Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Eksklusivt

Unngå butikkene på Black Friday for enhver pris

Tre historier som understreker hvorfor du bør gjøre Black Friday-shoppingen hjemme i stua!

Skrevet av / 23.11.23 - 16:05
Unngå butikkene på Black Friday for enhver pris

Black Week er over oss, og i morgen er det selveste Black Friday. Vi pleier å råde deg til å gjøre de gode kjøpene på nettet. Hvis du ikke vet hvorfor, har vi samlet noen historier som tydelig understreker det faktum at du for enhver pris bør unngå fysiske butikker denne dagen.

Og selvfølgelig kommer alle historiene fra Reddit, så ta alt med en klype salt. 😉

Les også Black Week: Ikke gjør denne feilen Snart er Black Friday her igjen, og mange har tyvstartet. Slik forbereder du deg.

Slo ned en mann som prøvde å stjele en Xbox 360 fra en 11-åring.

«Den eneste gangen jeg har slått et annet menneske var på Black Friday.

Det var året da 360-en kom ut. Jeg sto i kø for å kjøpe en ekstern harddisk like ved siden av spillavdelingen. Der sto en 11 år gammel guttunge sammen med en kvinne i 60-årene. Han ventet på boksen til Xbox-en sin. Kvinnen før ham hadde «fått den siste», og alle sukket. Så sier kassemedarbeideren «nei, vent, vi har en til» og skal til å gi den til gutten, men så dukker det plutselig opp en fyr som dytter den eldre kvinnen og gutten.

Gutten slo ansiktet sitt i kanten av et stativ med spill, av typen med metall- og plastskillevegger. Som 19-åring vet jeg ikke hva som gikk av meg, men jeg svingte umiddelbart et slag mot hodet til fyren, traff ham rett i tinningen og sendte ham inn i et tårn av stablede varer midt på gulvet. Alle stivnet, inkludert meg. Fyren slapp 360-en, reiste seg og gikk sin vei. Jeg skjøv den med foten over til gutten, og han sa heller ikke noe.

Det beste var at siden jeg fortsatt var interessert i harddisken, snudde jeg meg for å gå tilbake til enden av køen. Samtidig spurte den ansatte som var ansvarlig for å betjene neste kunde, hvem som sto for tur. De to første i køen pekte på meg, og jeg hoppet fem plasser frem i køen.»

– u/Ruckus55

Bestemor med slagkraft

«Jeg jobbet på RadioShack i et år under studietiden. På Black Friday var en av tilbudsvarene en kalkulator til 10 dollar som var satt ned til 5 dollar. To hyggelige, eldre damer kom inn i butikken og så etter kalkulatoren. Da jeg fortalte dem at det bare var én igjen i butikken, gikk de amok.

Det ble nærmest en geriatrisk versjon av roller derby uten skøyter. Den ene bestemoren som tapte, kalte den andre for » fucking bitch» mens hun sto triumferende i kassakøen med et fast grep om premien på 5 dollar.

Jeg forestiller meg alltid en liten gutt som åpner gaver på julemorgenen og får en dum kalkulator til 5 dollar som han egentlig ikke vil ha og ikke aner historien bak, mens bestemoren drikker te og ser på med et triumferende glimt i øyet.»

– u/Jsquaw

Les også Her finner du tilbudene under Black Week Hvilke butikker har egentlig salg på forbrukerelektronikk under Black Week? Her er listen.

Kunden forsøkte å skylle kameraet ned i do

«Jeg jobbet i butikk i mange år, og Black Friday var den store dagen for salg av digitalkameraer den gangen de var veldig populære. En fyr kom inn med sønnen sin på 10 år og plukket med seg et elendig kamera. Han gikk rundt i hele butikken i lang tid uten å kjøpe noe som helst. Til slutt gikk han på toalettet og snek seg inn med kameraet.

Butikkbetjenten vår så ham med en gang og gikk straks etter ham inn på toalettet. Mannen ble sittende i båsen en stund, så etter hvert begynte betjenten å banke på båsdøren og sa noe à la «vi vet at du har et kamera!». Men for å gjøre en lang historie kort, prøvde mannen å skylle kameraet ned i do!

Jeg tipper at han tenkte at hvis han greide å spyle kameraet ned i toalettet, kunne han rive boksen fra hverandre og spyle ned den også. Problemet var bare at han ødela toalettet fullstendig. Til slutt ga han opp og kom ut med en tom boks. En av butikksjefene sa at vi måtte finne kameraet for å bevise at han hadde stjålet det, så en annen av dem sa «faen heller», dro opp ermene og gikk inn.

Det var ganske komisk å se en av lederne kaste opp da han så sjefen fiske etter et digitalkamera i toalettet. Etter hvert fant de faktisk kameraet, og ringte til politiet. Og for å gjøre vondt verre snakket mannen knapt engelsk, så vi trengte sønnen hans til å oversette. Det var i grunn ganske trist å se det skje på den måten.»

– u/portkid

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Nå kan du snakke med ChatGPT

NASAs robottog på månen

Google Gemini blir mer allmektig

Skjermen gjør alt, bortsett fra å lese tankene dine!

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Scroll to Top