Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Skullcandy Lowrider

Kosedyr med holdning

I vår testet jeg Uprock som var lite imponerende, unntatt alle de mulige fargekombinasjonene. Nå har jeg Lowrider i mine hender, og det skal bli spennende å se hva den er verdt.
Lyd & Bilde mener
Prisen Kan foldes sammen
Passformen
Spesifikasjoner
  • Type: halvåpen
  • Frekvens: 10 – 18000 Hz
  • Impedans: 32 ohm
  • Følsomhet: ikke oppgitt

Jeg ser til min glede at man har valgt å sette to myke puter på innsiden av hodebøylen, og at man også har gjort den sammenleggbar, noe som gjør at den passer bra til kriteriene for denne testen. Derimot har man valgt en vanlig rund ledning på Lowrider, til forskjell fra Uprock som hadde den smarte flate varianten. Man kan tydeligvis ikke få alt.

Her finnes også en mengde ulike farger for å tilgodese så manges ønskemål som mulig, og med tanke på den rimelige prislappen skulle man nesten kunne kjøpe en til hvert antrekk i garderoben, eller en i julegave til hvert familiemedlem. For deg som anser at det er viktig å kunne vri på klokkene á la DJ-hodetelefon så fungerer det på Lowrider, og det er også mulig å vinkle loddrett. Dessverre sitter ikke hodetelefonen tilstrekkelig stramt over ørene, men glir litt hit og dit når man beveger seg, veldig irriterende. En kul, men fullstendig unødvendig detalj er at det i pakken følger med en liten mal på Skullcandy-logoen som du kan plassere hvor du vil, spraye med farge og så får du en logo.

Lowrider er en halvåpen hodetelefon og de høye tonene i ”Våren” leveres på en luftig, naturlig og klar måte uten å være for påtrengende, og lydbildet føles homogent. Selv ”Du är den jag kunde va” har god sammenheng, og både bass, mellomregister og diskant er godt avveide, men helhetsbildet er kanskje anelsen grovt. Jeg går over til Stiftelsen og her blir det bekreftet, lydbildet er en anelse dempet. Jeg opplever det samme når jeg kjører et par spor fra Lynyrd Skynyrds plate ”God Guns”, selv om det ikke er dårlig på noen som helst måte.

Konklusjon
Dette er testens billigste hodetelefon som speiler forskjellige holdninger, avhengig av hvilken farge man velger. Tross mykt materiale på hodebøylen og bekvemme øreputer er dessverre ikke komforten den beste, da hodetelefonen har en tendens til å skli rundt på hodet. Et pluss får den derimot for at den er til å folde sammen. Til tross for at dette er en liten frekk hodetelefon, foretrekker den klassiske stykker og viser, hvor det noe dempede lydbildet ikke merkes like tydelige som på rock.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?

Også i denne testen:

Cresyn C555s

For den diskrete

Hodetelefonen fra Cresyn vinner ikke akkurat noen designpris, men vil du ha en liten smidig hodetelefon som kan bo i innerlommen når den ikke benyttes har du et alternativ her.

Kan foldes sammen
Designen

Coloud The Boom

Verken lyn eller torden

Det svenske firmaet Coloud Headphones kom på markedet i 2009, og til vår test hadde jeg fått The Boom som finnes i et vell av farger for den som våger.

Zound Lasso
Lyden Kvaliteten

Urbanears Tanto

Større enn man tror

En av Plattans småsøsken heter Tanto og den leveres, akkurat som alle hodetelefoner fra Urbanears, i en kartong av samme farge som hodetelefonen. I dette tilfellet lekkert bringebærrødt.

Liten Prisen
Svak Ingen bass

Denon AH-D510R

Vil spille høyt

Fra japanske Denon kommer den største, og også dyreste deltageren i testen, og er den hodetelefonen som føles mest tradisjonell med sin utførelse i svart og sølv.

Bassen Kvaliteten
Prisen Designen Trenger høyt volum

Urbanears Plattan

Elegant tilbehør

Å se på Urbanears høyttalerkolleksjon er som å gå inn i en godteributikk – fargesprakende til det ytterste. Her finnes alt fra tradisjonelt svart til fargesprakende kanarigult.

Mange fargevalg Ledningen
Lyden Passformen

Sony DR-ZX302VP

Alt krutt på lyden

DR-ZX302 VP er neppe Sonys mest gedigne hodetelefon eller et kunststykke i kvalitet, men på den andre siden er heller ikke prislappen skremmende høy.

Lyden Adapter Lydregulering på mikrofon
Kvaliteten

Philips SHL520WT/10

Lekker på flere plan

Bidraget fra Philips er en meget behagelig hodetelefon som er tilgjengelig i sobert svart, stilrent hvitt eller trendy rosa. Den ser faktisk dyrere ut enn de 500 som står på prislappen.

Lyden Prisen Designen
Soff på hodebøylen
Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.