Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Guide

Strømmekrig: Nå lanseres Disney+

Med lanseringen av Disney+ er strømmekrigen for alvor i gang, men hvilke strømmeabonnement MÅ du ha?

Skrevet av / 15.09.20 - 16:00
Strømmekrig: Nå lanseres Disney+

Det er virkelig besynderlig å tenke på at det kun er syv (7!) år siden vi plutselig kunne se splitter nye, originale, TV-serier fra en strømmetjeneste – og vi alle fikk en helt ny TV-hverdag.

 

Fra Moviebox til «57 channels and nothin’ on» og DVD

I mange, mange år hadde statskanalene monopol i Skandinavia, I Norge sågar kun med én stakkarslig TV-kanal. Underholdning stod ikke i første rekke under programplanleggingen; med nyheter, seriøse faktaprogrammer og oppbyggelig barne-TV skulle folket oppdras.

På 1980-tallet kom så syndefloden! Dynastiet, Dallas og Falcon Crest fikk sin debut i Skandinavia. Da kunne vi (ofte halvannet år etter amerikanerne) se én stakkarslig episode med klisjépreget såpeopera på rikskringkastingen hver fredag kveld. Og var vi riktig heldig så var det en amerikansk (og ikke finsk) film som ble vist som «mandagsfilmen».

Med “Dynasty” kom glitter, glamour og synd til Skandinavia. (Foto: ABC).

Var du blant de utvalgte, hadde du tilgang til egen parabolantenne, og fikk plutselig hele verden inn i din stue. Hva du skulle med 12 predikantkanaler, 15 dyredokumentarkanaler og fem kanaler med tale på urdu, er nå en helt annen sak. Man kunne skryte av å ha et endeløst antall kanaler, men i bunn og grunn satt man med «57 channels and nothin’ on». Noe mange sikkert kjenner seg igjen i i dag.

 

På midten av ’80-tallet kom også en annen underholdnings-nyvinning. Folk flest kunne nå leie seg en Moviebox, samt en loslitt VHS-kassett (som du først måtte bruke 5-7 minutter på å spole tilbake), fra et heller begrenset utvalg av actionpregede B-filmer fra den smålugubre kiosken på hjørnet. Kjente du ekspeditøren virkelig godt kunne det til og med tenkes at du fikk leie en film (utekstet!) fra under disken…

VHS. Those were the days…

Kom du fra et møblert hjem var det faktisk ikke utenkelig at familien etter hvert eide en VHS-spiller – ikke at det hjalp mye på et heller magert filmutvalg. Hardcore filmentusiastene kunne fra tidlig 1990-tallet bruke en liten formue på LaserDisc. Mot slutten av tiåret, og introduseringen av kjøpefilm på DVD (og senere Blu-ray), ble plutselig alle mann sin private kinosjef i egen stue. Du måtte dog ut med ca. 200,- per film, og større titler ble ikke tilgjengelig før et halvt år etter kinopremieren.

900,- kroner for én TV-serie er vel heller vanskelig å forsvare i dag? (Foto: platekompaniet.no).

Ønsket du for eksempel å erverve deg den siste sesongen av Lost eller 24 på DVD, så måtte du fort ut med 600-700,- kroner. Med andre ord, ca. den samme prisen du i dag betaler for et årsabonnement med tilgang til «alle» TV-seriene.

La menneskene strømme til meg!

Lite ante vel Reed Hastings, i det han hjemme i garagen sin i California, i det herrens år 1997 begynte med postordreutleie av DVD, at selskapet hans 23 år senere skulle være en av verdens største underholdningsleverandører og ha 200 millioner abonnenter, i tilnærmet alle verdens land.

Reed Hastings, Netflix’ gründer og CEO. “See What’s Next”, Roma, april 2018. (Foto: Ernesto S. Ruscio/Getty Images, Netflix)

Først ti år senere (2007) lanserte Netflix USA muligheten for å strømme innhold fra tjenesten. Da var alt basert på innkjøpte serier og filmer, som de hadde rettigheter til å vise i kun bestemte land/territorier.

Netflix kom til Norden i oktober 2012, i februar 2013 slapp de sin første egenproduserte (med unntak av Lilyhammer) TV-serie, House of Cards. Juli samme år kom første sesongen av fengselsdramaet Orange is the New Black – og en ny tidsregning for TV-titting var i sin spede begynnelse.

 

Det første året med egenprodusert innhold slapp Netflix «kun» tre serier og ingen filmer. Det påfølgende året var Marco Polo den eneste nye serien fra Netflix. I 2020 lanserer strømmegiganten 30-40 egenproduserte filmer og serier (inkludert nye sesonger av pågående serier) per MÅNED.

Vi hadde selv gleden av personlig å møte karismatiske Hastings under See What’s Next i Roma for litt over to år siden. Allerede da var det hvisking i gangene i den romerske luksusvillaen om den kommende konkurransen fra Disney.

Les også Netflix: See What’s Next ‘18 Netflix presenterer kommende nyheter, og satser stort på lokale produksjoner – spesielt i Europa.

1-2 år innen dette la Netflix planene for å forberede seg på konkurransen fra Disney, HBO, Amazon Prime og andre strømmetjenester. Planen var like enkel som genial: De måtte bygge opp sitt eget unike innhold, sterke merkevarerserier og filmer som du kun kan se hos nettopp Netflix. I tillegg skulle det satses mye mer på lokalt innhold, som The Rain, Ragnarok, Störst av allt og La Casa de Papel.

 

Satsingen har da også blitt kronet med kunstnerisk suksess, med prisvinnende filmer som Roma, The Irishman og Marriage Story, samt publikumssuksesser som Spenser Confidential, Extraction og Project Power.

Godt hjulpet av koronapandemien, med påfølgende lockdown og stengte kinoer, har abonnentene også strømmet til Netflix, som nå nærmere seg 200 millioner abonnenter globalt.

Kan en liten mus, med store sorte ører, og en illsint, kvekkende and hamle opp med Hastings & Co?

En mus som brøler

12. november i fjor lanserte endelig The Walt Disney Company sin helt egen strømmetjeneste. En tjeneste der du kun finner egenprodusert innhold de selv eier alle rettigheter til, og som de nå trekker ut fra andre innholdsleverandører (som blant annet Netflix og HBO).

Løvens konge (Foto: Walt Disney)

10 måneder senere kan de notere satsingen for en gigantisk suksess. Så langt har 62 millioner abonnenter tegnet seg for et Disney+-abonnement, og ta da i betraktning at de per dags dato kun operere i 18 land. Sammenfallende med Norden-lanseringen i dag vil 26 land ha tilgang til den nye strømmetjenesten.

Her kan du tegne deg for norsk abonnement på Disney+.

På kort tid har dermed Disney+ blitt en av de viktigste underholdningsleverandørene på strømming, og med grepet de nylig tok ved å lansere Mulan rett-på-strømming i stedet for koronastengte kinoer, viser de muskler, klare vekstambisjoner og fremtidsvisjon.

Les også Mulan til Disney+ En av årets største kinolanseringer fra Walt Disney, Mulan, slippes nå direkte på strømmetjenesten Disney+.

Men så er jo det store spørsmålet, trenger jeg virkelig tre (eller fire-fem) strømmetjenester?

Det korte svaret er nei, men du trenger minst to, og skal du kun ha to så anbefaler vi, uten snev av tvil, nettopp Netflix og Disney+.

Hvorfor? Primært fordi de to strømmetjenestene ikke direkte er konkurrenter på innhold, de er faktisk langt mer komplementære.

Verdens største underholdningsarkiv

Flaggskipene i Disney+ er det komplette Disney-arkivet, med alt fra Snehvit til Den lille havfruen, Frost, og Mickey Mouse Clubhouse, animasjonsfilmene fra Disney/Pixar (Toy Story), Marvel-universet, Star Wars-universet, dokumentarmangfoldet fra National Geographic og det enorme filmarkivet til Fox, med blant annet Avatar og X-Men.

Snehvit og de syv dvergene (1938). (Foto: Walt Disney).

Tidligere i sommer testet vi den nye strømmetjenesten (riktignok med et tysk abonnement, men det er svært lite som skiller det innholdsmessig fra Norden).

Les også Imponerende Disney-arkiv for familien Disneys nye strømmetjeneste er på vei til Norge. Her er hva du kan forvente.

Og la oss rydde den største misforståelsen knyttet til Disney+ av veien, dette er så absolutt ikke en tjeneste kun for barnefamilier.

Ingen har en større film- og seriekatalog enn Disney. Et arkiv som fikk et vanvittig påfyll av solide arkivtitler med selskapets gigantoppkjøp av 21st Century Fox.

Disney la på vårparten i fjor nærmere 650 milliarder kroner på bordet for å sikre seg Fox, og dermed også rettighetene til deres rikholdige filmkatalog. Et soleklart strategisk kjøp i utviklingen av Disney+.

Avatar kan du nå se på Disney+ (Foto: Walt Disney/Fox).

Hvordan virker Disney+?

Brukervennligheten og grensesnittet er ganske så likt som Netflix, så er du allerede Netflix-bruker vil du intuitivt skjønne hvordan du skal håndtere Disney+.

Disney+ er tilgjengelig på de aller fleste mobiler, nettbrett og smart TV-enheter av nyere dato (eksakt hvilke enheter kan du se her), samt nettlesere til Windows, Mac og Chromebook. Avspilling på mobilnettlesere støttes derimot ikke: Her henvises man til Android- eller Apple-appen. Appen er tilgjengelig fra og med i dag.

