Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

: Skullcandy Lowrider

Kosedyr med holdning

I vår testet jeg Uprock som var lite imponerende, unntatt alle de mulige fargekombinasjonene. Nå har jeg Lowrider i mine hender, og det skal bli spennende å se hva den er verdt.

Skrevet av / 07.12.12 - 00:00
Skullcandy Lowrider
Åsa Warme

Jeg ser til min glede at man har valgt å sette to myke puter på innsiden av hodebøylen, og at man også har gjort den sammenleggbar, noe som gjør at den passer bra til kriteriene for denne testen. Derimot har man valgt en vanlig rund ledning på Lowrider, til forskjell fra Uprock som hadde den smarte flate varianten. Man kan tydeligvis ikke få alt.

Her finnes også en mengde ulike farger for å tilgodese så manges ønskemål som mulig, og med tanke på den rimelige prislappen skulle man nesten kunne kjøpe en til hvert antrekk i garderoben, eller en i julegave til hvert familiemedlem. For deg som anser at det er viktig å kunne vri på klokkene á la DJ-hodetelefon så fungerer det på Lowrider, og det er også mulig å vinkle loddrett. Dessverre sitter ikke hodetelefonen tilstrekkelig stramt over ørene, men glir litt hit og dit når man beveger seg, veldig irriterende. En kul, men fullstendig unødvendig detalj er at det i pakken følger med en liten mal på Skullcandy-logoen som du kan plassere hvor du vil, spraye med farge og så får du en logo.

Lowrider er en halvåpen hodetelefon og de høye tonene i ”Våren” leveres på en luftig, naturlig og klar måte uten å være for påtrengende, og lydbildet føles homogent. Selv ”Du är den jag kunde va” har god sammenheng, og både bass, mellomregister og diskant er godt avveide, men helhetsbildet er kanskje anelsen grovt. Jeg går over til Stiftelsen og her blir det bekreftet, lydbildet er en anelse dempet. Jeg opplever det samme når jeg kjører et par spor fra Lynyrd Skynyrds plate ”God Guns”, selv om det ikke er dårlig på noen som helst måte.

Konklusjon
Dette er testens billigste hodetelefon som speiler forskjellige holdninger, avhengig av hvilken farge man velger. Tross mykt materiale på hodebøylen og bekvemme øreputer er dessverre ikke komforten den beste, da hodetelefonen har en tendens til å skli rundt på hodet. Et pluss får den derimot for at den er til å folde sammen. Til tross for at dette er en liten frekk hodetelefon, foretrekker den klassiske stykker og viser, hvor det noe dempede lydbildet ikke merkes like tydelige som på rock.

Lyd & Bilde mener

Prisen Kan foldes sammen Passformen

Også i denne testen:

8 hodetelefoner

Cresyn C555s

For den diskrete

Hodetelefonen fra Cresyn vinner ikke akkurat noen designpris, men vil du ha en liten smidig hodetelefon som kan bo i innerlommen når den ikke benyttes har du et alternativ her.

Kan foldes sammen
Designen
Les hele testen

Coloud The Boom

Verken lyn eller torden

Det svenske firmaet Coloud Headphones kom på markedet i 2009, og til vår test hadde jeg fått The Boom som finnes i et vell av farger for den som våger.

Zound Lasso
Lyden Kvaliteten
Les hele testen

Urbanears Tanto

Større enn man tror

En av Plattans småsøsken heter Tanto og den leveres, akkurat som alle hodetelefoner fra Urbanears, i en kartong av samme farge som hodetelefonen. I dette tilfellet lekkert bringebærrødt.

Liten Prisen
Svak Ingen bass
Les hele testen

Denon AH-D510R

Vil spille høyt

Fra japanske Denon kommer den største, og også dyreste deltageren i testen, og er den hodetelefonen som føles mest tradisjonell med sin utførelse i svart og sølv.

Bassen Kvaliteten
Prisen Designen Trenger høyt volum
Les hele testen

Urbanears Plattan

Elegant tilbehør

Å se på Urbanears høyttalerkolleksjon er som å gå inn i en godteributikk – fargesprakende til det ytterste. Her finnes alt fra tradisjonelt svart til fargesprakende kanarigult.

Mange fargevalg Ledningen
Lyden Passformen
Les hele testen

Sony DR-ZX302VP

Alt krutt på lyden

DR-ZX302 VP er neppe Sonys mest gedigne hodetelefon eller et kunststykke i kvalitet, men på den andre siden er heller ikke prislappen skremmende høy.

Lyden Adapter Lydregulering på mikrofon
Kvaliteten
Les hele testen

Philips SHL520WT/10

Lekker på flere plan

Bidraget fra Philips er en meget behagelig hodetelefon som er tilgjengelig i sobert svart, stilrent hvitt eller trendy rosa. Den ser faktisk dyrere ut enn de 500 som står på prislappen.

Lyden Prisen Designen
Soff på hodebøylen
Les hele testen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

B&W legger lista - igjen

Fabelaktig bra til lite penger

AirPods Pro er de smarteste øreproppene

Jabras klart beste - men ikke for alle

Proffklokker fra Sony – en usminket sannhet

Propper med fjernsyn

Sommermusikken rett i øret

JBL fremmer musikken og senker støyen

Yamahas aller beste hodetelefoner – og de koster skjorta

8 trådløse propper for slank lommebok

Musikk låter sjelden mer innbydende

Storm i et vannglass

Lyd & Bilde
Scroll to Top