god barista. Men det koster!
Gaming
Dato: 23.12.23
Lenovo Legion Go Markedet for håndholdte gaming-maskiner er brennhett, og nå melder Lenovo seg inn i kampen med store Legion Go, som har samme pris, maskinvare og operativsystem som Asus ROG Ally.
Smart Home
Dato: 07.12.23
DeLonghi Rivelia Lille, billige Delonghi Rivelia prøver ikke å overvelde på utstyrsfronten. Den har imidlertid et enkelt triks i ermet som skiller den fra andre små espressomaskiner.
Gaming
Dato: 14.11.23
Logitech G Cloud Logitech G Cloud lover performance som en ekte gaming-maskin, men uten heftig pris eller tung maskinvare.
Smart Home
Dato: 04.11.23
Siemens EQ900 Den høyteknologiske EQ900 kan kontrollere stort sett alle aspekter av espressobryggingen. Den vinner over konkurrentene på utstyr og pris, men taper på den viktigste egenskapen: smaken.
Smart Home
Dato: 04.11.23
Jura Z10 Jura Z10 byr på luksus og kvalitet. Det gjelder både byggekvaliteten og espressoen. Utstyrslisten er kortere enn hos andre maskiner i dette prissjiktet, men Z10 byr på velkjente tradisjoner fremfor det nyeste nye.
Smart Home
Dato: 04.11.23
Sage The Oracle Touch Sage forsøker å gjøre ekte, gammeldags espresso enkelt. Det gjør testens helautomatiske espressomaskiner også, men i motsetning til dem nekter Sage The Oracle Touch å gå på kompromiss med styrken, teksturen og smaken av klassisk espresso.
Smart Home
Dato: 04.11.23
Delonghi Maestosa Maestosa kan tilsynelatende by på deilig espresso og masser av utstyr, men man får en snikende følelse av at den hører hjemme på kontoret, ikke på kjøkkenet.
Smart Home
Dato: 04.11.23
4 espressomaskiner i særklasse Hvis penger ikke skal stå i veien for kaffeopplevelsen, har vi testet noen av de dyreste og villeste espressomaskinene på markedet.
Gaming
Dato: 03.11.23
Årets beste gaming-produkter 2023-2024 Gaming har virkelig slått gjennom som allemannshobby, og det store publikumet betyr mengder av nye produkter. Her er det beste fra i år.
Smart Home
Dato: 03.11.23
Instant Pot Pro Crisp & Airfryer Multikoker er nesten en underdrivelse, for Instant Pot kan så mye at det nærmest ikke finnes noe utstyr den ikke kan erstatte!
Gaming
Dato: 03.11.23
Asus ROG Ally
Bil og El-kjøretøy
Dato: 26.10.23
BYD Seal får Dynaudio-anlegg som standard På en offisiell lanseringsfest presenterte det kinesiske selskapet BYD to rimelige elbiler for det skandinaviske markedet. BYD Seal blir den første bilen i verden som leveres som standard med et system fra danske Dynaudio.
Gaming
Dato: 03.10.23
SteelSeries’ første mikrofon er skreddersydd for gamere Ny dedikert gamingmikrofon vil fjerne bryderiet ved livestreaming og gjøre det enklere å fokusere på å skape kvalitetsinnhold.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 21.09.23
AutoSens 2023: Bedre simuleringer for å få fart på utviklingen av selvkjørende biler Messe for autonom kjøreteknologi byr på forbedringer innen både maskinvare og programvare. Her er de viktigste fokusområdene.
Smart Home
Dato: 15.09.23
5 smarte kjøkkenmaskiner Vi tar hele runden i denne testen hvor vi anmelder fem smarte kjøkkenmaskiner, som alle prøver å steke, bake, fryse eller koke seg til en plass på kjøkkenet ditt.
Smart Home
Dato: 15.09.23
L’Or Barista Sublime L’Or utfordrer de etablerte Nespresso-maskinene med sin nye kapselmaskin, som både tar de kapslene du kjenner, og de nye XXL kapslene fra L’Or.
Smart Home
Dato: 15.09.23
Instant Pot Pro Crisp & Airfryer Multikoker er nesten en underdrivelse, for Instant Pot kan så mye at det nærmest ikke finnes noe utstyr den ikke kan erstatte!
Smart Home
Dato: 15.09.23
OBH Nordica Optigrill+ Hvis du har vanskeligheter med å steke en perfekt biff, tilbyr OBH Nordica Optigrill+ en enkel løsning. Men kanskje du er bedre tjent med bare å øve deg.
Smart Home
Dato: 15.09.23
Steba IC 110 Vi valgte å teste nettopp denne ismaskinen av én enkelt årsak: Det var den billigste ismaskinen med innebygd kompressor vi kunne finne. Kanskje den likevel var litt for billig.
Smart Home
Dato: 15.09.23
Kenwood Titanium Chef Patissier XL Kenwood forsøker å samle så mye oppvask som mulig i samme bolle. Kenwood Titanium Chef Patissier XL er en dyr maskin, men billigere enn sin storebror Cooking Chef XL. Er den et billigere alternativ eller et kompromiss?
Bil og El-kjøretøy
Dato: 21.08.23
Xpeng P7 Wing Edition Alle assosiasjoner mellom Kina og dårlig kvalitet blir gjort til skamme for Xpeng P7, som utfordrer Tesla og Polestar på klassisk luksus.
Lyd & Bilde
Scroll to Top