TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Abonnement

L&B tilbyr forskjellige typer abonnement og betalingsmåter. For mer informasjon, se MinSide for opplysninger om ditt abonnement, priser og alternative betalingsmåter.

Tilgang til LB+ forutsetter at du registrerer gyldig betalingsinformasjon. Abonnementet løper fra det tidspunkt du registrerer deg første gang og fornyes løpende frem til du sier opp.

(Gjelder ikke gaveabonnement.)

For å bli abonnent må du være fylt 18 år. Er du under 18 år må dine foreldre eller foresatte samtykke i bestillingen.

Abonnementet inkluderer nyhetsbrev på e-post. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet via lenken nederst i e-posten.

Betaling

Betalingen trekkes forskuddsvis hver måned. Det er ditt ansvar å sørge for at du kan betale abonnementet ved fornyelse, og at betalingskortet er gyldig og har dekning.Betalingsfrekvens og beløp beror på hvilke type abonnement du har aktivt.

Betaling skjer via Klarna eller Vipps.

Vi bruker Klarna som betalingsleverandør. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med ordren er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Priser og endringer

Alle priser er oppgitt i norske kroner. Publish AS forbeholder seg retten til å endre prisene når som helst. Du som abonnent vil motta informasjon i god tid om prisen endres.

Vi gjør vårt beste for å oppgi korrekt og oppdatert informasjon på vår nettside, men tar forbehold om at feil kan forekomme.

Personvern

Dersom du har et abonnement hos oss eller har hatt et aktivt kundeforhold med Publish AS, forbeholder vi retten til å kommunisere med deg. Du kan når som helst melde deg av å motta markedsføring (nyhetsbrev) og administrere dette på Min Side, eller ved å kontakte oss. Se vår personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Oppsigelse

Du kan si opp ditt abonnement når du vil på MinSide. Avtalen løper ut den perioden du har forhåndsbetalt, og det vil ikke bli refundert eller kreditert betaling for den resterende perioden av abonnementstiden din.

Det gjelder også i tilfeller der det har oppstått doble trekk som et resultat av dublett bestillinger/registreringer. Eks. Der du som kunde har registrert deg med flere ulike e-post adresserer i vår database.

Support/Kundesenter

Dersom du har spørsmål, tekniske problemer eller har øvrige henvendelser, vennligst se våre hjelpesider.

https://www.lydogbilde.no/kundesenter/

Endringer i vilkår

Vi vil kunne oppdatere våre vilkår fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon av våre kjøpsvilkår på vår nettside.

Følg Lyd & Bilde