Search
Generic filters

NÅR KUN DET BESTE ER GODT NOK

Er det ikke deilig å slippe valgets kvaler? Den nagende følelsen i magen, når man kjenner at man kanskje brukte litt for mye penger på noe man ikke er sikker på å bli fornøyd med, er ikke lett å bli kvitt.

Vi vet selv hvordan det er. Vi har alle vært der, men ikke når det kommer til mobiler, tv, kameraer, hi-fi, hodetelefoner eller høyttalere, for eksempel. Det har vi god kontroll på i redaksjonen. Derfor kjøper vi aldri katta i sekken. Ny tv? Spør Audun. Bytte ut den gamle mobilen? Spør Jonas eller Peter. Nye høyttalere? Hvis ikke John vet svaret, vet Geir akkurat hva som er best.

Den ekspertisen har vi samlet mellom de myke permene i denne utgaven av Årets beste 2019/2020, og kavalkaden favner over tester fra desember 2018 til og med desember 2019.

Det er over 400 tester, det. Omlag 30 prosent av testene fra året som gikk, er samlet her, og blant dem har vi kåret over 40 vinnere. Altså de drøyt 40 aller, aller beste produktene i alle hovedkategoriene.

Ikke dermed sagt at de 140 andre ikke er gode nok, det kan være så lite som skiller testene at vi anbefaler at man leser hele teksten før man bestemmer seg.

For at valget skal bli enda lettere, har vi laget en liten guide til hver hovedkategori, som helt enkelt forklarer litt om hva man bør tenke på før et kjøp. Vårt håp er at guidene skal gjøre valget både enklere og tryggere.

Du kan være trygg på at våre anbefalinger kommer på bakgrunn av mange års ekspertise, og at de utvalgte produktene er nøye vurdert og testet, ut fra våre faste testkriterier.

Vårt ønske er at du skal slippe valgets kvaler. Sånn at du kan vinke farvel til den nagende følelsen i trygg forvissning om at du har valgt riktig, basert på våre grundige tester.