Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Personvern

Alle personopplysninger håndteres av Publish AS.

Personvern

På vegne av våre kunder lagrer og administrer vi personopplysninger og vi har dermed en rolle som databehandler for våre kunder.

For å sende ut fysiske publikasjoner og kreve inn betaling, er det nødvendig å lagre informasjon som navn og adresseinformasjon. For digitale publikasjoner er det nødvendig å lagre e-post (bruker) og passord. Til bruk for driftsmeldinger, nyhetsbrev og øvrig kommunikasjon lagres også e-post og mobilnummer.

Informasjonen lagres i en database lokalt hos Media Digital AS. Vi tar informasjonssikkerhet og personvern på alvor. Opplysningene er godt teknisk beskyttet og backup kjøres daglig. Ingen personopplysninger deles med andre med mindre det er høyst nødvendig.

I forbindelse med utsendelse av fysiske publikasjoner, fakturaer ol. vil navn og adresse måtte deles med distribusjonspartnere ut av ren nødvendighet for å få utført oppdraget.

Abonnenter kan få innsyn og endre opplysningene ved å benytte «Min Side» på våre kunders hjemmeside, alternativt ta kontakt med kunden selv.

Ved opphør av abonnementsforholdet og med mindre annet er avtalt, vil Media Digital slette alle personlige data senest 12 måneder etter opphørstidspunktet.

Informasjonskapsler på lydogbilde.no

Lyd & Bilde bruker informasjonskapsler blant annet for annonsering, deling i sosiale medier, trafikkmåling, innlogging, kontaktskjemaer og optimalisering av innhold. Ved å bruke denne siden godkjenner du denne bruken.

De aller fleste nettsider av i dag benytter seg av såkalte cookies (på norsk: informasjonskapsler) for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne. Med nytt lovverk og nye EU-regler for informasjonsinnhenting og personvern har det kommet nye regler vedr. informasjon ang. informasjonskapsler. Her finner du informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler på lydogbilde.no.
Lov om elektronisk kommunikasjon krever at Lyd & Bilde informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler. Vi siterer fra lovverket:

§ 2-7b Bruk av informasjonskapsler/cookies

Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  • utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett
  • som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

 

Vise personaliserte annonser

Vi bruker informasjonskapsler til å vise deg målrettede annonser. Avhengig av hvilke aktører du har godtatt informasjonskapsler fra vil du kunne se annonser basert på eksempelvis interesser, historikk eller geografisk posisjon. Google Ad Manager er vårt annonsesystem, og dette benytter informasjonskapsler for å gi annonsører tilgang til relevante målgrupper basert på lokasjon, historikk eller interesser. Google ivaretar ditt personvern i henhold til gjeldende lover og forordninger.

Du finner mer informasjon om Googles personvern her: https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Om du ønsker å deaktivere sporing i Googles annonser kan du gjøre det her: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=no

Når du bruker vårt nettsted kan godkjente tredjeparter plassere informasjonskapsler.

Vi har utarbeidet strenge retningslinjer for hvordan slike aktører kan samle inn og bruke data om våre besøkende.

Scroll to Top