Åsa Warme Hallén
Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Siste artikler av Åsa Warme

Smart Home
Dato: 30.05.23
Ecovacs Winbot W1 Pro En vinduspusserrobot!? Finnes det faktisk, og kan det virkelig fungere i praksis? Spørsmålene er mange, og jeg skal se om jeg lykkes med å få frem noen svar.
Smart Home
Dato: 19.05.23
Philips Lumea IPL 9000 Series BRI958/00 Effektiv hårfjerning uten å måtte bruke tid og penger på å gå til en salong. Og det absolutt beste av alt – det skal være smertefritt!
Sport & Trening
Dato: 12.05.23
Huawei Band 7 Et aktivitetsarmbånd med stor og tydelig skjerm, bra batteritid som dessuten ikke graver et altfor stort hull i lommeboken. Er det for godt til å være sant?
Sport & Trening
Dato: 12.05.23
5 Aktivitetsarmbånd Vi blir bare eldre og eldre. Men hva er meningen med å bli eldre om man ikke holder seg frisk? Og hvordan vet jeg om jeg får tilstrekkelig med aktivitet i forhold til søvn og restitusjon?
Sport & Trening
Dato: 12.05.23
Amazfit Band 7 Skal bli spennende å se om testens billigste deltaker kan gi de øvrige deltakerne match, eller om det bare er batteritiden som er overlegen.
Sport & Trening
Dato: 12.05.23
Garmin Vivosmart 5 Garmin er riktig nok alltid Garmin. Men alt som glimrer, er likevel ikke gull.
Sport & Trening
Dato: 12.05.23
Fitbit Inspire 3 Dette er testens nest dyreste aktivitetsarmbånd, og merket har vært i bransjen siden 2007. Fitbit er ingen rookie med andre ord. Spørsmålet er om mange års erfaring holder i denne sammenhengen.
Sport & Trening
Dato: 12.05.23
Xiaomi Smart Band 7 Pent og smidig aktivitetsarmbånd med en skjerm som får smilet til å vokse. Men hvordan er det å bruke?
Smart Home
Dato: 03.05.23
Skap stemning med Ledvance Snart er den her - sommeren med varme kvelder og utendørsaktiviteter. Ledvance introduserer nå tre nye produkter som kan lyse opp enhver begivenhet.
Smart Home
Dato: 19.04.23
Avansert helsevurdering i hjemmet En smartvekt som alle i hjemmet kan bruke for å bli mer bevisst rundt kroppsvekten, det skadelige viscerale fettet og den generelle metabolske helsen.
Sport & Trening
Dato: 03.04.23
Creative Outlier Free Pro En hodetelefon med beinledningsteknikk spesielt utformet for å henge med på treningen. Kan det være noe å bruke pengene på?
Mobil
Dato: 15.03.23
Xplora XGO3 En smartklokke for barn, som også er en mobiltelefon. Skreddersydd til å passe både barnets og foreldrenes behov.
Smart Home
Dato: 12.03.23
Ecovacs Airbot Z1 En luftrenserrobot som beveger seg i hjemmet og renser luften der det trengs. Kan det være noe?
Sport & Trening
Dato: 05.03.23
Garmins Forerunner-serie får Amoled-skjermer De nyeste modellene i Forerunner-serien, treningsklokkene Forerunner 265 og Forerunner 965, er utviklet av løpere, for løpere. Og nå ser det ut til at løpere er sultne på Amoled-teknologi.
Hodetelefoner
Dato: 04.03.23
Stilige ørepropper fra Huawei Nå kommer etterfølgeren til FreeBuds 4i
Mobil
Dato: 16.02.23
Huawei Watch GT 3 SE En bra og brukervennlig treningsklokke trenger nødvendigvis ikke koste skjorta.
Sport & Trening
Dato: 13.02.23
Anker Soundcore Sport X10 De billigste sportsproppene jeg har testet, gir meg ikke så høye forventninger. Men noen ganger blir man overrasket.
Mobil
Dato: 03.02.23
Garmin blandar klassisk og smart Med den nye klokken vivomove Trend blandes den analoge stilen med smarte funksjoner.
Mobil
Dato: 30.01.23
Apple Watch Series 8 En svært bra treningsklokke som har alt. Inkludert katastrofal batteritid og høy prislapp.
Mobil
Dato: 27.01.23
Apple iPhone 14 Plus Er virkelig iPhone den beste mobilen? Hvorfor er den i så fall det? Som innbitt Android-bruker har jeg tatt utfordringen med å leve med to iOS-produkter for en periode. Usikker på om jeg skal le eller gråte …
Smart Home
Dato: 15.01.23
Få et helselaboratorium i hjemmet Å holde orden på helsen for å ha et så bra og kvalitativt liv som mulig er viktig. Men det er ikke alltid du tar deg tid til å besøke legen for å sjekke generell status. Med mindre du virkelig føler deg syk selvfølgelig.
Sport & Trening
Dato: 11.01.23
Nytt år – nye treningsløfter! For å holde fast ved dine nyttårsforsetter er det viktig å bruke alle triksene man har. Kanskje er det en ny treningsklokke som skal til?
Bil og El-kjøretøy
Dato: 06.01.23
Hold styr på bilen med Garmin Dash Cam Live Nå kan Garmin hjelpe deg å holde et våkent øye med bilen.
Business
Dato: 26.12.22
Dårlig samtalelyd skaper usikkerhet De fleste er nok enige i at dårlig samtalelyd er frustrerende. Men hvor mye begrenser det oss egentlig?
Scroll to Top