Disney+ kan strømmes på opptil fire enheter samtidig, og du kan opprettet inntil syv brukere, der personer i husstanden definert som barn automatisk vil få et begrenset innhold, der «upassende» titler er luket bort.

Det er også mulig å laste ned «ubegrenset» med filmer og serier og se dem i offline-modus (uten utløpsdato), slik blant andre Netflix tilbyr. Hos Netflix er derimot nedlastingstilbudet begrenset til egenprodusert innhold.

Både appen og innholdet er tekstet på norsk. En god del titler rettet inn mot de minste, er også dubbet til norsk.

Disney+ støtter opptil syv forskjellige profiler. (Foto: Walt Disney).

Øverst i appens eller browserens vindu ser man valgte filmer og serier, mens det under følger en rekke anbefalinger i forskjellige kategorier. I tillegg kommer nytt innhold, og algoritmebaserte anbefalinger.

En viktig forskjell fra Netflix er at Disney+ gir brukeren mulighet til å velge mellom fem innholdsuniverser: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

Nyere innhold (som for eksempel Marvel-filmer og The Mandalorian) er tilgjengelig i 4K UHD, HDR og med Dolby Atmos lydspor. Du kan selv velge strømmekvalitet; «Automatisk» gir deg 4K-oppløsning.

Om du reiser utomskjærs (noe de færreste vel gjør under dagens korona-situasjon), så kan du kunne se det Disney+-innholdet som er tilgjengelig i det spesifikke landet.

Hva kan jeg se på Disney+?

Om tjenesten er teknisk god og brukervennligheten utmerket er slettes ikke uvesentlig, men det viktigste er tross alt innholdet.

Fra lanseringsdagen i Norden (15. september) er over 500 animasjons- og spillefilmer, 7.300 serieepisoder og ca. 40 Disney+ Originals tilgjengelig.

Disney+ (Foto: Walt Disney).

PS! Se den komplette listen nederst i artikkelen.

Det hersker derimot uklarhet rundt hvor mange titler fra det enorme Fox-arkivet som vil bli tilgjengelig i løpet av høsten. Heri ligger et av Disney+’ største fortrinn, de har et langt større, bredere og bedre filmarkiv enn Netflix, HBO Nordic og Amazon Prime (vi ser ikke engang grunn til å nevne Apple+ i denne sammenhengen).

Hva som du vil anse som «gullet» blant det mangfoldige innholdet vil avhenge av egne preferanser og interesse. Er du die hard Star Wars- eller Marvel-fan vil du her finne tilnærmet alt fra de kategoriene (med unntak av Marvel-filmer som er produsert av Netflix, som Daredevil, Jessica Jones og Luke Cage).

Steamboat Willie (1928) startet det hele. Nå tilgjengelig på Disney++. (Foto: Walt Disney).

Dyre- og dokumentarelskere vil få en utømmelig mengde med National Geographic-dokumentarer, mens animasjonselskere (i alle aldre) vil kunne se hele tegnefilmskatten til Walt Disney, fra Snehvit til Frost 2. Også kortfilmarkivet til Disney er tilgjengelig. Fans av satirisk humor vil finne mye glede i at Disney+ serverer samtlige 30 sesonger av The Simpsons.

Les også Klassisk Star Wars! Med sin første originalserie puster Disney nytt, og samtidig klassisk, liv i Star Wars-sagaen.

Men, skal man forbli en trofast abonnent av en strømmetjeneste må det løpende tilføres nytt innhold, her kommer Disney+ Originals inn. Prikken over I-en i denne kategorien er storsatsingen Star Wars: The Mandalorian. To episoder fra sesong 1 er tilgjengelig fra i dag, deretter slippes en ny episode hver fredag. Første episode av sesong 2 av det nye Star Wars-eposet lanseres den 30. oktober.

 

40 Disney+ Originals er umiddelbart tilgjengelig, blant annet Black is King (Beyoncé), Hamilton (fra Broadway), Stargirl, Magic Camp, Jeff Goldblums verden og High School Musikal: The Musical: The Series: The Sing-Along.

Disney holder derimot kortene tett til brystet angående hva som kommer av fremtidige originalserier/-filmer.

Hva koster så herligheten?

I motsetning til konkurrerende strømmetjenester kan du faktisk tegne deg for et årsabonnement på Disney+. Dette som et alternativ til et løpende månedsabonnement (som de også tilbyr).

Har du vært en av pionerne har du kunnet tegne deg for kun 590,- for ett år, mens prisen fra lanseringsdato er 689,-. Alternativet er å bli trukket 69,- per måned, da kan du stoppe abonnementet når som helst om ønskelig.

Disney+ (Foto: Walt Disney).

Per dags dato tilbyr Netflix sin rimeligste abonnementstype for 89,- per måned, men da kan du kun strømme til én enhet av gangen, og du får heller ikke 4K-kvalitet. Skal du ha samme teknisk kvalitet, samt at flere personer kan strømme samtidig må du ut med 159,- i måneden.

For Disney+ får du tilsvarende kvalitet og brukervennlighet for latterlig lave 57,42 kroner i måneden (årsabonnement til 689,-). Det vil si at Netflix-abonnementet koster nesten 180 % mer enn Disney+!

Månedsabonnement på HBO Nordic koster 109,- i måneden (da får du en god del utmerkede serier, men en teknisk kvalitet som er under enhver kritikk, og et tragisk dårlig filmutvalg), mens Amazon Prime belaster deg 65,- (en fin supplementstjeneste med noen glimrende egenproduserte serier).

 

Hvilken skal du velge/velge bort?

Det sier seg selv at hver husstand ikke kan abonnere på et «uendelig» antall strømmetjenester. For det første blir det for dyrt, for det andre har man heller ikke tid til å se alt innholdet om man sitter med 4-5 strømmeabonnement.

Vi kan trygt konkludere med at om du skal ha abonnement kun på to strømmetjenester, så skal du går for Netflix og Disney+. Dette er to innholdsleverandører med topp teknisk kvalitet, et enormt og variert innhold, som hele tiden vil supplere tjenesten med nytt innhold; både fra arkivet og nyprodusert.

De to tjeneste har helt klart overlappende genre, men er i hovedsak komplementære som vil gi mengder med underholdning til hele familien, i alle aldre. Intet av originalinnholdet til Netflix kan de se hos andre, i tillegg har Netflix mye unikt lokalprodusert innhold – noe som (i alle fall inntil videre) er fullstendig fraværende på Disney+.

https://youtu.be/IgIA4AedwV4

 

Vi er overbevist om at det er rom for begge strømmegigantene, noe da også siste års abonnementsutvikling viser. Til tross for at Disney+ siden oppstart har karret til seg 62 millioner abonnenter, så har samtidig Netflix også hatt en rekordstor vekst. Derimot ville vi nok fått noen søvnløse netter om vi satt ansvarlige for NRK TV, HBO Nordic, Viaplay, DPlay, Apple TV+, TV2 Sumo og lignende – for å ikke snakke om kinoene…

Amazon Prime og HBO Nordic kan du abonnere på periodevis, når det for eksempel kommer knallgode serier som Hunters og Lovecraft Country. Det er nok en helt bevisst strategi fra HBO at de kun slipper én episode av sine originalserier per uke, for slik å hold på abonnentene lengst mulig.

En ting er helt sikkert, andelen minutter vi skandinaver benytter på lineær TV vil fremover fortsette å stupe.

God fornøyelse!

Disney+ Disney Plus
Disney+ (Foto: Walt Disney)

Laaang liste med innhold

Her er innholdet (titlene angis på engelsk) som er tilgjengelig på Disney+ Norge fra lanseringsdagen (15/9):

Disney (filmer)

