Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Juridisk informasjon

Generelt

Nettstedet drives/eies av Publish AS. Ved å bruke nettstedet aksepterer du vilkårene i den utformingen de til enhver tid har. Vilkårene gjelder for all bruk av nettstedet.

Publish AS forbeholder seg retten til når som helst å endre, fornye, legge til, fjerne eller forbedre informasjonen på nettstedet, legge til eller fjerne hele eller deler av nettstedet.

 

Opphavsrett

Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører Publish AS.

Du kan skrive ut enkeltsider fra nettstedet. For øvrig har du ikke rett til å kopiere, reprodusere, publisere, laste opp, sende, overføre eller distribuere noe materiell eller noen informasjon på nettstedet uten skriftlig forhåndstillatelse fra Publish AS. Lovovertredelser forfølges.

 

Varemerke

De varemerker, inkludert ikoner, som finnes på nettsiden tilhører Publish AS (Lyd & Bilde) og er beskyttet av lov om varemerker. Det er ikke tillatt, uten skriftlig samtykke, å bruke Lyd & Bildes varemerker i papirform, digitalt eller i andre media.

 

Brukergenerert innhold

Med brukergenerert innhold menes alt innhold som nettstedets besøkere skaper eller laster opp til nettstedet, for eksempel innlegg i kommentarer, opplastede bilder, videoer, musikk, linker m.m. Når du bruker slike funksjoner på lydogbilde.no, medvirker du direkte med innhold som du selv er ansvarlig for, og som du som bruker kan måtte svare for. Publish AS har rett til helt eller delvis å fjerne brukergenerert innhold som helt eller delvis er i strid med norsk lov, eller som på annen måte kan antas å medføre skade for Lyd & Bilde. Ved slikt misbruk har Publish AS også rett til å iverksette ytterligere tiltak som kan kreves for å motvirke misbruket.

 

Hyperkoblinger

På nettstedet kan Publish AS legge ut koblinger via annonser og lignende til nettsteder som tilhører tredjepart. Hvis du bruker slike koblinger, vil du forlate lydogbilde.no. Publish AS har ingen innflytelse over disse nettstedene og er ikke ansvarlig for materiellet på dem.

 

Ansvarsbegrensning

Vi gjør vårt ytterste for å sikre at opplysningene på denne hjemmesiden er fullstendige, korrekte og ajourførte, og at eventuelle feil korrigeres. Men vi kan ikke gi garanti for opplysningenes aktualitet, nøyaktighet, fullstendighet osv. Publish AS kan således ikke på noen måte gjøres erstatningsansvarlig for den informasjon som finnes på sidene – uansett om denne informasjonen mot forventning skulle være ukorrekt.

Publish AS kan heller ikke pålegges ansvar for skader eller tap, som måtte oppstå – direkte eller indirekte – som følge av bruken av denne hjemmesiden. Det gjelder også eventuelle datavirus forårsaket av nedlastinger.
Publish AS kan ikke gjøres ansvarlig for innholdet på de nettsider og eksterne dokumenter, vi linker til. Anvendelsen skjer på brukerens eget ansvar.

Vi gjør det som er mulig for å sikre en stabil drift av hjemmesiden, men er dog ikke ansvarlig for driftsforstyrrelser eller nedbrudd, f.eks. avbrudd på grunn av feilretting, vedlikehold eller forbedring av hjemmesiden.

Informasjonen på denne nettsiden kan inneholde tekniske og typografiske feil. Informasjonen kan endres uten forvarsel.

 

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

For at Publish AS skal kunne forbedre lydogbilde.no, og gjøre det lettere for deg å bruke nettstedet, innhenter vi visse opplysninger om deg når du bruker nettstedet, og lagrer informasjonen på serverne våre. Slik informasjon er for eksempel opplysninger om operativsystemet ditt, nettleserversjonen, domenenavn og IP-adresse, hvilken URL du kommer fra og går videre til, og hvilke deler av nettstedet du besøker. Vi bruker også informasjonskapsler i forbindelse med annonsering og sosiale medier-deling. Disse opplysningene lagres i såkalte informasjonskapsler eller cookies.

Informasjonskapsler er små filer som inneholder et serienummer som kan identifisere deg som unik bruker, og som blir lagret på datamaskinen din for at vi senere skal kunne tilpasse nettstedet etter dine ønsker. Disse opplysningene bidrar til at vi kan holde styr på hva du er interessert i, slik at du raskere kan finne informasjonen du søker. De fleste nettlesere har en funksjon som gjør det mulig å slå av bruken av informasjonskapsler. I noen tilfeller kan blokkering av informasjonskapsler føre til at nettstedet fungerer dårligere eller ikke i det hele tatt, avhengig av hvilke innstillinger du har valgt for nettleseren.

 

Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her

 

Personopplysninger

Personvernet er viktig for oss i lydogbilde.no. All informasjon som du sender til oss, behandles i samsvar med personvernlovgivningen. Ved å bruke nettstedet godtar du at informasjonen du sender, samles inn og håndteres i samsvar med disse vilkårene.

Publish AS kan sammenstille statistikk, svar på undersøkelser og spørreskjemaer, trafikkmønstre og lignende samt utlevere slik sammenstilt informasjon til tredjepart for annonsering eller andre markedsføringsformål, men slik sammenstilt informasjon vil ikke inneholde noen personopplysninger.

 

Lyd & Bilde
Scroll to Top