Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Lyd & Bilde og L&B Home er Nordens største medieaktør innen tester og omtale av hjemmeelektronikk. Via våre nettsider, samt digitale og trykte magasiner, gir vi den jevne forbruker kunnskap til å ta kvalifiserte valg blant tusenvis av produkter – slik at det på best mulig måte dekker ditt behov og passer ditt budsjett.

Lyd & Bildes og L&B Homes journalister velger ut og foretar grundige tester av ca. 475-500 produkter hvert år. Vi tester det meste som går på strøm – det være seg TV-er, mobiltelefoner, høyttalere, bærbar lyd, hi-fi, kameraer, hjemmekino, ultrabooks, smartklokker, nettbrett, m.m.

Testproduktene består av en miks av kjente, store merkevarer og mer ukjente perler. Våre faste journalister fra hele Norden har gjennom flere tiår opparbeidet seg en unik erfaring og spisskompetanse, slik at de kan skille klinten fra hveten og gi veiledning i en uoversiktlig produktjungel.
Lyd & Bilde og L&B Home tester stort sett produkter for «folk flest», men omtaler også drømmeprodukter, såkalte «Ferrari-historier».

Når redaksjonen lager sitt langsiktige testprogram, gjenspeiler det markedstrender og, ikke minst, bredden i markedet. Ut fra gitte kriterier som for eksempel pris, bruksområde og tekniske egenskaper, setter redaksjonen sammen tester med de mest relevant og interessante produktene.

Lyd & Bildes og L&B Homes popularitet er opparbeidet gjennom årevis med testing, og våre journalister følger Vær Varsom-plakaten. Alle tester kvalitetssikres av en samlet redaksjon fra unnfangelse til fødsel, og den ansvarlige journalisten tar sin integritet på største alvor. Redaksjonen arbeider helt uavhengig, og utvalget av produkter gjøres på frittstående journalistisk grunnlag.

På Lyd & Bildes og L&B Homes nettsider finner du Nordens største database for tester av hjemmeelektronikk-produkter, samt guider, råd og tips. God brukervennlighet og seriøs journalistikk har gjort Lyd & Bildes og L&B Homes hjemmesider til et foretrukket media i hele Norden.

Lyd & Bildes og L&B Homes mål er å alltid gi aktuell kunnskap til deg som søker ekspertråd om hjemmeelektronikk-produkter!

LASSE SVENDSEN

Sjefredaktør

AUDUN HAGE

Redaksjonssjef

GEIR NORDBY

Journalist

JOHN A. HVIDLYKKE

Journalist

DYLLAN DEBORD

Partner Operations Director

CHRISTIAN RANKE

Print editor

CAMILLA LARSEN

Marketing

MARIUS K. THINGVALD

Webansvarlig

AMUND SMIDESANG HAMMEREN

Social Media Manager

SVERKER BILLING

Oversetter / Korrekturleser

SUSANNE HJORTLUND

Oversetter / Korrekturleser

TUE SØRENSEN

Oversetter / Korrekturleser

NORA TAMMINEN

Oversetter

RUNE MICHAELSEN

Oversetter / Korrekturleser

TOR AAVATSMARK

Administrerende direktør

Scroll to Top