Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Alle personopplysninger håndteres gjennom Media Digital.

Personvern

Media Digital leverer helhetlige opplagstjenester til Publisister i Norge. På vegne av våre kunder lagrer og administrer vi personopplysninger og vi har dermed en rolle som databehandler for våre kunder.

For å sende ut fysiske publikasjoner og kreve inn betaling, er det nødvendig å lagre informasjon som navn og adresseinformasjon. For digitale publikasjoner er det nødvendig å lagre e-post (bruker) og passord. Til bruk for driftsmeldinger, nyhetsbrev og øvrig kommunikasjon lagres også e-post og mobilnummer.

Informasjonen lagres i en database lokalt hos Media Digital AS. Vi tar informasjonssikkerhet og personvern på alvor. Opplysningene er godt teknisk beskyttet og backup kjøres daglig. Ingen personopplysninger deles med andre med mindre det er høyst nødvendig.

I forbindelse med utsendelse av fysiske publikasjoner, fakturaer ol. vil navn og adresse måtte deles med distribusjonspartnere ut av ren nødvendighet for å få utført oppdraget.

Abonnenter kan få innsyn og endre opplysningene ved å benytte «Min Side» på våre kunders hjemmeside, alternativt ta kontakt med kunden selv.

Ved opphør av abonnementsforholdet og med mindre annet er avtalt, vil Media Digital slette alle personlige data senest 12 måneder etter opphørstidspunktet.

Informasjonskapsler på lydogbilde.no

Lyd & Bilde bruker informasjonskapsler blant annet for annonsering, deling i sosiale medier, trafikkmåling, innlogging, kontaktskjemaer og optimalisering av innhold. Ved å bruke denne siden godkjenner du denne bruken.

De aller fleste nettsider av i dag benytter seg av såkalte cookies (på norsk: informasjonskapsler) for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne. Med nytt lovverk og nye EU-regler for informasjonsinnhenting og personvern har det kommet nye regler vedr. informasjon ang. informasjonskapsler. Her finner du informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler på lydogbilde.no.
Lov om elektronisk kommunikasjon krever at Lyd & Bilde informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler. Vi siterer fra lovverket:

§ 2-7b Bruk av informasjonskapsler/cookies

Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  • utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett
  • som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.