• 101 Dalmatians (1996)
• 101 Dalmatians II: Patch’s London Adventure
• 102 Dalmatians
• 20,000 Leagues Under The Sea
• Absent-Minded Professor, The
• Adventures Of Bullwhip Griffin, The
• Adventures Of Huck Finn, The
• Adventures Of Ichabod And Mr. Toad, The
• African Cats
• African Lion, The
• Aladdin (1992)
• Aladdin And The King Of Thieves
• Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day
• Alice In Wonderland (1951)
• Alice In Wonderland (2010)
• Alice Through The Looking Glass
• Alley Cats Strike
• Almost Angels
• America’s Heart & Soul
• Amy
• Annie (1999)
• Apple Dumpling Gang Rides Again, The
• Apple Dumpling Gang, The
• Aristocats, The
• Atlantis: Milo’s Return
• Atlantis: The Lost Empire
• Babes In Toyland
• Bambi
• Bambi II
• Bears
• Bears And I, The
• Beauty And The Beast (1991)
• Beauty And The Beast (2017)
• Beauty And The Beast-The Enchanted Christmas
• Bedknobs And Broomsticks
• Bedtime Stories
• Belle’s Magical World (1998)
• Benji The Hunted
• Beverly Hills Chihuahua
• Beverly Hills Chihuahua 2
• Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta!
• Big Green, The
• Big Hero 6
• Biscuit Eater, The
• Black Cauldron, The
• Black Hole, The (1979)
• Blackbeard’s Ghost
• Blank Check
• Bolt
• Born In China
• Boy Who Talked To Badgers, The
• Boys, The: The Sherman Brothers’ Story
• Bride Of Boogedy
• Brink!
• Brother Bear
• Brother Bear 2
• Buffalo Dreams
• Cadet Kelly
• Can Of Worms
• Candleshoe
• Casebusters
• Castaway Cowboy, The
• Cat From Outer Space, The
• Cheetah
• Cheetah Girls 2, The
• Cheetah Girls, The
• Chicken Little
• Chimpanzee
• Christmas Star, The
• Christopher Robin
• Chronicles Of Narnia, The: Prince Caspian
• Chronicles Of Narnia, The: The Lion, The Witch And The Wardrobe
• Cinderella (1950)
• Cinderella (2015)
• Cinderella II: Dreams Come True (2002)
• Cinderella III: A Twist In Time
• College Road Trip
• Color Of Friendship, The
• Computer Wore Tennis Shoes, The
• Confessions Of A Teenage Drama Queen
• Cool Runnings
• Country Bears, The
• Cow Belles
• Crimson Wing
• D2: The Mighty Ducks
• D3: The Mighty Ducks
• Darby O’gill And The Little People
• Davy Crockett And The River Pirates
• Davy Crockett, King Of The Wild Frontier
• Dinosaur
• Disney Adventures In Babysitting (2016)
• Disney Avalon High
• Disney Bad Hair Day
• Disney Camp Rock
• Disney Camp Rock 2 The Final Jam (Version 1)
• Disney Cloud 9
• Disney Dadnapped
• Disney Den Brother
• Disney Descendants
• Disney Descendants 2
• Disney Descendants 3
• Disney Freaky Friday (2018)
• Disney Frenemies
• Disney Geek Charming
• Disney Girl Vs. Monster
• Disney Good Luck Charlie, It’s Christmas!
• Disney Hatching Pete
• Disney High School Musical 2
• Disney How To Build A Better Boy
• Disney Invisible Sister
• Disney Kim Possible
• Disney Kim Possible Movie: So The Drama
• Disney Lemonade Mouth
• Disney Leroy & Stitch
• Disney Let It Shine
• Disney Minutemen
• Disney Phineas And Ferb The Movie: Across The 2nd Dimension
• Disney Princess Protection Program
• Disney Secret Of The Wings (Aka: Disney Tinker Bell And The Secret Of The Wings)
• Disney Skyrunners
• Disney Tarzan & Jane (2002)
• Disney Teacher’s Pet
• Disney Teen Beach 2
• Disney Teen Beach Movie
• Disney The Cheetah Girls One World
• Disney The Kid (2000)
• Don’t Look Under The Bed
• Double Teamed
• Doug’s 1st Movie
• Ducktales: The Movie Treasure Of The Lost Lamp
• Dumbo (1941)
• Dumbo (2019)
• Eddie’s Million Dollar Cook-Off
• Eight Below
• Emil And The Detectives
• Emperor’s New Groove, The
• Escape To Witch Mountain
• Even Stevens Movie, The
• Expedition China
• Extremely Goofy Movie, An
• Fantasia (1940)
• Fantasia 2000
• Finest Hours, The
• First Kid
• Flubber
• Fox And The Hound 2, The
• Fox And The Hound, The
• Frank And Ollie
• Frankenweenie (2012)
• Freaky Friday (1977)
• Freaky Friday (2003)
• Frozen
• Frozen II
• Full-Court Miracle
• Fun And Fancy Free
• Fuzzbucket
• Game Plan, The
• Genius
• George Of The Jungle
• George Of The Jungle 2
• Get A Clue
• G-Force
• Ghosts Of Buxley Hall, The
• Glory Road
• Go Figure
• Going To The Mat
• Goofy Movie, A
• Gotta Kick It Up
• Great Mouse Detective, The (Aka: Adventures Of The Great Mouse Detective)
• Great Muppet Caper, The
• Greatest Game Ever Played, The
• Greyfriars Bobby
• Growing Up Wild
• Gus
• Hacksaw
• Halloweentown
• Halloweentown High
• Halloweentown II: Kalabar’s Revenge
• Hannah Montana And Miley Cyrus: Best Of Both Worlds Concert Tour 3d
• Hannah Montana The Movie
• Haunted Mansion, The (2003)
• Heavyweights
• Herbie Goes Bananas
• Herbie Goes To Monte Carlo
• Herbie Rides Again (1974)
• Herbie: Fully Loaded
• Hercules (1997)
• High School Musical
• High School Musical 3: Senior Year
• Hocus Pocus
• Holes
• Home On The Range
• Homeward Bound II: Lost In San Francisco
• Homeward Bound: The Incredible Journey
• Honey, I Blew Up The Kid
• Honey, I Shrunk The Kids
• Honey, We Shrunk Ourselves
• Horse Sense
• Hounded (Fka: The Dog House)
• Hunchback Of Notre Dame II, The
• Hunchback Of Notre Dame, The (1996)
• Ice Princess
• I’ll Be Home For Christmas
• Incredible Journey (’63), The
• Inspector Gadget
• Inspector Gadget II
• Into The Woods
• Invincible
• Iron Will
• James And The Giant Peach (1996)
• John Carter
• Johnny Kapahala: Back On Board
• Johnny Tsunami
• Jonas Brothers: The 3d Concert Experience
• Journey Of Natty Gann, The
• Jump In!
• Jumping Ship
• Jungle Book 2, The
• Jungle Book, The (1967)
• Jungle Book, The (2016)
• Jungle Book, The: Mowgli’s Story
• Jungle Cat
• Justin Morgan Had A Horse
• Kronk’s New Groove
• Lady And The Tramp (1955)
• Lady And The Tramp II: Scamp’s Adventure
• Life Is Ruff
• Life-Size 2
• Lilo & Stitch
• Lilo & Stitch 2: Stitch Has A Glitch (2005)
• Lion King 1 1/2, The (2004)
• Lion King II, The: Simba’s Pride (1998)
• Lion King, The (1994)
• Lion King, The (2019)
• Little Mermaid II, The: Return To The Sea
• Little Mermaid, The (1989)
• Little Mermaid, The: Ariel’s Beginning
• Living Desert, The
• Lizzie Mcguire Movie, The
• Lone Ranger, The (2013)
• Love Bug, The
• Luck Of The Irish
• Maleficent
• Maleficent: Mistress Of Evil
• Many Adventures Of Winnie The Pooh, The
• Mars Needs Moms
• Mary Poppins (1964)
• Mary Poppins Returns
• Max Keeble’s Big Move
• Mcfarland, Usa
• Meet The Robinsons
• Melody Time
• Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers
• Mickey’s Once Upon A Christmas
• Mickey’s Twice Upon A Christmas (2004)
• Mighty Ducks, The
• Mighty Joe Young
• Million Dollar Arm
• Million Dollar Duck, The
• Miracle
• Miracle At Midnight
• Miracle In Lane 2
• Moana (Aka: Vaiana) (2016)
• Mom’s Got A Date With A Vampire
• Monkey Kingdom
• Moon-Spinners, The
• Motocrossed (Fka: 12th Lap)
• Mr. Boogedy
• Mr. Magoo
• Mulan (1998)
• Mulan II (2005)
• Muppet Christmas Carol, The
• Muppet Movie, The
• Muppet Treasure Island
• Muppets Most Wanted
• Muppets, The
• My Dog, The Thief
• My Favorite Martian
• National Treasure
• National Treasure: Book Of Secrets
• Newsies
• Newsies: The Broadway Musical
• Nightmare Before Christmas, The (Tim Burton’s)
• Now You See It
• Nutcracker And The Four Realms, The
• Odd Life Of Timothy Green, The
• Old Dogs
• Old Yeller
• Oliver & Company
• Once Upon A Mattress
• One And Only Ivan, The
• One Hundred And One Dalmatians (1961)
• One Magic Christmas
• Operation Dumbo Drop
• Other Me, The
• Oz The Great And Powerful
• Pacifier, The
• Parent Trap, The (1961)
• Parent Trap, The (1998)
• Penguins
• Perri
