Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Januarsalg 2021: De beste TV-tilbudene

Nytt år, ny storskjerm på veggen? Vi har plukket de beste TV-ene på januarsalg!

Skrevet av / 04.01.21 - 15:00
Januarsalg 2021: De beste TV-tilbudene

Juleferien er over, og de siste nyttårsrakettene har blitt avfyrt: Det er tid for å ta fatt på en normal(?) hverdag igjen, og selvfølgelig tid for januarsalg!

Elektronikkbransjen innleder det nye året med en rekke spennende tilbud, for å få en pangstart på omsetningen og tømme lageret for (snart) utgående modeller.

TV er som vanlig en populær kategori på tilbud,  – så hvis du ikke fikk storskjermen du ønsket deg til jul, kan det lønne seg å slå til nå. Mange aktuelle og kritikerroste TV-er kommer på salg i perioden fremover: dette er primært 2020-modeller som vil gradvis skiftes ut med ferske 2021-modeller mot våren.

Oppdatering mandag 4. januar:  Elkjøp, Power og Komplett har sluppet sine første januar-kampanjer. Hi-Fi Klubben kjører også tilbud på utvalgte TV-modeller.

Blant tilbudene finner vi flere populære Samsung-modeller, deriblant testvinneren Q80T i flere skjermstørrelser, designmodellen The Frame, snurre-TV-en The Sero m.fl, til samme priser som under Black Week. 8K-modellene Q800T og Q950TS er også kraftig redusert.

Flere LG OLED-modeller som CX-serien er også på tilbud – det samme gjelder Sonys utmerkede OLED-TV A85, og ikke minst den nylig testede Philips OLED+ 935.

Ukens kampanje hos Elkjøp (TV og lyd)

Link til januarsalg hos Power (TV+lyd)

Januarsalg hos Komplett (TV og lyd)

TV-tilbud fra Hi-Fi Klubben

Black Week-priser?

En rask sjekk av ukens tilbud viser at flere populære TV-modeller – noen, men ikke alle – selges for tilsvarende priser de hadde under Black Friday-kampanjen i slutten av november. Ikke alle tilbudene er like gode som da, men for den årvåkne forbruker er det fullt mulig å spare en slant.

Vårt stalltips er at du alltid bør sikte deg inn på modellene som har oppnådd gode testresultater. Deretter kan du bruke en “prisrobot” til å finne den beste prisen.

Tjenester som Prisguiden.no og Prisjakt.no gir live prisoppdateringer og prishistorikk, hvor du kan se hva produktet har kostet tidligere, og slik sett bedømme hvor godt tilbudet egentlig er.

Flere populære TV-modeller, eksempelvis Samsung QE65Q80T, selges nå for tilsvarende “Black Week” priser i november. (Skjermdump: Prisguiden.no)

Anbefalte TV-modeller

Lyd & Bilde har testet mange av de aktuelle TV-modellene, mens vi henviser til Prisguiden.no for de til enhver tid beste prisene. Orientér deg på forhånd og slå kloa i de beste tilbudene!

Samsung

Med sitt brede modellspekter er Samsung en typisk gjenganger på salg. Deres TV-er er kjent for flott bildekvalitet, design og brukervennlighet med flust av smarte finesser.

Obs! Når du er på jakt etter en Samsung 2020-modell, se etter bokstaven “T”i modellnummeret, slik som Q70T, TU8005 etc. Modeller med bokstaven “R” er 2019-modeller.

Samsung The Frame LS03T

Samsung The Frame LS03T (2020). Foto: Samsung

Samsungs populære bilderamme-TV fikk en viktig oppgradering i 2020, i form av et moderne “Dual LED” bildepanel med kraftig forbedret kontrast. The Frame er en av våre favoritter når det gjelder design og smarte løsninger, og kan trygt anbefales til deg som søker en TV utenom det vanlige. Samsungs “No Gap” veggfeste er inkludert i esken, mens rammer i ulike farger er ekstrautstyr. The Frame finnes nå i skjermstørrelser fra 32″ og helt opp til 75″!

