Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
Ola Larsson
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Siste artikler av Ola

Smart Home
Dato: 19.06.24
LGs nye kjøle-/fryseskap setter farge på hverdagen LG lanserer InstaView med MoodUP, et kombinert kjøle-/fryseskap der du kan justere fargen på frysedøren og LED-belysningen inne i kjøleskapet som har en glassdør.
Smart Home
Dato: 17.06.24
WiZ lanserer musikksynkroniseringsfunksjon og nye produkter Signify lanserer en musikksynkroniseringsfunksjon for sitt WiZ smartlyssystem, slik at brukerne kan endre lysstyrke og farge i takt med musikken. Selskapet lanserer også en rekke nye produkter.
Smart Home
Dato: 13.06.24
Ninja tar airfryer til nye høyder Ninja lanserer nå sin Double Stack XL Airfryer i Norden, en modell som har to kurver som er stablet oppå hverandre, slik at den tar mindre plass på kjøkkenbenken.
Mobil
Dato: 11.06.24
Blått lys før leggetid er ikke farlig Ifølge en ny forskningsstudie er de negative effektene av blått lys for søvn overdrevet - søvnproblemer skyldes i større grad mangel på naturlig lys i løpet av dagen og uregelmessige rutiner ved leggetid.
Smart Home
Dato: 06.06.24
Philips nye airfryer lar deg følge med på stekingen Versuni har lansert Philips 2000 Series airfryer - en innstegsmodell med gjennomsiktig vindu.
Smart Home
Dato: 04.06.24
Ny serie kompakte kjøleprodukter fra Miele Miele har lansert en kvintett av frittstående kjøleprodukter med en høyde på 85 centimeter, herunder to kjøleskap og tre frysere.
Smart Home
Dato: 30.05.24
Rask og stillegående espressomaskin fra Philips Versuni har lansert den helautomatiske espressomaskinen Philips 5500 LatteGo, som er raskere og mer stillegående enn sin forgjenger - og tilbyr 20 forhåndsinnstilte kaffedrikker.
Smart Home
Dato: 29.05.24
Den smarte terrassedørlåsen har fått Matter Nå har Secuyou lansert en ny, smart dørlås for terrassedøren - med støtte for Matter.
Smart Home
Dato: 28.05.24
Smarte Weber gassgriller – i flaggskipet Summit-serien Weber utvider sitt sortiment av smarte gassgriller ved å lansere de første modellene i flaggskipserien Summit.
Smart Home
Dato: 27.05.24
Perfekt pizza med roterende pizzastein Power har under sitt eget merke Chef Matteo lansert Crosta 16" - en gassdrevet pizzaovn med roterende steinplate.
Smart Home
Dato: 24.05.24
Philips Airfryer med doble kurver Versuni har lansert Philips 3000 Series Dualbasket - selskapets første airfryer med to kurver.
Smart Home
Dato: 22.05.24
Automatisert alt-i-ett-system for hjemmebrygging Ølbryggere har eksistert en stund, men ifølge selskapet selv er iGulu F1 den første i sitt slag - tilkoblet, smart og allsidig.
Smart Home
Dato: 19.05.24
Unik robotgressklipper som klipper som en håndgressklipper Oasa R1 er en kommende robotgressklipper som skiller seg fra alle eksisterende modeller ved at den klipper med en sylinder, akkurat som en tradisjonell «håndgressklipper».
Smart Home
Dato: 14.05.24
Neste steg for Matter – energistyring og elbiler CSA har lansert Matter versjon 1.3, og blant de nye funksjonene er funksjoner for overvåking av energiforbruket i hjemmet og lading av elbiler.
Smart Home
Dato: 11.05.24
Motoriseret indendørskamera fra Ring Ring har lansert et motorisert innendørs overvåkningskamera, kalt Pan-Tilt Indoor Camera, som kan rotere 360 grader for å overvåke hele hjemmet.
Smart Home
Dato: 03.05.24
KitchenAid lanserer batteridrevet kjøkkenutstyr KitchenAid lanserer nå et batteridrevet system kalt KitchenAid Go, som består av seks batteridrevne kjøkkenredskaper som alle bruker samme batteri.
Smart Home
Dato: 30.04.24
Ecovacs lanserer ny flaggskipduo Ecovacs lanserer nå to nye robotstøvsugere, flaggskipmodellene i T30-serien.
Smart Home
Dato: 29.04.24
Nordisk renessanse for Nutribullet Nutribullet gjør comeback på det nordiske markedet etter noen års fravær, og lanserer tre personlig tilpassede blendere, hvorav én er batteridrevet.
Smart Home
Dato: 28.04.24
Global sikkerhetsstandard for smart home-produkter CSA har presentert en sikkerhetsspesifikasjon og et merkeprogram for smart home-produkter.
Smart Home
Dato: 26.04.24
LG utvidet sin Signature Kitchen Suite på EuroCucina På EuroCucina-messen i Milano presenterte LG en rekke nye kjøkkenprodukter i sin eksklusive Signature Kitchen Suite-serie.
Smart Home
Dato: 19.04.24
Samsungs oppkoblede hvitevarer på EuroCucina På EuroCucina-messen i Milano viser Samsung hvordan tilkoblede enheter kan endre og forenkle brukernes hverdag.
Smart Home
Dato: 16.04.24
Mieles app skal gjøre matlagingen enklere og morsommere Miele har videreutviklet appen med flere smarthjem-funksjoner for å gjøre matlagingen enklere og morsommere, og for å gi tips om hvordan man kan leve mer energieffektivt.
Smart Home
Dato: 14.04.24
Med Dysons AR-verktøy kan du se hvordan du har rengjort – i sanntid Dyson introduserer CleanTrace, et AR-verktøy som viser deg i sanntid på mobiltelefonen din - hvis du har en iPhone med LiDAR - hvor du har støvsugd.
Smart Home
Dato: 10.04.24
Yale lanserer sikkerhetsprodukter for det smarte hjemmet Yale, som har solgt én million smartlåser i Norden, lanserer snart en serie sikkerhetsprodukter for det smarte hjemmet.
Scroll to Top