TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Guide

Topp 10: De mest leste testene i 2022

En gigantisk TV inntar førsteplassen.

forfatter
Publisert 31.12.22 - 12:38

Om det er noe vi mener vi er gode på her i Lyd & BIlde, så er det å teste elektronikk.

Faktisk tester vi mellom 475 og 500 produkter hvert år, og det kan være hva-som-helst. Bare det går på strøm. Selv om vi først og fremst konsentrerer oss om forbrukerelektronikk innenfor sjangerne hi-fi, høyttalere, hodetelefoner, TV-er, foto, hjemmekino osv.

I de siste årene har du også kunnet lese tester av elbiler, elsykler og sparkesykler på www.lydogbilde.no, i tillegg til at vi også har sett på de viktigste smarttelefonene, datamaskinene, Smart Home-produktene og mye, mye mer.

Skal vi tro trafikktallene for 2022, så har leserne en bred smak. Én ting er hvert fall sikkert, en TV kan tydeligvis aldri bli for stor! Og vi er ganske råe med våre årlige kåringer av «Årets Beste» produkter i alle slags kategorier.

Nedenfor finner du lister over årets ti mest leste tester på www.lydogbilde.no. Den øverste testen er den aller mest leste, og så videre.

Topp 10 - Test av forbrukerelektronikk 2022

TCL 98C735

Den største TV-en vi noen gang har testet

Glem 85” - nå er det 98” som gjelder dersom du vil ha den største TV-en i gata! TCL 98C735 er et gedigent beist av en TV, og bildekvaliteten overrasker.

Helt trådløse ørepropper, mai 2022

Trådløse ørepropper til halve prisen

Hvis du tar et steg ned fra toppmodellene, kan du få nesten like god lyd for mindre penger.

Samsung The Frame 2022 (QE55LS03B)

Vi tester den nye 2022-modellen av The Frame

Årets versjon av Samsung The Frame ser enda mer malerisk ut, takket være en mattere skjermoverflate. Den kan også snus på høykant!

Bowers & Wilkins 801 D4

Høyttalere du kan dø med

Dette er ultra high-end som får deg til å gråte. Av glede, over å føle den fullkomne magien av musikk. Og av sorg, fordi du aldri får råd.

Årets beste hodetelefoner og ørepropper 2022-2023

Årets beste hodetelefoner 2022-2023

Her er de beste hodetelefonene – og slik velger du riktig.

Samsung OLED S95B

Samsungs første QD-OLED TV er en av årets mest omdiskuterte og etterlengtede TV-er.

Årets beste TV-er 2022-2023

Når underholdning står i fokus

Søker du den beste filmopplevelsen, eller bedre bilde til sport og spill? Da kan tiden være inne for å kjøpe ny TV. Her finner du de aller beste vi har testet i år!

Nissan Ariya 63 kWh Evolve

Endelig testet: Ariya innfrir på det meste

Med Ariya endelig på markedet, kan Nissan fint pensjonere Leaf for godt. Dette er for mange den aller mest fornuftige bilen.

Jabra Elite 7 Pro

Avanserte og gode

Jabra Elite 7 Pro er gode, med mange kule funksjoner i en avansert app.

Test av fire 4K projektorer

Fantastisk kinoopplevelse hjemme

Hvis du har en av disse projektorene, trenger du aldri gå på kino igjen.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Her er artiklene dere leste mest i 2022 Det handlet om smarte hjem, elbiler, hi-fi og, selvfølgelig, Elon Musk!
Linn Sondek LP12 - klassikeren vi ikke glemmer Grammofonen fremfor noen er skotsk ble introdusert i 1972, og produseres fortsatt.
Ekstern HD-surround fra EPOS EPOS GSX 1000 2nd edition er en fullstendig oppdatert utgave av selskapets toppmodell.
5 tips til bedre lydplanke-lyd Har du akkurat kjøpt deg en ny lydplanke? Her får du noen enkle tips som gjør oppsettet til ren plankekjøring!
Sony CDP-101 - klassikeren vi ikke glemmer Den første CD-spilleren så dagens lys i 1982, historien kjenner de fleste, men den første spilleren har mange glemt.
Følg Lyd & Bilde