• Peter Pan (1953)
• Pete’s Dragon (1977)
• Pete’s Dragon (2016)
• Phantom Of The Megaplex
• Piglet’s Big Movie
• Pinocchio (1940)
• Pirate Fairy, The (Aka: Tinker Bell And The Pirate Fairy)
• Pirates Of The Caribbean: At World’s End
• Pirates Of The Caribbean: Dead Man’s Chest
• Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales
• Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides
• Pirates Of The Caribbean: The Curse Of The Black Pearl
• Pixar Story, The
• Pixel Perfect (Aka: Loretta Modern)
• Planes
• Planes: Fire & Rescue
• Pocahontas
• Pocahontas II: Journey To A New World
• Pollyanna
• Poof Point, The
• Pooh’s Grand Adventure: The Search For Christopher Robin
• Pooh’s Heffalump Movie
• Prince And The Pauper, The
• Prince And The Pauper, The
• Prince Of Persia: The Sands Of Time
• Princess And The Frog, The
• Princess Diaries 2, The: Royal Engagement
• Princess Diaries, The
• Prom
• Proud Family Movie, The
• Queen Of Katwe
• Quints
• Race To Witch Mountain
• Ralph Breaks The Internet
• Read It And Weep
• Ready To Run
• Recess: All Growed Down
• Recess: School’s Out
• Recess: Taking The 5th Grade
• Reluctant Dragon, The
• Remember The Titans
• Rescuers Down Under, The
• Rescuers, The
• Return From Witch Mountain
• Return Of Jafar, The
• Return To Halloweentown
• Return To Never Land
• Return To Oz
• Right On Track (Aka: Ender Sisters, The)
• Ring Of Endless Light, A
• Rip Girls
• Robin Hood (1973)
• Rocketeer, The
• Rookie, The
• Ruby Bridges
• Sacred Planet
• Saludos Amigos (1943)
• Sammy, The Way-Out Seal
• Santa Buddies
• Santa Clause 2, The
• Santa Clause 3, The: The Escape Clause
• Santa Clause, The
• Santa Paws 2: The Santa Pups
• Saving Mr. Banks
• Scream Team, The
• Search For Santa Paws, The
• Secret Of The Magic Gourd, The
• Secretariat
• Secrets Of Life
• Shaggy D.A., The
• Shaggy Dog, The (1959)
• Sharpay’s Fabulous Adventure
• Sign Of Zorro, The
• Sky High
• Sleeping Beauty
• Smart House
• Snow Buddies
• Snow Dogs
• Snow Leopards: The Ghosts Of The Mountains
• Snow White And The Seven Dwarfs
• Snowball Express
• Sorcerer’s Apprentice, The (2010)
• Space Buddies
• Spooky Buddies
• Starstruck
• Stepsister From Planet Weird
• Stitch! The Movie
• Story Of Robin Hood And His Merrie Men, The
• Strongest Man In The World, The
• Stuck In The Suburbs
• Suite Life Movie
• Sultan And The Rock Star
• Super Buddies
• Swiss Family Robinson (1960)
• Sword In The Stone, The
• Tale Of Two Critters, A
• Tall Tale
• Tangled (2010)
• Tangled Before Ever After (Made By Tva)
• Tarzan (1999)
• Tarzan II (2005)
• That Darn Cat (1997)
• That Darn Cat! (1965)
• Thirteenth Year, The
• Those Calloways
• Three Caballeros, The
• Three Musketeers, The (1993)
• Tiger Cruise (Aka: Voyage)
• Tigger Movie, The
• Tini: El Gran Cambio De Violetta
• Tinker Bell
• Tinker Bell And The Great Fairy Rescue
• Tinker Bell And The Legend Of The Neverbeast
• Tinker Bell And The Lost Treasure
• Tom And Huck
• Tomorrowland
• Treasure Buddies
• Treasure Island
• Treasure Of Matecumbe
• Treasure Planet
• Tron
• Tron: Legacy
• Tru Confessions
• Tuck Everlasting
• Twas The Night…….
• Twitches
• Twitches Too
• Ugly Dachshund, The
• Ultimate Christmas Present, The
• Underdog
• Unidentified Flying Oddball
• Up, Up And Away
• Vanishing Prairie, The
• Waking Sleeping Beauty
• Wendy Wu: Homecoming Warrior
• Whispers: An Elephant’s Tale
• White Fang
• Wild, The (2006)
• Wings Of Life (Aka: Pollen)
• Winnie The Pooh
• Winnie The Pooh: A Very Merry Pooh Year
• Winnie The Pooh: Springtime With Roo (2004)
• Wizards Of Waverly Place The Movie
• Wreck-It Ralph
• Xiong Mao Hui Jia Lu (Aka: Trail Of The Panda)
• Yellowstone Cubs
• You Lucky Dog
• You Wish! (2003)
• Young Black Stallion, The
• Zapped
• Zenon: Girl Of The 21st Century
• Zenon: The Zequel
• Zenon: Z3
• Zombies
• Zootopia (Aka: Zootropolis)Disney (Serier)• Boy Meets World (Yr 1 1993/94 Eps 1-22)
• Boy Meets World (Yr 2 1994/95 Eps 23-45)
• Boy Meets World (Yr 3 1995/96 Eps 46-67)
• Boy Meets World (Yr 4 1996/97 Eps 68-89)
• Boy Meets World (Yr 5 1997/98 Eps 90-113)
• Boy Meets World (Yr 6 1998/99 Eps 114-135)
• Boy Meets World (Yr 7 1999/00 23 Eps 136-158)
• Chip ‘N’ Dale’s Rescue Rangers (Yr 1 1989/90 Eps 1-65)
• Disney A.N.T. Farm (Yr 1 2010/11 Eps 1-26)
• Disney A.N.T. Farm (Yr 2 2011/12 Eps 27-47)
• Disney A.N.T. Farm (Yr 3 2012/13 Eps 48-65)
• Disney Adventures Of The Gummi Bears (Yr 1 1985/86 Eps 1-13)
• Disney Adventures Of The Gummi Bears (Yr 2 1986/87 Eps 14-21)
• Disney Adventures Of The Gummi Bears (Yr 3 1987/88 Eps 22-29)
• Disney Adventures Of The Gummi Bears (Yr 4 1988/89 Eps 30-39)
• Disney Adventures Of The Gummi Bears (Yr 5 1989/90 Eps 40-47)
• Disney Adventures Of The Gummi Bears (Yr 6 1990/91 Eps 48-65)
• Disney Andi Mack (Yr 1 2016/17 Eps 1-13)
• Disney Austin & Ally (Yr 1 2011/12 Eps 1-19)
• Disney Austin & Ally (Yr 2 2012/13 Eps 20-45)
• Disney Austin & Ally (Yr 3 2013/14 Eps 46-67)
• Disney Austin & Ally (Yr 4 2014/15 Eps 68-87)
• Disney Best Friends Whenever (Yr 1 2015/16 Eps 1-19)
• Disney Best Friends Whenever (Yr 2 2016/17 Eps 20-32)
• Disney Big Hero 6 The Series (Yr 1 2017/18 Eps 1-25)
• Disney Bizaardvark (Yr 1 2015/16 Eps 1-21)
• Disney Bizaardvark (Yr 2 2016/17 Eps 22-42)
• Disney Bizaardvark (Yr 3 2017/18 Eps 43-63)
• Disney Bunk’d (Yr 1 2014/15 Eps 1-21)
• Disney Bunk’d (Yr 2 2015/16 Eps 22-42)
• Disney Bunk’d (Yr 3 2017/18 Eps 43-58)
• Disney Captain Jake And The Never Land Pirates (Yr 4 2014/15 Eps 101-120)
• Disney Coop & Cami Ask The World (Yr 1 2018/19 Eps 1-21)
• Disney Crash & Bernstein (Yr 1 2012/13 Eps 1-26)
• Disney Crash & Bernstein (Yr 2 2013/14 Eps 27-39)
• Disney Doc Mcstuffins (Yr 1 2011/12 Eps 1-26)
• Disney Doc Mcstuffins (Yr 2 2013/14 Eps 27-63)
• Disney Doc Mcstuffins (Yr 3 2014/15 Eps 64-92)
• Disney Doc Mcstuffins: Toy Hospital (Yr 4 2015/16 Eps 93-120)
• Disney Ducktales (Yr 1 2016/17 Eps 1-25)
• Disney Ducktales (Yr 2 2018/19 Eps 26-50)
• Disney Elena Of Avalor (Yr 1 2015/16 Eps 1-26)
• Disney Fairy Tale Weddings (Yr 1 2017/18 Eps 1-6)
• Disney Fancy Nancy (Aka: Disney Fancy Nancy Clancy) (Yr 1 2017/18 Eps 1-25)
• Disney Fish Hooks (Yr 1 2010/11 Eps 1-21)
• Disney Girl Meets World (Yr 1 2013/14 Eps 1-21)
• Disney Girl Meets World (Yr 2 2014/15 Eps 22-51)
• Disney Girl Meets World (Yr 3 2015/16 Eps 52-72)
• Disney Good Luck Charlie (Yr 1 2009/10 Eps 1-26)
• Disney Good Luck Charlie (Yr 2 2010/11 Eps 27-56)
• Disney Good Luck Charlie (Yr 3 2011/12 Eps 57-79)
• Disney Good Luck Charlie (Yr 4 2012/13 Eps 80-100)
• Disney Gravity Falls (Yr 1 2011/12 Eps 1-20)
• Disney Gravity Falls (Yr 2 2013/14 Eps 21-41)
• Disney Handy Manny (Yr 1 2006/07 Eps 1-26)
• Disney Handy Manny (Yr 2 2007/08 Eps 27-65)
• Disney Handy Manny (Yr 3 2009/10 Eps 66-117)
• Disney Hannah Montana (Yr 1 2005/06 Eps 1-26)
• Disney Hannah Montana (Yr 2 2006/07 Eps 27-56)
• Disney Hannah Montana (Yr 3 2008/09 Eps 57-86)
• Disney Hannah Montana Forever (Yr 4 2009/10 Eps 87-101)
• Disney Hercules (Yr 1 1998/99 Eps 1-65)
• Disney I Didn’t Do It (Yr 1 2013/14 Eps 1-20)
• Disney I Didn’t Do It (Yr 2 2014/15 Eps 21-39)
• Disney Imagination Movers (Yr 1 2008/09 Eps 1-26)
• Disney Imagination Movers (Yr 2 2009/10 Eps 27-51)
• Disney Imagination Movers (Yr 3 2010/11 Eps 52-75)
• Disney Jake And The Never Land Pirates (Yr 1 2010/11 Eps 1-26)
• Disney Jake And The Never Land Pirates (Yr 2 2011/12 Eps 27-64)
• Disney Jake And The Never Land Pirates (Yr 3 2013/14 Eps 65-100)
