TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Guide

Topp 10: De mest leste artiklene i 2022

Det handlet om smarte hjem, elbiler, hi-fi og, selvfølgelig, Elon Musk!

forfatter
Publisert 30.12.22 - 15:16

Her hos Lyd & Bilde bruker vi mye tid på å teste produkter. Men når vi ikke akkurat er opptatt i testverkstedet, skriver vi nyheter, analyser og kommentarer for å holde dere oppdatert på alt som skjer i techverdenen.

Det gjorde vi også i år. Og når vi ser tilbake på 2022 – og på trafikken på www.lydogbilde.no – kan vi konstatere at dere lesere har en bred smak.

Dere leste om løsninger for det smarte hjemmet. Dere leste om høyttalere, forsterkere og annet hi-fi. Og dere leste om elbiler.

Og helt mot slutten av året var det også en kjent figur ved navn Elon Musk – han fra Tesla, SpaceX og nå Twitter – som dere gjerne ville lese om.

Les også Disse TV-seriene og filmene leste dere om i 2022 Anmeldelser av både filmer og TV-serier er populært stoff her på www.lydogbilde.no. I år var dere spesielt glad i fantasy og western.

Vi presenterer listen over årets ti mest leste artikler på www.lydogbilde.no. Den øverste artikkelen er den aller mest leste, og så videre.

Les eller les dem på nytt nedenfor.

Topp 10 - Artikler 2022

I Sveits kan det bli forbudt å kjøre elbil

Dette landet planlegger forbud mot elbiler

Årsaken er den truende energikrisen.

Toyota bZ4X - prisene og rekkevidden er klare

Toyotas el-SUV kan bestilles

Dette skal bZ4X koste - og derfor blir den populær.

Elon Musks flammekaster beslaglagt av det tyske tollvesenet

Ikke-en-flammekaster? Jo, det er det!

Myndighetene i tyske Karlsruhe ser ikke humoren ved Elon Musks 'Not a Flamethrower'.

Vurderer du Model Y? Det er nå du skal kjøpe den

Det er nå du skal kjøpe Tesla Model Y

Hvis du bestiller en Model Y nå, trenger du ikke lenger frykte overvekt. Lasten er også bedre sikret.

Audi e-tron blir ny

Audi e-tron får nytt navn og bedre ytelse

Lengre rekkevidde, raskere lading, oppdatert utseende – og nytt navn.

IKEA Dirigera

IKEA Dirigera styrer smarthjemmet ditt

IKEA Home smartappen styrer flere smartprodukter.

NAD feirer 50 år med retroforsterker

Denne NAD-forsterkeren er kliss ny

NAD C 3050 LE ser retro ut, men er stappfull med toppmoderne snacks. Inkludert MQA, toveis Bluetooth, AirPlay 2 og Dirac romkorreksjon.

Onkyo har gått konkurs

Farvel, Onkyo!

Kommentar: Et av de store gamle trærne i hi-fi-skogen har falt. Uten en lyd.

Rykte: Billigere Tesla Model Y på vei – kan unngå moms

Tesla Model Y uten moms?

Det kan tyde på at Tesla har en bakhjulsdreven Model Y på gang. Den blir i så fall produsert i Tyskland, får et mindre batteri – og den kan komme veldig snart.

Subaru Solterra AWD får trekk på alle hjul

Subaru Solterra: Kommer kun med firehjulsdrift

Hvis Subarus elektriske SUV ikke blir populær her til lands, er det kjørt: Solterra kommer nemlig KUN som firehjulstrekker.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Her er artiklene dere leste mest i 2022 Det handlet om smarte hjem, elbiler, hi-fi og, selvfølgelig, Elon Musk!
Linn Sondek LP12 - klassikeren vi ikke glemmer Grammofonen fremfor noen er skotsk ble introdusert i 1972, og produseres fortsatt.
Ekstern HD-surround fra EPOS EPOS GSX 1000 2nd edition er en fullstendig oppdatert utgave av selskapets toppmodell.
5 tips til bedre lydplanke-lyd Har du akkurat kjøpt deg en ny lydplanke? Her får du noen enkle tips som gjør oppsettet til ren plankekjøring!
Sony CDP-101 - klassikeren vi ikke glemmer Den første CD-spilleren så dagens lys i 1982, historien kjenner de fleste, men den første spilleren har mange glemt.
Følg Lyd & Bilde