Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Slik blir du iOS 14 betatester

Apple har gitt ut iOS 14 i en offentlig betaversjon. Prøv det nå!

I slutten av juni lanserte Apple den nyeste versjonen av iPhone-operativsystemet iOS.

iOS 14 kommer med en rekke spennende nyheter, herunder widgets (en funksjon som Android-brukere er godt kjent med), Picture in Picture og et nytt såkalt App Library, som automatisk organiserer alle brukerens apper i en enkel visning.

Den helt ferdige versjonen av iOS 14 kommer først til høsten, men hvis du har lyst til å kaste deg over det oppdaterte operativsystemet allerede nå, så er det altså mulig.

Alle kan nemlig bli betatestere for Apple og få lov til å laste ned de nyeste betaversjone av selskapets operativsystemer når de blir tilgjengelige. Det gjelder ikke bare iOS, men f.eks. også for MacOS og iPadOS.

Men vær oppmerksom på at det ER snakk om en betaversjon. Derfor kan det f.eks. være enkelte apper som ikke virker etter du har oppdatert.

Annonse

Slik gjør du det

Skulle du likevel være interessert i prøve, så er det enkelt å komme i gang.

1) Gå inn på nettsiden: Apple Beta Software Program

Annonse

2) Logg inn med din Apple ID

3) Velg iOS og deretter»enroll your iOS device»

4) Ta en sikkerhetskopi av din iPhone på maskinen din. Følg instruksene på nettsiden.

5) Bytt til din iPhone og gå til beta.apple.com/profile for å laste ned en såkalt configuration profile

6) Gå deretter til Generelt>Softwareoppdatering i dine innstillinger, hvor du nå kan installere iOS 14

Oppdateringen kan ta opptil et par timer avhengig av hastigheten på din internettforbindelse. Det er også mulig å følge nøyaktig de samme instruksene for å oppdatere Ipaden din til iPadOS 14.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.