• Disney Jessie (Yr 1 2011/12 Eps 1-26)
• Disney Jessie (Yr 2 2012/13 Eps 27-54)
• Disney Jessie (Yr 3 2013/14 Eps 55-81)
• Disney Jonas (Yr 1 2008/09 Eps 1-21)
• Disney Jonas L.A. (Yr 2 2009/10 Eps 22-34)
• Disney Junior Muppet Babies (Yr 1 2017/18 Eps 1-20)
• Disney Junior Puppy Dog Pals (Yr 1 2016/17 Eps 1-25)
• Disney Junior Puppy Dog Pals (Yr 2 2018/19 Eps 26-55)
• Disney Just Roll With It (Yr 1 2018/19 Eps 1-21)
• Disney K.C. Undercover (Yr 1 2014/15 Eps 1-29)
• Disney K.C. Undercover (Yr 2 2015/16 Eps 30-55)
• Disney K.C. Undercover (Yr 3 2016/17 Eps 56-81)
• Disney Kickin’ It (Yr 1 2010/11 Eps 1-21)
• Disney Kickin’ It (Yr 2 2011/12 Eps 22-45)
• Disney Kickin’ It (Yr 3 2012/13 Eps 46-67)
• Disney Kickin’ It (Yr 4 2013/14 Eps 68-85)
• Disney Kim Possible (Yr 1 2001/02 Eps 1-21)
• Disney Kim Possible (Yr 2 2002/03 Eps 22-52)
• Disney Kim Possible (Yr 3 2004/05 Eps 53-65)
• Disney Kim Possible (Yr 4 2006/07 Eps 66-87)
• Disney Kirby Buckets (Yr 1 2014/15 Eps 1-20)
• Disney Kirby Buckets (Yr 2 2015/16 Eps 21-46)
• Disney Kirby Buckets Warped (Yr 3 2016/17 Eps 47-59)
• Disney Lab Rats (Yr 1 2011/12 Eps 1-20)
• Disney Lab Rats (Yr 2 2012/13 Eps 21-46)
• Disney Lab Rats (Yr 3 2013/14 Eps 47-72)
• Disney Lab Rats: Bionic Island (Yr 4 2014/15 Eps 73-98)
• Disney Lab Rats: Elite Force (Yr 1 2015/16 Eps 1-16)
• Disney Legend Of The Three Caballeros (Yr 1 2017/18 Eps 1-13)
• Disney Lilo & Stitch: The Series (Yr 1 2003/04 Eps 1-39)
• Disney Lilo & Stitch: The Series (Yr 2 2004/05 Eps 40-65)
• Disney Little Einsteins (Yr 1 2005/06 Eps 1-28)
• Disney Little Einsteins (Yr 2 2006/07 Eps 29-67)
• Disney Liv And Maddie (Yr 1 2013/14 Eps 1-21)
• Disney Liv And Maddie (Yr 2 2014/15 Eps 22-45)
• Disney Liv And Maddie (Yr 3 2015/16 Eps 46-65)
• Disney Liv And Maddie: Cali Style (Yr 4 2016/17 Eps 66-80)
• Disney Mech-X4! (Yr 1 2016/17 Eps 1-16)
• Disney Mech-X4! (Yr 2 2017/18 Eps 17-37)
• Disney Mickey And The Roadster Racers (Yr 1 2016/17 Eps 1-26)
• Disney Mickey And The Roadster Racers (Yr 2 2017/18 Eps 27-51)
• Disney Mickey Mouse Clubhouse (Yr 1 2005/06 Eps 1-26)
• Disney Mickey Mouse Clubhouse (Yr 2 2007/08 Eps 27-65)
• Disney Mickey Mouse Clubhouse (Yr 3 2009/10 Eps 66-100)
• Disney Mickey Mouse Clubhouse (Yr 4 2011/12 Eps 101-122)
• Disney Mickey Mouse Clubhouse (Yr 5 2013/14 Eps 123-132)
• Disney Mighty Ducks (Yr 1 1996/97 Eps 1-26)
• Disney Mighty Med (Yr 1 2013/14 Eps 1-26)
• Disney Mighty Med (Yr 2 2014/15 Eps 27-48)
• Disney Milo Murphy’s Law (Yr 1 2016/17 Eps 1-21)
• Disney Milo Murphy’s Law (Yr 2 2018/19 Eps 22-41)
• Disney My Friends Tigger & Pooh (Yr 1 2006/07 Eps 1-26)
• Disney My Friends Tigger & Pooh (Yr 2 2008/09 Eps 27-65)
• Disney Phineas And Ferb (Yr 1 2007/08 Eps 1-26)
• Disney Phineas And Ferb (Yr 2 2008/09 Eps 27-65)
• Disney Phineas And Ferb (Yr 3 2010/11 Eps 66-100)
• Disney Phineas And Ferb (Yr 4 2012/13 Eps 101-136)
• Disney Quack Pack (Yr 1 1996/97 Eps 1-39)
• Disney Randy Cunningham: 9th Grade Ninja (Yr 1 2011/12 Eps 1-26)
• Disney Randy Cunningham: 9th Grade Ninja (Yr 2 2013/14 Eps 27-50)
• Disney Rapunzel’s Tangled Adventure (Yr 2 2017/18 Eps 26-49)
• Disney Rapunzel’s Tangled Adventure (Yr 3 2018/19 Eps 50-70)
• Disney Raven’s Home (Yr 1 2016/17 Eps 1-13)
• Disney Raven’s Home (Yr 2 2017/18 Eps 14-34)
• Disney Recess (Yr 1 1997/98 Eps 1-13)
• Disney Recess (Yr 2 1998/99 Eps 14-26)
• Disney Recess (Yr 3 1999/00 Eps 27-65)
• Disney Shake It Up (Yr 1 2010/11 Eps 1-21)
• Disney Shake It Up (Yr 2 2011/12 Eps 22-52)
• Disney Shake It Up (Yr 3 2012/13 Eps 53-78)
• Disney Sheriff Callie’s Wild West (Yr 1 2013/14 Eps 1-23)
• Disney Sofia The First (Yr 1 2012/13 Eps 1-25)
• Disney Sofia The First (Yr 2 2013/14 Eps 26-56)
• Disney Sofia The First (Yr 3 2014/15 Eps 57-86)
• Disney Sofia The First (Yr 4 2015/16 Eps 87-116)
• Disney Sonny With A Chance (Yr 1 2008/09 Eps 1-21)
• Disney Sonny With A Chance (Yr 2 2009/10 Eps 22-47)
• Disney Stuck In The Middle (Yr 1 2015/16 Eps 1-17)
• Disney Stuck In The Middle (Yr 2 2016/17 Eps 18-38)
• Disney Stuck In The Middle (Yr 3 2017/18 Eps 39-59)
• Disney Sydney To The Max (Yr 1 2018/19 Eps 1-21)
• Disney Tangled: The Series (Yr 1 2016/17 Eps 1-25)
• Disney The Evermoor Chronicles (Yr 1 Eps 1-20)
• Disney The Evermoor Chronicles (Yr 2 Eps 21-32)
• Disney The Lion Guard (Yr 1 2015/16 Eps 1-28)
• Disney The Lion Guard (Yr 2 2016/17 Eps 29-58)
• Disney The Lion Guard (Yr 3 2018/19 Eps 59-78)
• Disney The Little Mermaid (Yr 1 1992/93 Eps 1-13)
• Disney The Little Mermaid (Yr 2 1993/94 Eps 14-22)
• Disney The Little Mermaid (Yr 3 1994/95 Eps 23-30)
• Disney The Lodge (Yr 1 Eps 1-10)
• Disney The Lodge (Yr 2 Eps 11-25)
• Disney The Suite Life Of Zack & Cody (Yr 3 2006/07 Eps 66-87)
• Disney The Suite Life On Deck (Yr 1 2008/09 Eps. 1-21)
• Disney The Suite Life On Deck (Yr 2 2009/10 Eps 22-51)
• Disney The Suite Life On Deck (Yr 3 2010/11 Eps 52-73)
• Disney Vampirina (Yr 1 2017/18 Eps 1-25)
• Disney Wizards Of Waverly Place (Yr 1 2007/08 Eps 1-21)
• Disney Wizards Of Waverly Place (Yr 2 2008/09 Eps 22-51)
• Disney Wizards Of Waverly Place (Yr 3 2009/10 Eps 52-81)
• Disney Wizards Of Waverly Place (Yr 4 2010/11 Eps 82-110)
• Goof Troop (Yr 1 1992/93 Eps 1-78)
• Lion King’s Timon & Pumbaa (Yr 1 1995/96 Eps 1-25)
• Lion King’s Timon & Pumbaa (Yr 2 1996/97 Eps 26-46)
• Lion King’s Timon & Pumbaa (Yr 3 1998/99 Eps 47-85)
• Lizzie Mcguire (Yr 1 2000/01 Eps 1-31)
• Lizzie Mcguire (Yr 2 2001/02 Eps 32-65)
• Miraculous Tales Of Ladybug & Cat Noir (Yr 1 2015/16 Eps 1-26)
• Miraculous Tales Of Ladybug & Cat Noir (Yr 2 2017/18 Eps 27-52)
• Out Of The Box (Yr 1 1998/99 Eps 1-21)
• Out Of The Box (Yr 2 1999/00 Eps 22-53)
• Out Of The Box (Yr 3 2002/03 Eps 54-79)
• Penny On M.A.R.S. (Yr 1 Eps 1-16)
• Penny On M.A.R.S. (Yr 2 Eps 17-26)
• Penny On M.A.R.S. (Yr 3 Eps 27-39)
• Proud Family, The (Yr 1 2001/02 Eps 1-21)
• Smart Guy (Yr 1 1996/97 Eps 1-7)
• Smart Guy (Yr 2 1997/98 Eps 8-29)
• Smart Guy (Yr 3 1998/99 Eps 30-51)
• Soy Luna (Yr 1 2015/16 Eps 1-80)
• Suite Life Of Zack & Cody, The (Yr 1 2004/05 Eps 1-26)
• Suite Life Of Zack & Cody, The (Yr 2 2005/06 Eps 27-65)
• That’s So Raven (Yr 1 2002/03 Eps 1-21)
• That’s So Raven (Yr 2 2003/04 Eps 22-43)
• That’s So Raven (Yr 3 2004/05 Eps 44-78)
• That’s So Raven (Yr 4 2005/06 Eps 79-100)
• Violetta (Yr 1 2011/12 Eps 1-80)
• Violetta (Yr 2 2012/13 Eps 81-160)Disney (Kortfilmer)• All In A Nutshell
• Art Of Skiing, The
• Babes In The Woods
• Band Concert, The
• Beach Picnic
• Bearly Asleep
• Beezy Bear
• Big Bad Wolf, The
• Bone Bandit
• Canine Caddy
• Chef Donald
• Clock Cleaners
• Corn Chips
• Destino
• Disney Ducktales (Yr 1 2016/17 Eps 1-15)
• Disney Gravity Falls (Yr 1 2012/13 Eps 1-17)
• Disney Junior Muppet Babies Show And Tell (Yr 1 2017/18 Eps 1-10)
• Disney Mickey And The Roadster Racers: Nutty Tales (Yr 1 Eps 1-8)
• Disney Mickey And The Roadster Racers: Nutty Tales (Yr 2 Eps 9-18)
• Disney Mickey Mouse (Yr 1 2012/13 Eps 1-19)
• Disney Mickey Mouse (Yr 2 2013/14 Eps 20-39)
• Disney Mickey Mouse (Yr 3 2014/15 Eps 40-57)
• Disney Mickey Mouse (Yr 4 2016/17 Eps 58-76)
• Disney Minnie’s Bow-Toons (Yr 1 2011/12 Eps 1-10)
• Disney Minnie’s Bow-Toons (Yr 2 2012/13 Eps 11-20)
• Disney Minnie’s Bow-Toons (Yr 3 2013/14 Eps 21-40)
• Disney Muppet Moments (Yr 1 2014/15 Eps 1-41)
• Disney Playtime With Puppy Dog Pals Puppy Playcare (Yr 2 Eps 9-16)
• Disney Take Two With Phineas And Ferb (Yr 1 2010/11 Eps 1-10)
• Disney Vampirina Ghoul Girls Rock! (Yr 1 2017/18 Eps 1-7)
