Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

TechCast – De beste rådene er gratis (nå med korrekt episode)

Når du skal oppgradere anlegget ditt fins det mange meninger, men i vår podcast er de beste rådene gratis!

TechCast-intervju hos Bang & Olufsen

Kan hjemmeelektronikk bli bærekraftig? Det mener i hvert fall Bang & Olufsen.

Vi diskuterer kunstig intelligens i TechCast

I denne episoden tar vi opp det mye diskuterte, kontroversielle temaet kunstig intelligens, eller AI som det også heter. Vil robotene ta over eller holder det med robotstøvsugere?

Intervju med Hegel i årets andre TechCast-episode

I denne episoden har vi fått besøk fra Anders Ertzeid i Hegel, som har et helt nytt produkt å dele med oss. Vi diskuterer kåringen av årets beste produkter, og hva du bør tenke på til Black Week. Det blir også litt snakk om en ny Lotus som Lasse har testet.

Første episode av andre sesong L&B TechCast

I denne episoden blir det mye om de populære lydplankene og den nye iPhone 15. Vi besøkte nylig elektronikkmessen IFA, og kommer med rapport.

L&B TechCast – Episode 12 (Live)

I denne LIVE-episoden har vi besøkt Elkjøp Tech Campus, hvor mange leverandører avslører hvilke nye produkter som kommer. 

L&B TechCast – Episode 11

I denne episoden disktuerer vi blant annet hvorfor Dolby Atmos er det viktigste som har skjedd med lyd på lenge, at retro hi-fi ikke er det samme som vintage hi-fi.

L&B TechCast – Episode 10

I denne episoden blir det både snakk om trender innen mobil, kjempedyre høyttalere og (som vanlig) litt elbil. Til slutt kommer vi med en skikkelig overraskelse!

L&B TechCast – Episode 9

I denne episoden snakker vi om hvorfor hi-fi med retrodesign er populært. Vi diskuterer også 50-årsjubileet til Pink Floyd legendariske album "Dark Side of The Moon", også har vi testet high-end musikkstrømmere. Tesla Model S Plaid for også gjennomgå av Geir, som har testet den.

L&B TechCast – Episode 8

I denne episoden snakker Lasse, Peter, Geir og Åsa om bl.a. de tekniske utfordringene man kan oppleve ved å kjøpe kinesiske produkter.

L&B TechCast – Episode 7

I denne episoden snakker vi om TV og lydplanker. Hvor stor skal TV-en være? Skal du velge LED, QLED eller OLED? Hvorfor er lyden på TV-en så dårlig at du trenger en lydplanke og subwoofer i tillegg?

L&B TechCast – Episode 6

I denne episoden har vi med ekspert Bjørn Erik Forberg for å snakke om romkorreksjon og aktive/passive høyttalere.

L&B TechCast – Episode 5

I den femte episoden snakker vi blant annet om lanseringen av den nye iPhone 14, den nye Apple Watch Ultra, og om foldbare mobiler har noen fremtid.

L&B TechCast – Episode 4

I denne episoden snakker vi om vintage! Alt fra hvilke platespillere du bør satse på til hvilke eldre høyttalermerker du bør holde deg unna for enhver pris.

L&B TechCast: Episode 3

Lasse mener lyden fra lydplanker er elendig. Geir mener alt avhenger av pris, og at de dyrere utgavene fint kan være et alternativ til konvensjonelle høyttalere.

L&B TechCast: Episode 2

Stadig smartere produkter volder problemer når programvaren ikke funker. Vi forklarer hvorfor trådløse hodetelefoner ikke er best, og hva slags fitnessklokke som er best.

L&B TechCast: Episode 1

Hva er egentlig god lyd, og når vet man når lyden er god? Hvorfor synes vi det er smart å skrive om elbiler?

Scroll to Top