Les hele testen av Samsung The Frame LS03T

Samsung Q70T

Denne modellen kan skilte et såkalt Dual LED LCD bildepanel (samme type som brukes i The Frame) med god kontrast og fargegjengivelse. Samsung Q70T er også forberedt for neste generasjons spillkonsoller med støtte for HDMI 2.1 og 4K-video med opptil 120 bilder i sekunder (4K/120fps).

 

Samsung Q80T

Samsung Q80T. (Foto: Samsung)

Dersom du er kresen på bildekvalitet, men kvier deg for å betale mer enn du må, kommer 4K-modellen Samsung Q80T akkurat som bestilt. Denne QLED-skjermen inneholder mye av den samme teknikken du finner i Samsungs flaggskipmodeller, bare til en langt hyggeligere pris. For modellåret 2020 er Q80T nå den billigste QLED-varianten fra Samsung med direkte LED-baklys, som innebærer en markant forbedring i bildekvalitet.

Les hele testen av Samsung Q80T

Samsung Q90T/Q95T

Q95T er Samsungs beste 4K-TV for modellåret 2020. Her får du både litt bedre bildekvalitet og flere smarte løsninger enn de andre QLED-modellene, mot en noe høyere pris. Samsung-skjermen er utstyrt med direkte LED-baklys som bidrar til suveren kontrast. Skjermstørrelsen starter på 55” og går helt opp til 85”.

Q95T og lillebroren Q90T er like rent bildemessig. Q95T kan imidlertid skilte med den separate koblingsboksen One Connect som legger til rette for skjulte ledninger, samt mulighet for No Gap veggfeste, som gjør veggmonteringen mer elegant.

Les hele testen av Samsung Q95T

Samsung Q800T

Samsung Q800T er lillebror til de eksotiske toppmodellene Q900TS og Q950TS, og er en av de rimeligere modellene med 8K-oppløsning. Foruten et sylskarpt 8K LCD-panel, har den også direkte LED-baklys med lokal dimming, pluss et Ultra Black filter som gjør skjermglasset supermatt, uten plagsomme speilbilder.

Les hele testen av Samsung Q800T

Samsung Q950TS

Samsung Q950TS. (Foto: Samsung)

Samsungs toppmodell for 2020 er et imponerende skue: Flaggskipet Q950TS kommer med alle de siste nyvinningene på bildefronten, inkludert et knivskarpt 8K bildepanel og en heftig videoprosessor under panseret. Den har også et kobbel fullt av høyttalere på innsiden. For å toppe det hele har Samsung skviset all teknikken inn i en særdeles slank og lekker innpakning.

Les hele testen av Samsung Q950TS

Samsung The Sero

Denne mildt sagt utradisjonelle TV-skjermen er ikke for alle, men vil trolig gå “rett hjem” hos influencer-spirene! The Sero er laget for å stå på gulvet, og har en elektrisk motor som lar deg veksle mellom stående og liggende format med et knappetrykk. Foruten vanlig TV-titting, kan den kan brukes til å speile mobilskjermen din – perfekt når du vil vise bilder og video, eller skrolle gjennom Instagram-feeden på en stor skjerm. The Sero har også utmerket lyd (4.1-kanals høyttalersystem på 60 W) med støtte for musikkavspilling via Bluetooth og Airplay 2.

Les hele testen av Samsung The Sero

LG

Sørkoreanske LG Electronics har et bredt sortiment av TV-er, men er fremfor alt kjent for sine OLED-TVer.

LG NANO 90

LG 65NANO906. (Foto: LG)

Årets nye premium LCD-skjermer fra LG med tilnavnet NanoCell har fått en etterlengtet oppgradering på bildefronten. NANO 90 er en av toppmodellene med 4K-oppløsning. Den leveres i et bredt spenn av størrelser, fra 55” og helt opp til 86 tommer!