• Disney Vampirina Ghoul Girls Rock! (Yr 2 2018/19 Eps 8-15)
• Donald’s Dog Laundry
• Donald’s Golf Game
• Donald’s Tire Trouble
• Don’s Fountain Of Youth
• Double Dribble
• Dragon Around
• Early To Bed
• Elmer Elephant
• Ferdinand The Bull
• Flowers And Trees
• Food For Feudin’
• Frankenweenie (1984)
• Frozen Fever
• Golden Touch, The
• Grand Canyonscope
• Grasshopper And The Ants
• Hawaiian Holiday
• How To Fish
• How To Play Baseball
• How To Play Football
• In Beaver Valley
• Inner Workings
• Knight For A Day, A
• Lambert, The Sheepish Lion
• Lego Disney Frozen: Northern Lights (Yr 1 2016/17 Eps 1-4)
• Lend A Paw
• Let’s Stick Together
• Little Matchgirl, The
• Little Whirlwind, The
• Lonesome Ghosts
• Mail Dog
• Mickey And The Seal
• Mickey Down Under
• Mickey’s Delayed Date
• Mickey’s Rival
• Mickey’s Trailer
• Mr. Mouse Takes A Trip
• Nature’s Half Acre
• New Neighbor, The
• Olaf’s Frozen Adventure
• Old Mill, The
• Olympic Champ, The
• Olympic Elk, The
• On Ice
• Out Of Scale
• Pluto’s Christmas Tree
• Pluto’s Party
• Pluto’s Purchase
• Pluto’s Surprise Package
• Pluto’s Sweater
• Prep & Landing (2009)
• Prep & Landing: Naughty Vs. Nice (2011)
• Prep & Landing: Operation Secret Santa (2010)
• Prowlers Of The Everglades
• Rescue Dog
• Santa’s Workshop
• Simple Things, The
• Small One, The
• Society Dog Show
• Steamboat Willie
• Super Rhino
• Three Blind Mouseketeers
• Three Little Pigs (1933)
• Three Little Wolves
• Thru The Mirror
• Toby Tortoise Returns
• Tortoise And The Hare, The
• Trick Or Treat
• Tugboat Mickey
• Ugly Duckling, The (1939)
• Water Birds
• Wise Little Hen, The
• Ye Olden DaysDisney (Specials)• Arendelle Castle Yule Log
• Disney Family Singalong, The
• Disney Family Singalong, The: Volume Ii
• Disney Under The Sea: A Descendants Short Story
• Disney Fairy Tale Weddings: Holiday Magic
• I Captured The King Of The Leprechauns
• Liberty Story, The
• Man In Space (Tv)
• Mars And Beyond
• Mouseketeers At Walt Disney World, The
• Pre-Opening Report From Disneyland, A
• Story Of The Animated Drawing, The
• Wonderful World Of Disney, The: The Little Mermaid Live!Pixar (Filmer)• Brave
• Bug’s Life, A
• Cars
• Cars 2
• Cars 3
• Coco
• Finding Dory
• Finding Nemo
• Good Dinosaur, The
• Incredibles 2
• Incredibles, The
• Inside Out
• Monsters University
• Monsters, Inc.
• Ratatouille
• Toy Story
• Toy Story 2
• Toy Story 3
• Toy Story 4
• Up
• Wall-EPixar (Kortfilmer)• Adventures Of Andre & Wally B., The
• Air Mater
• Auntie Edna
• Bao
• Blue Umbrella, The (2013)
• Boundin’
• Bugged
• Burn-E
• Day & Night
• Dug’s Special Mission
• El Materdor
• For The Birds
• George And A.J.
• Geri’s Game
• Hawaiian Vacation
• Heavy Metal Mater
• Hiccups
• Jack-Jack Attack
• Knick Knack
• Lava
• Legend Of Mor’du, The
• Lifted
• Lou
• Luna, La
• Luxo Jr.
• Mater And The Ghostlight
• Mater Private Eye
• Mater The Greater
• Mike’s New Car
• Monster Truck Mater
• Moon Mater
• One Man Band
• Partly Cloudy
• Party Central
• Partysaurus Rex
• Piper
• Presto
• Radiator Springs 500 1/2
• Red’s Dream
• Rescue Squad Mater
• Riley’s First Date?
• Sanjay’s Super Team
• Small Fry
• Spinning
• Time Travel Mater
• Tin Toy
• Tokyo Mater
• Unidentified Flying Mater
• Your Friend The RatPixar (Specials)• Toy Story Of Terror! (Tv Special)
• Toy Story That Time Forgot (Tv Special)Marvel (Filmer)• Ant-Man
• Ant-Man And The Wasp
• Avengers: Endgame
• Avengers: Infinity War
• Black Panther
• Captain America: Civil War
• Captain America: The First Avenger
• Captain America: The Winter Soldier
• Captain Marvel
• Doctor Strange
• Fantastic Four (2005)
• Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer
• Guardians Of The Galaxy
• Guardians Of The Galaxy Vol. 2
• Iron Man
• Iron Man 2
• Iron Man 3
• Marvel Rising: Secret Warriors
• Marvel Studios: Assembling A Universe
• Marvel Super Hero Adventures: Frost Fight!
• Marvel: 75 Years, From Pulp To Pop!
• Marvel’s Avengers: Age Of Ultron
• Marvel’s Hulk: Where Monsters Dwell
• Marvel’s Iron Man & Captain America: Heroes United
• Marvel’s Iron Man & Hulk: Heroes United
• Marvel’s The Avengers
• Thor
• Thor: Ragnarok
• Thor: The Dark World
• Wolverine, The (2013)
• X2
• X-Men
• X-Men Origins: Wolverine
• X-Men: Apocalypse
• X-Men: Dark Phoenix
• X-Men: Days Of Future Past
• X-Men: First Class
• X-Men: The Last StandMarvel (Serier)• Avengers, The: Earth’s Mightiest Heroes (Yr 1 2010/11 Eps 1-26)
• Avengers, The: Earth’s Mightiest Heroes (Yr 2 2011/12 Eps 27-52)
• Hulk And The Agents Of S.M.A.S.H. (Yr 1 2012/13 Eps 1-26)
• Hulk And The Agents Of S.M.A.S.H. (Yr 2 2014/15 Eps 27-52)
• Marvel Ultimate Spider-Man (Yr 1 2011/12 Eps 1-26)
• Marvel Ultimate Spider-Man (Yr 2 2012/13 Eps 27-52)
• Marvel Ultimate Spider-Man: Web-Warriors (Yr 3 2013/14 Eps 53-78)
• Marvel’s Agent Carter (Yr 1 2014/15 Eps 1-8)
• Marvel’s Agent Carter (Yr 2 2015/16 Eps 9-18)
• Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D. (Yr 1 2013/14 Eps 1-22)
• Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D. (Yr 2 2014/15 Eps 23-44)
• Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D. (Yr 3 2015/16 Eps 45-66)
• Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D. (Yr 4 2016/17 Eps 67-88)
• Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D. (Yr 5 2017/18 Eps 89-110)
• Marvel’s Agents Of S.H.I.E.L.D. (Yr 6 2018/19 Eps 111-123)
• Marvel’s Avengers Assemble (Yr 1 2012/13 Eps 1-26)
• Marvel’s Avengers Assemble (Yr 2 2014/15 Eps 27-52)
• Marvel’s Avengers: Black Panther’s Quest (Yr 5 2017/18 Eps 105-127)
• Marvel’s Future Avengers (Yr 1 2016/17 Eps 1-26)
• Marvel’s Future Avengers (Yr 2 2017/18 Eps 27-39)
• Marvel’s Guardians Of The Galaxy (Yr 1 2015/16 Eps 1-26)
• Marvel’s Inhumans (Yr 1 2017/18 Eps 1-8)
• Marvel’s Runaways (Yr 1 2017/18 Eps 1-10)
• Marvel’s Runaways (Yr 2 2018/19 Eps 11-23)
• Marvel’s Ultimate Spider-Man Vs. The Sinister 6 (Yr 4 2015/16 Eps 79-104)
• Super Hero Squad Show, The (Yr 1 2009/10 Eps 1-26)Marvel (Serier)• Marvel Rising: Initiation (Yr 1 2017/18 Eps 1-6)
• Marvel Studios: Expanding The Universe
• Marvel Super Hero Adventures (Yr 1 2017/18 Eps 1-10)
• Marvel Super Hero Adventures (Yr 2 2018/19 Eps 11-20)
• Marvel’s Guardians Of The Galaxy (Yr 1 2014/15 Eps 1-10)
• Marvel’s Rocket & Groot (Yr 1 2016/17 Eps 1-12)Star Wars (Filmer)• Rogue One: A Star Wars Story
• Solo: A Star Wars Story
• Star Wars: A New Hope
• Star Wars: Attack Of The Clones
• Star Wars: Return Of The Jedi
• Star Wars: Revenge Of The Sith
• Star Wars: The Clone Wars
• Star Wars: The Empire Strikes Back
• Star Wars: The Force Awakens
• Star Wars: The Last Jedi
• Star Wars: The Phantom Menace
• Star Wars: The Rise Of SkywalkerStar Wars (Serier)• Lego Star Wars: All-Stars (Yr 1 2018/19 Eps 1-5)
• Lego Star Wars: Droid Tales (Yr 1 2014/15 Eps 1-5)
• Lego Star Wars: The Freemaker Adventures (Yr 1 2015/16 Eps 1-13)
• Lego Star Wars: The Freemaker Adventures (Yr 2 2016/17 Eps 14-26)
• Star Wars Rebels (Yr 1 2014/15 Eps 1-15)
• Star Wars Rebels (Yr 2 2015/16 Eps 16-37)
• Star Wars Resistance (Yr 1 2018/19 Eps 1-21)
• Star Wars Resistance (Yr 2 2019/20 Eps 22-40)
• Star Wars: The Clone Wars – The Lost Missions (Yr 6 2014/15 Eps 1-13)
• Star Wars: The Clone Wars (Yr 1 2008/09 Eps 1-22)
• Star Wars: The Clone Wars (Yr 2 2009/10 Eps 23-44)
• Star Wars: The Clone Wars (Yr 3 2010/11 Eps 45-66)
• Star Wars: The Clone Wars (Yr 4 2011/12 Eps 67-88)
• Star Wars: The Clone Wars (Yr 5 2012/13 Eps 89-108)

