TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

Cresyn C555s

For den diskrete

Hodetelefonen fra Cresyn vinner ikke akkurat noen designpris, men vil du ha en liten smidig hodetelefon som kan bo i innerlommen når den ikke benyttes har du et alternativ her.

forfatter
Publisert 07.12.12 - 00:00
L&B mener
Kan foldes sammen
Designen
Spesifikasjoner
 • Type: åpen
 • Frekvens: 10 - 21000 Hz
 • Impedans: 40 ohm
 • Følsomhet: 110 dB
Veil. pris 500Pr. 07.12.12 Produktside

Dette er ikke en hodetelefon man velger for å bli lagt merke til, den finnes bare i svart eller sølv, så spennende enn det blir det ikke. En fordel er at den kan foldes sammen, konstruksjonen minner litt om gamle dagers Mekano på en eller annen måte. Dessverre finnes det ikke noe mykt materiale på undersiden av hodebøylen, men takket være den fint formede buen er det ikke noe jeg tenker på. Jeg tror ikke at mitt hode er uvanlig stort, men tross de mye øreputene sitter de litt vel hardt over mine ører, noe som blir litt forstyrrende etter en tids lytting. Konstruksjonen av selve hodetelefonen er relativ solid, men både ledningen og festet er i svakeste laget. Øreklokkene kan ikke beveges utover, men kan vinkles i loddrett retning. Cresyn C555s skal fungere sammen med de fleste mobiler som iPhone, LG, HTC, Motorola, Blackberry og Samsung, men min Xperia ville ikke ha noe med denne hodetelefonen å gjøre, noe den absolutt ikke er alene om i dette startfeltet.

Vivaldis ”Våren” leveres åpent og luftig, og lydbildet er godt sammensatt. Når jeg bytter til Mikael Wiehe og lukker øynene får jeg følelsen av at vi befinner oss i samme rom. Teksten griper tak i meg og bassen er fint avveid, selv om jeg kanskje hadde ønsket meg litt mer trøkk. La Primavera leveres med spilleglede og driv, men likevel ikke fullt så luftig som jeg hadde forventet meg, og når ”Skynyrd Nation” kommer i hodetelefonen klarer den ikke å nyansere de ulike instrumentene og stemmene, og det hele føles anstrengt.

Konklusjon
Leter du etter en litt mer artig hodetelefon for å forsterke din eller personen du velger å gi den til sin personlighet, bør du kanskje velge en av de andre i startfeltet. Men er formålet en liten og smidig hodetelefon som er lett å ta med seg og som samtidig leverer en fullt ut akseptabel lyd, har du et godt alternativ i hodetelefonen fra Cresyn. Klassiske stykker og viser fungerer bra, men foretrekker du rockemusikk med god bass, så er kanskje ikke denne ditt førstevalg.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Også i denne testen:

Coloud The Boom

Verken lyn eller torden

Det svenske firmaet Coloud Headphones kom på markedet i 2009, og til vår test hadde jeg fått The Boom som finnes i et vell av farger for den som våger.

Zound Lasso
Lyden Kvaliteten

Urbanears Tanto

Større enn man tror

En av Plattans småsøsken heter Tanto og den leveres, akkurat som alle hodetelefoner fra Urbanears, i en kartong av samme farge som hodetelefonen. I dette tilfellet lekkert bringebærrødt.

Liten Prisen
Svak Ingen bass

Denon AH-D510R

Vil spille høyt

Fra japanske Denon kommer den største, og også dyreste deltageren i testen, og er den hodetelefonen som føles mest tradisjonell med sin utførelse i svart og sølv.

Bassen Kvaliteten
Prisen Designen Trenger høyt volum

Urbanears Plattan

Elegant tilbehør

Å se på Urbanears høyttalerkolleksjon er som å gå inn i en godteributikk – fargesprakende til det ytterste. Her finnes alt fra tradisjonelt svart til fargesprakende kanarigult.

Mange fargevalg Ledningen
Lyden Passformen

Skullcandy Lowrider

Kosedyr med holdning

I vår testet jeg Uprock som var lite imponerende, unntatt alle de mulige fargekombinasjonene. Nå har jeg Lowrider i mine hender, og det skal bli spennende å se hva den er verdt.

Prisen Kan foldes sammen
Passformen

Sony DR-ZX302VP

Alt krutt på lyden

DR-ZX302 VP er neppe Sonys mest gedigne hodetelefon eller et kunststykke i kvalitet, men på den andre siden er heller ikke prislappen skremmende høy.

Lyden Adapter Lydregulering på mikrofon
Kvaliteten

Philips SHL520WT/10

Lekker på flere plan

Bidraget fra Philips er en meget behagelig hodetelefon som er tilgjengelig i sobert svart, stilrent hvitt eller trendy rosa. Den ser faktisk dyrere ut enn de 500 som står på prislappen.

Lyden Prisen Designen
Soff på hodebøylen

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ekte hi-fi-lyd Med Px8 har Bowers & Wilkins finspisset alle kvalitetene fra Px7 S2. Det er duket for ekte hi-fi-lyd, uten en tråd!
I en støyende hverdag trenger du disse! Hodetelefoner til jul blir aldri feil! Her er våre favoritter blant støykansellerende klokker og propper.
Google meg i øret Det minste medlemmet av familien Pixel sitter godt i øret.
Sjekk de lekre hodetelefonene! Merk deg navnet YH-5000SE. Yamahas mest ambisiøse flaggskip blant hodetelefoner.
Ingenting bør låte slik Ingen bass, ingen trådløs lading, ingen støydemping. Lyden fra ingenting er ikke imponerende.
… koste hva det koste vil Mark Levinson lager ikke billige ting, og de har ikke tenkt å begynne nå. Med sine første trådløse, støykansellerende hodetelefoner. Men hvor bra er de?
Følg Lyd & Bilde