TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!

Skullcandy Lowrider

Kosedyr med holdning

I vår testet jeg Uprock som var lite imponerende, unntatt alle de mulige fargekombinasjonene. Nå har jeg Lowrider i mine hender, og det skal bli spennende å se hva den er verdt.

forfatter
Publisert 07.12.12 - 00:00
L&B mener
Prisen Kan foldes sammen
Passformen
Spesifikasjoner
 • Type: halvåpen
 • Frekvens: 10 – 18000 Hz
 • Impedans: 32 ohm
 • Følsomhet: ikke oppgitt
Veil. pris 300Pr. 07.12.12 Produktside

Jeg ser til min glede at man har valgt å sette to myke puter på innsiden av hodebøylen, og at man også har gjort den sammenleggbar, noe som gjør at den passer bra til kriteriene for denne testen. Derimot har man valgt en vanlig rund ledning på Lowrider, til forskjell fra Uprock som hadde den smarte flate varianten. Man kan tydeligvis ikke få alt.

Her finnes også en mengde ulike farger for å tilgodese så manges ønskemål som mulig, og med tanke på den rimelige prislappen skulle man nesten kunne kjøpe en til hvert antrekk i garderoben, eller en i julegave til hvert familiemedlem. For deg som anser at det er viktig å kunne vri på klokkene á la DJ-hodetelefon så fungerer det på Lowrider, og det er også mulig å vinkle loddrett. Dessverre sitter ikke hodetelefonen tilstrekkelig stramt over ørene, men glir litt hit og dit når man beveger seg, veldig irriterende. En kul, men fullstendig unødvendig detalj er at det i pakken følger med en liten mal på Skullcandy-logoen som du kan plassere hvor du vil, spraye med farge og så får du en logo.

Lowrider er en halvåpen hodetelefon og de høye tonene i ”Våren” leveres på en luftig, naturlig og klar måte uten å være for påtrengende, og lydbildet føles homogent. Selv ”Du är den jag kunde va” har god sammenheng, og både bass, mellomregister og diskant er godt avveide, men helhetsbildet er kanskje anelsen grovt. Jeg går over til Stiftelsen og her blir det bekreftet, lydbildet er en anelse dempet. Jeg opplever det samme når jeg kjører et par spor fra Lynyrd Skynyrds plate ”God Guns”, selv om det ikke er dårlig på noen som helst måte.

Konklusjon
Dette er testens billigste hodetelefon som speiler forskjellige holdninger, avhengig av hvilken farge man velger. Tross mykt materiale på hodebøylen og bekvemme øreputer er dessverre ikke komforten den beste, da hodetelefonen har en tendens til å skli rundt på hodet. Et pluss får den derimot for at den er til å folde sammen. Til tross for at dette er en liten frekk hodetelefon, foretrekker den klassiske stykker og viser, hvor det noe dempede lydbildet ikke merkes like tydelige som på rock.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

Black Week Tilbud 30%
Kun 64,16 pr mnd i 12 mnd
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Også i denne testen:

Cresyn C555s

For den diskrete

Hodetelefonen fra Cresyn vinner ikke akkurat noen designpris, men vil du ha en liten smidig hodetelefon som kan bo i innerlommen når den ikke benyttes har du et alternativ her.

Kan foldes sammen
Designen

Coloud The Boom

Verken lyn eller torden

Det svenske firmaet Coloud Headphones kom på markedet i 2009, og til vår test hadde jeg fått The Boom som finnes i et vell av farger for den som våger.

Zound Lasso
Lyden Kvaliteten

Urbanears Tanto

Større enn man tror

En av Plattans småsøsken heter Tanto og den leveres, akkurat som alle hodetelefoner fra Urbanears, i en kartong av samme farge som hodetelefonen. I dette tilfellet lekkert bringebærrødt.

Liten Prisen
Svak Ingen bass

Denon AH-D510R

Vil spille høyt

Fra japanske Denon kommer den største, og også dyreste deltageren i testen, og er den hodetelefonen som føles mest tradisjonell med sin utførelse i svart og sølv.

Bassen Kvaliteten
Prisen Designen Trenger høyt volum

Urbanears Plattan

Elegant tilbehør

Å se på Urbanears høyttalerkolleksjon er som å gå inn i en godteributikk – fargesprakende til det ytterste. Her finnes alt fra tradisjonelt svart til fargesprakende kanarigult.

Mange fargevalg Ledningen
Lyden Passformen

Sony DR-ZX302VP

Alt krutt på lyden

DR-ZX302 VP er neppe Sonys mest gedigne hodetelefon eller et kunststykke i kvalitet, men på den andre siden er heller ikke prislappen skremmende høy.

Lyden Adapter Lydregulering på mikrofon
Kvaliteten

Philips SHL520WT/10

Lekker på flere plan

Bidraget fra Philips er en meget behagelig hodetelefon som er tilgjengelig i sobert svart, stilrent hvitt eller trendy rosa. Den ser faktisk dyrere ut enn de 500 som står på prislappen.

Lyden Prisen Designen
Soff på hodebøylen
Annonse

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Black Week: De beste hodetelefon-kuppene Mye er på tilbud, men du vil også ha kvalitet. Her er de beste tilbudene vi har funnet så langt blant hodetelefoner og ørepropper.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Hør mer av omgivelsene med disse øreproppene Mange er veldig opptatt av lyddemping i sine ørepropper. Men noen ganger er det smart å slippe omgivelsene inn. Creative Sensemore Air går lenger enn de fleste.
Skiller seg ut I denne sammenhengen tunge og store sportspropper som leverer både komfort og lyd.
Følg Lyd & Bilde