Star Wars (Specials)

• Disney Phineas And Ferb: Phineas And Ferb Star Wars (Tv Special)
• Star Wars: The New Yoda Chronicles – Clash Of The Skywalkers

Star Wars (Kortfilmer)

• Lego Star Wars: The Resistance Rises (Yr 1 2015/16 Eps 1-5)
• Star Wars Forces Of Destiny (Yr 1 2016/17 Eps 1-16)
• Star Wars Rebels (Yr 1 2014/15 Eps 1-4)

National Geographic (Filmer)

• Apollo: Missions To The Moon
• Atlantis Rising
• Before The Flood
• Diana: In Her Own Words
• Expedition Mars: Spirit & Opportunity
• Flood, The
• Free Solo
• Into The Grand Canyon
• Into The Okavango
• Jane
• Kingdom Of The Blue Whale
• Miracle Landing On The Hudson
• Paris To Pittsburgh
• Science Fair

National Geographic (Serier)

• America’s National Parks (Yr 1 Eps 1-8)
• Animal Er (Yr 1 2016/17 Eps 1-6)
• Animal Er (Yr 2 2017/18 Eps 7-14)
• Birth Of Europe (Yr 1 2014/15 Eps 1-3)
• Brain Games (Yr 1 2011/12 Eps 1-3)
• Brain Games (Yr 2 2012/13 Eps 4-15)
• Brain Games (Yr 3 2013/14 Eps 16-25)
• Brain Games (Yr 4 2013/14 Eps 26-35)
• Brain Games (Yr 5 2014/15 Eps 36-45)
• Brain Games (Yr 6 2014/15 Eps 46-51)
• Brain Games (Yr 7 2015/16 Eps 52-57)
• Brain Games (Yr 8 Eps 58-65)
• Buried Secrets Of The Bible With Albert Lin (Yr 1 Eps 1-2)
• Car Sos (Yr 1 2012/13 Eps 1-10)
• Car Sos (Yr 2 2013/14 Eps 11-20)
• Car Sos (Yr 3 2014/15 Eps 21-30)
• Car Sos (Yr 4 2015/16 Eps 31-40)
• Car Sos (Yr 5 2016/17 Eps 41-50)
• Car Sos (Yr 6 2017/18 Eps 51-60)
• Car Sos (Yr 7 Eps 61-70)
• Continent 7: Antarctica (Yr 1 2016/17 Eps 1-6)
• Cosmos: A Spacetime Odyssey (Yr 1 2013/14 Eps 1-13)
• Dog: Impossible (Yr 1 Eps 1-6)
• Dr. Oakley, Yukon Vet (Yr 1 2013/14 Eps 1-6)
• Dr. Oakley, Yukon Vet (Yr 2 2014/15 Eps 7-16)
• Dr. Oakley, Yukon Vet (Yr 3 2015/16 Eps 17-24)
• Dr. Oakley, Yukon Vet (Yr 4 2016/17 Eps 25-32)
• Dr. Oakley, Yukon Vet (Yr 5 2017/18 Eps 33-40)
• Dr. Oakley, Yukon Vet (Yr 6 2018/19 Eps 41-48)
• Drain The Oceans (Yr 1 2017/18 Eps 1-10)
• Drain The Oceans (Yr 2 2018/19 Eps 11-25)
• Europe From Above (Yr 1 2019/20 Eps 1-6)
• Genius By Stephen Hawking (Yr 1 Eps 1-6)
• Gordon Ramsay: Uncharted (Yr 1 2018/19 Eps 1-6)
• Great Migrations (Yr 1 2010/11 Eps 1-6)
• Hostile Planet (Yr 1 2018/19 Eps 1-6)
• Ice Road Rescue (Yr 1 Eps 1-10)
• Ice Road Rescue (Yr 2 Eps 11-20)
• Ice Road Rescue (Yr 3 Eps 21-29)
• Ice Road Rescue (Yr 4 Eps 30-37)
• Incredible Dr. Pol, The (Yr 1 2011/12 Eps 1-4)
• Incredible Dr. Pol, The (Yr 10 2016/17 Eps 85-96)
• Incredible Dr. Pol, The (Yr 11 2016/17 Eps 97-106)
• Incredible Dr. Pol, The (Yr 12 2017/18 Eps 107-116)
• Incredible Dr. Pol, The (Yr 13 2017/18 Eps 117-129)
• Incredible Dr. Pol, The (Yr 14 2018/19 Eps 130-141)
• Incredible Dr. Pol, The (Yr 2 2011/12 Eps 5-20)
• Incredible Dr. Pol, The (Yr 3 2012/13 Eps 21-26)
• Incredible Dr. Pol, The (Yr 4 2013/14 Eps 27-36)
• Incredible Dr. Pol, The (Yr 5 2013/14 Eps 37-46)
• Incredible Dr. Pol, The (Yr 6 2014/15 Eps 47-56)
• Incredible Dr. Pol, The (Yr 7 2014/15 Eps 57-66)
• Incredible Dr. Pol, The (Yr 8 2015/16 Eps 67-76)
• Incredible Dr. Pol, The (Yr 9 2015/16 Eps 77-84)
• Japan: Between Earth And Sky (Yr 1 2017/18 Eps 1-3)
• King Fishers (Yr 1 Eps 1-10)
• Lost Cities With Albert Lin (Yr 1 Eps 1-6)
• Lost Treasures Of Egypt (Yr 1 2018/19 Eps 1-6)
• Lost Treasures Of The Maya (Yr 1 2018/19 Eps 1-4)
• One Strange Rock (Yr 1 2017/18 Eps 1-10)
• Origins: The Journey Of Humankind (Yr 1 2016/17 Eps 1-8)
• Out There With Jack Randall (Yr 1 Eps 1-6)
• Paradise Island (Yr 1 Eps 1-3)
• Prairie Dog Manor (Yr 1 2019/20 Eps 1-12)
• Primal Survivor (Yr 2 2015/16 Eps 7-14)
• Primal Survivor (Yr 3 2016/17 Eps 15-20)
• Primal Survivor (Yr 4 2018/19 Eps 21-23)
• Rocky Mountain Animal Rescue (Yr 1 2017/18 Eps 1-6)
• Running Wild With Bear Grylls (Yr 5 2019/20 Eps 33-42)
• Scrapyard Supercar (Yr 1 Eps 1-8)
• Secrets Of The Zoo (Yr 1 2017/18 Eps 1-6)
• Secrets Of Wild India (Yr 1 2011/12 Eps 1-3)
• Supercar Megabuild (Yr 1 2015/16 Eps 1-10)
• Supercar Megabuild (Yr 2 2016/17 Eps 11-18)
• Survive The Tribe (Yr 1 2013/14 Eps 1-6)
• Tut’s Treasures: Hidden Secrets (Yr 1 Eps 1-3)
• Ufo Europe: The Untold Stories (Yr 1 2012/13 Eps 1-7)
• Ultimate Airport Dubai (Yr 1 2013/14 Eps 1-10)
• Ultimate Airport Dubai (Yr 2 2014/15 Eps 11-20)
• Ultimate Airport Dubai (Yr 3 2015/16 Eps 21-30)
• Unlikely Animal Friends (Yr 1 2012/13 Eps 1-6)
• Unlikely Animal Friends (Yr 2 2014/15 Eps 7-12)
• Unlikely Animal Friends (Yr 3 2015/16 Eps 13-18)
• Wicked Tuna (Yr 8 2018/19 Eps 100-114)
• Wicked Tuna: Outer Banks (Yr 4 2016/17 Eps 31-38)
• Wicked Tuna: Outer Banks (Yr 5 2017/18 Eps 39-51)
• Wild Cats Of India (Yr 1 2019/20 Eps 1-2)
• Wild Central America (Yr 1 Eps 1-2)
• Wild Chile (Yr 1 2017/18 Eps 1-3)
• Wild Congo (Yr 1 2014/15 Eps 1-2)
• Wild Hawaii (Yr 1 Eps 1-2)
• Wild Nordic (Yr 1 Eps 1-5)
• Wild Russia (Yr 1 Eps 1-4)
• Wild Sri Lanka (Yr 1 2015/16 Eps 1-3)
• Wild Yellowstone (Yr 1 2015/16 Eps 1-2)
• Women Of Impact: Changing The World
• Year Million (Yr 1 2016/17 Eps 1-6)