Les hele testen av LG NANO 90

 

 

LG OLED CX

LG OLED CX. (Foto: LG)

LG tilbyr et bredt spekter av OLED-skjermer, og blant disse har C-serien vært blant de mest populære. Her får du full uttelling på spesifikasjoner og bildekvalitet, litt finere design enn den enklere B-modellen, uten å måtte betale den stive prislappen for toppmodellene i GX og WX-serien.

Les hele testen av LG OLED CX

LG OLED GX

OLED GX har fått tilnavnet ”Gallery OLED” og det er ingen tilfeldighet. LG har lagt ekstra godt til rette for at TV-en skal være enkel å henge på veggen og være et sentralt blikkfang i hjemmet. OLED GX kommer med en hengslet veggbrakett som er designet spesielt for denne modellen. Den gjør at TV-en kan henges kloss inntil veggen, samtidig som den er lett å trekke ut når du skal gjøre tilkoblinger.

Les hele testen av LG OLED GX

 

 

Sony

Japanske Sony leverer mange TV-modeller (både LCD og OLED) med høy ytelse til konkurransedyktige priser.

Sony XH80

Med XH8096 kan Sony tilby en prisgunstig storskjerm som har de fleste finessene i orden. Her får du 4K-oppløsning, Android-TV med plenty av apps, støtte for Dolby Vision HDR og Dolby Atmos lyd, som gjør dette til en anvendelig TV for de aller fleste. Sony-modellen finnes i et bredt spekter av størrelser, fra 43” og helt opp til 85” (!) med en gunstig pris per tomme.

Les hele testen av Sony XH80

 

Sony XH90

Den nye premium-modellen XH9005 henter mye teknikk fra Sonys dyrere high-end modeller, men til en langt hyggeligere pris. I tillegg har Sony selv hintet at dette kan være deres nye ”Playstation-TV”.

XH9005 skal nemlig være skreddersydd for gaming og klargjort for moderne spillkonsoller som PS5, med blant annet HDMI 2.1 kompatible innganger og lav forsinkelse (input lag), alt for å gi en sømløs spillopplevelse. XH9005 er også tilgjengelig i et bredt spekter av størrelser, fra 55 og helt opp til 85 tommer.

Les hele testen av Sony XH9005

Sony XH9505

Sony 85XH9505 85" XH95
Sony 85XH9505 85″ XH95

Sony 4K LCD toppmodell for 2020 er tilgjengelig i størrelser fra 49 til 85 tommer.

Les hele testen av Sony XH9505

Sony A85 OLED

A85 er den rimeligste OLED-serien Sony har å by på for modellåret 2020. Den bygger på samme formel som tidligere generasjoner, med et topp moderne bildepanel hentet fra LG, mens Sony selv har stått for bildebehandling og lyd. Her bruker japanerne nok en gang sin innovative Acoustic Surface høyttalerteknologi, der lyden kommer direkte ut av TV-skjermen – noe som også bidrar til en særegen, minimalistisk design.

Les hele testen av Sony A85

Sony A9 OLED (48″)

Sony KD-48A9. (Foto: Sony)
Sony KD-48A9. (Foto: Sony)

Sony KD-48A9 er minste modell i nye Master Series, som utgjør Sonys aller beste OLED-skjermer for 2020. Den bruker et nytt 48″ OLED-panel, som resulterer i en ekstra kompakt formfaktor!

Les hele testen av Sony KD-48A9

Sony ZH8 8K

Sony ZH8 er den japanske produsentens aller råeste LCD-TV for 2020. Den er fullstappet med avansert teknologi, inkludert et topp moderne bildepanel med 8K-oppløsning, Sony egen X1 Ultimate videoprosessor, i tillegg til ekstra mange høyttalere som skal sørge for en lydopplevelse utenom det vanlige. I tillegg til 75-tommeren, finnes det også en enda større 85-tommer å få tak i.

