Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi
NYHETER
Signify lanserer en musikksynkroniseringsfunksjon for sitt WiZ smartlyssystem, slik at brukerne kan endre lysstyrke og farge i takt med musikken. Selskapet lanserer også en rekke nye produkter. - Les mer...
Nyhet Den amerikanske elbilprodusenten Fisker søker konkursbeskyttelse og planlegger å selge eiendelene sine og refinansiere gjelden, melder Reuters.
Nyhet Den amerikanske elbilprodusenten Fisker søker konkursbeskyttelse og planlegger å selge eiendelene sine og refinansiere gjelden, melder Reuters.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 19.06.24
Toyota og GAC med revolusjonerende ammoniakkmotor Kan dette bli elbilenes bane?
Smart Home
Dato: 18.06.24
Behagelige belysningsnyheter fra Philips Hue Sovne til en simulert solnedgang og våkne opp til en digital morgengry. Munnblåste koselige lyspærer med bærekraftige sokler er også en nyhet.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 18.06.24
Fisker søker konkursbeskyttelse Den amerikanske elbilprodusenten Fisker søker konkursbeskyttelse og planlegger å selge eiendelene sine og refinansiere gjelden, melder Reuters.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 18.06.24
Fiat Grande Panda endelig lansert Skal bli en billig bybil.
Smart Home
Dato: 17.06.24
WiZ lanserer musikksynkroniseringsfunksjon og nye produkter Signify lanserer en musikksynkroniseringsfunksjon for sitt WiZ smartlyssystem, slik at brukerne kan endre lysstyrke og farge i takt med musikken. Selskapet lanserer også en rekke nye produkter.
Mobil
Dato: 17.06.24
Samsung lanserer budsjettklokken Galaxy Watch FE For deg som ikke trenger den nyeste og mest avanserte smartklokken.
Smart Home
Dato: 16.06.24
Husqvarnas første solcellelader for robotgressklippere Redningen for robotgressklipperen der det er vanskelig å få lagt kabler.
Mobil
Dato: 14.06.24
Honor kommer tilbake til Norge Gode nyheter til tidligere Huawei-brukere som savner sine gamle mobiler. Honor-mobilene som tidligere ble produsert av Huawei, er på vei tilbake til norske butikker.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 13.06.24
Nye NIO EL8: Elektrisk SUV tar sikte på premiumtronen Kinesiske NIO har nettopp avduket sitt nye flaggskip-SUV, den store NIO EL8. Dette beistet av en elbil er ikke her for å leke – men for å erobre.
Smart Home
Dato: 13.06.24
Ninja tar airfryer til nye høyder Ninja lanserer nå sin Double Stack XL Airfryer i Norden, en modell som har to kurver som er stablet oppå hverandre, slik at den tar mindre plass på kjøkkenbenken.
Mobil
Dato: 13.06.24
Denne månedens oppgradering bringer Gemini Nano til Pixel 8-mobiler KI-forbedringer og nye funksjoner for Pixel-mobiler, Pixel Watch og Pixel-nettbrett
Mobil
Dato: 13.06.24
Apple Intelligence er et eneste stort virvar Det etterlengtede KI-initiativet fra Apple viser omfanget av selskapets problemer
Mobil
Dato: 12.06.24
CMF Phone 1 på vei fra Nothing Teaserbilder viser et spesielt design.
Mobil
Dato: 11.06.24
En flom av nye funksjoner i Apples operativsystem Neste år kan Android- og iMessage-brukere endelig kommunisere mer likt
Mobil
Dato: 11.06.24
Blått lys før leggetid er ikke farlig Ifølge en ny forskningsstudie er de negative effektene av blått lys for søvn overdrevet - søvnproblemer skyldes i større grad mangel på naturlig lys i løpet av dagen og uregelmessige rutiner ved leggetid.
Gaming
Dato: 11.06.24
Nye Xbox-konsoller: Endelig uten drivverk Xbox Games Showcase hadde mye å by på i år, hovedsakelig tre nye konsoller, inkludert en diskløs Xbox Series X som digital-entusiaster har drømt om.
Smart Home
Dato: 10.06.24
Yale Smart Code Handle gjør hverdagen litt enklere Med et kodehåndtak slipper du å lete etter nøklene til terrassedøren
Bil og El-kjøretøy
Dato: 10.06.24
Polestar 3 prøvekjørt Polestar kan puste lettet ut. Polestar 3 er blitt en fabelaktig morsom bil å kjøre, som samtidig har plass til hele familien, og rekkevidde i massevis.
Teknologi
Dato: 09.06.24
LEGO Braille Bricks blindeskrift med lek – nå på norsk LEGO vil gjøre læring av blindeskrift mer tilgjengelig og engasjerende for barn med synshemninger. Det prisbelønte LEGO Braille Bricks-konseptet støtter nå endelig norsk.
Sport & Trening
Dato: 08.06.24
Shokz-propper for trening og svømming Shokz OpenFit Air og OpenSwim Pro lar deg nyte musikk både på løpetur og i bassenget.
Gaming
Dato: 07.06.24
Computex 2024: Heftige gamingskjermer fra Acer Acer demonstrerte brillefri 3D og en skjerm som dekker hele synsfeltet på Computex.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 07.06.24
Volkswagen ID.3 får etterlengtet oppdatering Og du kan oppgradere motoreffekten.
Teknologi
Dato: 07.06.24
Signal med krass kritikk av EUs planer for chatkontroll Edward Snowdens foretrukne meldingstjeneste har ikke mye til overs for EUs fortsatte planer om å spionere på alles chat-meldinger.
Data
Dato: 06.06.24
Kraftigere NotebookLM – nå også på norsk Din virtuelle forskningsassistenten hjelper deg med å håndtere din egen personlige informasjon.

POPULÆRE NYHETER

Enden på visa for Fisker?
Firkantet sjarmklump
Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading
Huaweis etterfølger kommer tilbake
Familie-luksusbilen går som ei kule
Nyhet
Kan dette bli elbilenes bane?
Nyhet
Sovne til en simulert solnedgang og våkne opp til en digital morgengry. Munnblåste koselige lyspærer med bærekraftige sokler er også en nyhet.
Nyhet
Den amerikanske elbilprodusenten Fisker søker konkursbeskyttelse og planlegger å selge eiendelene sine og refinansiere gjelden, melder Reuters.
Scroll to Top