National Geographic (Specials)

• America’s Greatest Animals
• Big Cat Games
• Big Sur: Wild California
• Cradle Of The Gods
• Drain Alcatraz
• Drain The Bermuda Triangle
• Drain The Ocean: Wwii
• Drain The Sunken Pirate City
• Drain The Titanic
• Egypt’s Treasure Guardians (Aka: Guardians Of Ancient Egypt)
• Finding Atlantis
• Hunt For The Abominable Snowman
• Incredible Dr. Pol, The: Blue Ribbon Kids
• Top 10 Biggest Beasts Ever
• Viking Warrior Women
• Wild Japan: Snow Monkeys

Andre (Filmer)

• 10 Things I Hate About You
• 12 Dates Of Christmas
• Adventures In Babysitting (1987)
• Aliens Of The Deep
• Anastasia (1997)
• Avatar
• Because Of Winn-Dixie
• Big Business
• Camp Nowhere
• Cheaper By The Dozen (2003)
• Cheaper By The Dozen 2
• Chronicles Of Narnia, The: The Voyage Of The Dawn Treader
• Diary Of A Wimpy Kid
• Diary Of A Wimpy Kid: Dog Days
• Diary Of A Wimpy Kid: Rodrick Rules
• Diary Of A Wimpy Kid: The Long Haul
• Doctor Dolittle (1998)
• Doctor Dolittle 2
• Eddie The Eagle
• Edward Scissorhands
• Flicka
• Garfield
• Garfield: A Tail Of Two Kitties
• Greatest Showman, The
• Hamilton (2020)
• Hello, Dolly!
• Home Alone (1990)
• Home Alone 2: Lost In New York
• Home Alone 3
• Home Alone 4
• Home Alone 5: Alone In The Dark
• Ice Age
• Ice Age: Collision Course
• Ice Age: Continental Drift
• Ice Age: Dawn Of The Dinosaurs
• Ice Age: The Meltdown
• Jack
• Journey To The Center Of The Earth (1959)
• Last Song, The
• Life With Mikey
• Miracle On 34th Street (1947)
• Miracle On 34th Street (1994)
• Mistle-Tones, The
• Mrs. Doubtfire
• Never Been Kissed
• Night At The Museum
• Night At The Museum: Battle Of The Smithsonian
• Night At The Museum: Secret Of The Tomb
• Peanuts Movie, The
• Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief
• Percy Jackson: Sea Of Monsters
• Red Tails
• Richie Rich’s Christmas Wish (1998) (Aka: A Christmas Story)
• Rookie Of The Year
• Roving Mars
• Sandlot 2, The
• Sandlot, The
• Sandlot, The: Heading Home
• Simpsons Movie, The
• Sister Act
• Sister Act 2: Back In The Habit
• Snowglobe
• Sound Of Music, The
• Splash
• Strange Magic
• Swiss Family Robinson (1940)
• Teen Spirit
• Three Days (2001)
• Three Men And A Baby
• Three Men And A Little Lady
• Thumbelina
• Turner & Hooch
• While You Were Sleeping
• Who Framed Roger Rabbit
• Willow
• You Again

Andre (Serier)

• Simpsons, The (Yr 1 1989/90 Eps 1-13)
• Simpsons, The (Yr 10 1998/99 Eps 204-226)
• Simpsons, The (Yr 11 1999/00 Eps 227-248)
• Simpsons, The (Yr 12 2000/01 Eps 249-269)
• Simpsons, The (Yr 13 2001/02 Eps 270-291)
• Simpsons, The (Yr 14 2002/03 Eps 292-313)
• Simpsons, The (Yr 15 2003/04 Eps 314-335)
• Simpsons, The (Yr 16 2004/05 Eps 336-356)
• Simpsons, The (Yr 17 2005/06 Eps 357-378)
• Simpsons, The (Yr 18 2006/07 Eps 379-400)
• Simpsons, The (Yr 19 2007/08 Eps 401-420)
• Simpsons, The (Yr 2 1990/91 Eps 14-35)
• Simpsons, The (Yr 20 2008/09 Eps 421-441)
• Simpsons, The (Yr 21 2009/10 Eps 442-465)
• Simpsons, The (Yr 22 2010/11 Eps 466-487)
• Simpsons, The (Yr 23 2011/12 Eps 488-509)
• Simpsons, The (Yr 24 2012/13 Eps 510-531)
• Simpsons, The (Yr 25 2013/14 Eps 532-553)
• Simpsons, The (Yr 26 2014/15 Eps 554-575)
• Simpsons, The (Yr 27 2015/16 Eps 576-597)
• Simpsons, The (Yr 28 2016/17 Eps 598-619)
• Simpsons, The (Yr 29 2017/18 Eps 620-640)
• Simpsons, The (Yr 3 1991/92 Eps 36-59)
• Simpsons, The (Yr 30 2018/19 Eps 641-663)
• Simpsons, The (Yr 4 1992/93 Eps 60-81)
• Simpsons, The (Yr 5 1993/94 Eps 82-103)
• Simpsons, The (Yr 6 1994/95 Eps 104-128)
• Simpsons, The (Yr 7 1995/96 Eps 129-153)
• Simpsons, The (Yr 8 1996/97 Eps 154-178)
• Simpsons, The (Yr 9 1997/98 Eps 179-203)

Andre (Specials)

• Ice Age: A Mammoth Christmas
• Ice Age: The Great Egg-Scapade

Andre (Kortfilmer)

• Maggie Simpson In “Playdate With Destiny”

Originals (Film)

• A Celebration Of The Music From Coco
• A Life On The Edge
• Black Is King
• Diving With Dolphins
• Dolphin Reef
• Elephant
• Howard
• In The Footsteps
• Magic Camp
• One Day At Disney
• Phineas And Ferb The Movie: Candace Against The World
• Stargirl
• Timmy Failure: Mistakes Were Made
• Togo

Originals (Serier)

• Be Our Chef
• Becoming
• Diary Of A Future President
• Disney Insider
• Disney Fairy Tale Weddings
• Encore!
• High School Musical: The Musical: The Series
• High School Musical: The Musical: The Series: The Special
• High School Musical: The Musical: The Sing-Along
• Into The Unknown
• It’s A Dogs Life
• Marvel’s Hero Project
• Pick Of The Litter
• Prop Culture
• Rouge Trip
• Shop Class
• Star Wars: The Clone Wars
• The Big Fib
• The Imagineering Story
• The Mandalorian
• The World According To Jeff Goldblum

Originals (Kortfilmer)

• Disney Sundays
• Forky Asks A Question
• Lamp Life
• One Day At Disney
• Pixar: Irl
• Short Circuit
• Spark
• Zenimation

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Scroll to Top