Les hele testen av Sony ZH8

Panasonic

Japanske Panasonic leverer mange glimrende allround-TV-er med ekstra flott bildekvalitet til gunstige priser.

Panasonic HX800

Panasonic HX800 er arvtageren til GX800 som vi testet i 2019. Prisgunstig LCD-TV med bl.a støtte for Dolby Atmos og Dolby Vision HDR.

 

Panasonic HZ1000

Panasonic HZ1000. (Foto: Panasonic)

Panasonic HZ1000 gir suveren bildekvalitet med knallsterk kontrast og naturlige farger. Den har svært presise bildemodus, som gjør at du kan se film og serier i tilnærmet studiokvalitet! Pluss for praktisk dreibar fot.

Les hele testen av Panasonic HZ1000

Les hele testen av Panasonic HZ1000

Panasonic HZ2000

Med HZ2000 har Panasonic begått nok en TV i den virkelige referanseklassen. HZ2000 drar nytte av et ekstra påkostet OLED-panel, som kan skilte med bedre lysstyrke og kontrast enn konkurrentene. Bildebehandlingen er suveren, og sørger for at alt av videoinnhold kan nytes i nøytral, naturtro men like fullt engasjerende bildekvalitet.

Les hele testen av Panasonic HZ2000

Philips

Philips er berømt i TV-verdenen for sine mange modeller med Ambilight omgivelseslys. Den spesielle lysteknikken lyser opp veggen bak TV-en med farger som matcher handlingen på skjermen.

Philips OLED805

Philips OLED805 er den rimeligste OLED-TV-en fra Philips i 2020, og kommer i 55” og 65” skjermstørrelse. Den må klare seg uten påkostet lydsystem fra Bowers & Wilkins, slik du finner på de dyrere modellene fra Philips – men til gjengjeld har den masse godsaker på bildefronten!

Les hele testen av Philips OLED805

Philips OLED935

Philips toppmodell 2020 med 4-sidig Ambilight og lydplanke fra Bowers & Wilkins.

Les hele testen av Philips OLED935

 

TCL

Kinesiske TCL har på kort tid blitt en “force to be reckoned with” innen TV, spesielt den prisgunstige varianten.

TCL QLED800

Den nye QLED800 er en egen modellserie for det nordiske markedet, og vil etter planen selges kun hos Elkjøp. Tilgjengelige skjermstørrelser er 50”, 55” og 65”, og vi har sett nærmere på 65-tommeren!

Les hele testen av TCL QLED800

TCL C815

C815 er en velutstyrt TV til prisen. Ved siden av et 4K-LCD panel og moderne Android smart TV finesser, har den også fått en integrert lydsystem fra Onkyo. C815 kommer i 55”, 65” og 75” skjermstørrelse. Kårets til Årets beste TV i Basic-klassen!

Les hele testen av TCL C815

Vi gjør oppmerksom på at Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Les videre med LB+

Sommertilbud

LB+ Total

Få full tilgang i 7 uker for kun 7 kr.

LB+ Total mnd

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+ Total år

Tilgang til ALT innhold i et år

7,- / for 7 uker
49,- / for 30 dager
1,650,- / år
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Samsung satser på «supersize»-TV

Samsung-TV ble knust

Apple TV med tvOS 18 får støtte for 21:9-format

Ny stor og billig TV fra Samsung

Elkjøp: Nå tar TV-salget av!

Samsung: Nå kommer den nye The Frame-modellen

TCL lanserer ny TV-modell med bred appell

Her er TCL C855

Her er TCLs "The Frame"-konkurrent

Her er Panasonics 2024 TV-modeller

Loewe OLED-TV er nå "Made in Germany"

Enorm 3D-skjerm fra LG

Scroll to Top