itemprop

De beste TV-tilbudene akkurat nå!

Unngå bomkjøp - gå etter testvinnerne!

Drømmer du om ny TV? I så fall er du ikke alene! TV er en etterspurt vare som nærmest regelmessig kommer på tilbud. Januarsalg, jubileumssalg, åpningssalg, konkurssalg…you name it!

Selv om vi nå skriver 2020 er de fleste TV-modellene som selges i butikk fortsatt av 2019-årgang. Det virkelige «skredet» av nye 2020-modeller kommer ikke før til våren. I mellomtiden er det mulig å sikre seg en snart utgående modell til gunstig pris.

Det kan selvfølgelig være fristende å kaste seg over det første tilbudet du kommer over, men vårt «stalltips» er å holde et våkent øye etter modellene som har fått gode testresultater. Da kan du være sikker på å gjøre et godt kjøp!

På listen under finner du oppdaterte priser på våre anbefalte TV-modeller. 

Tips: Tjenester som Prisguiden.no og Prisjakt.no viser de laveste prisene til enhver tid, samt prishistorikk på utvalgte produkter. Du kan også opprette din egen «ønskeliste» og motta varsel når disse produktene endrer pris.

Vi gjør oppmerksom på at Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

 

annonse

Samsung

Deres TV-er er kjent for flott bildekvalitet, design og brukervennlighet med flust av smarte finesser.

annonse

Samsung RU7475

Samsungs RU7475-serien byr på lekker design, god brukervennlighet og ikke minst lekker bildekvalitet. Testvinner fra vår test av rimelige 65-tommere med HDR. Samsung RU7475-serien kommer dessuten i en rekke skjermstørrelser, fra 43″ og helt opp til 75″.

Les hele testen av Samsung RU7475 (65″)

Samsung The Frame LS03

annonse

Samsungs populære bilderamme-TV fikk en viktig oppgradering i 2019, i form av et moderne QLED bildepanel med topp bildekvalitet. The Frame er en av våre favoritter når det gjelder design og smarte løsninger, og kan trygt anbefales for de som søker en TV utenom det vanlige. Veggfeste er inkludert i esken, mens rammer i ulike farger er ekstrautstyr. The Frame finnes i skjermstørrelser fra 43″-65″.

Les hele testen av Samsung The Frame LS03 (49″)

Samsung Q70R

Samsung QE82Q70R. (Foto: Samsung)

Dette er Samsungs rimeligste QLED-modell hvor du også får med direkte LED-baklys (Full Array Local Dimming). Det betyr underverker for kontrasten og gjør at Q70R kan måle seg med OLED på flere områder. Samsung Q70R er tilgjengelig i et bredt utvalg skjermstørrelser.

Les hele testen av Samsung Q70R (65″) 

 

Samsung Q82R

Samsung QE65Q80R (Foto: Samsung)

Et steg opp fra Q70R – her får du også med Samsungs supermatte Ultra Black skjermfilter som eliminerer skjermrefleksjoner.

Les hele testen av Samsung Q82R (65″)

Samsung Q85R

Samsung QE65Q85R (Foto: Samsung)

Dette er Samsungs «junior toppmodell» rett under flaggskipet Q90R. Her får du mange av finessene fra storebroren,deriblant separat One Connect koblingsboks og mulighet for No Gap veggfeste, til en gunstig pris.

Les hele testen av Samsung Q85R (65″) 

Samsung Q90R

Samsung QN75Q90R (Foto: Samsung)

Samsungs toppmodell med 4K-oppløsning og direkte LED-baklys. Denne modellen har direkte LED-baklys (Direct Full Array), med flere individuelle soner enn de rimeligere QLED-modellene. Scorer dessuten høyt på brukervennlighet og design. Kåret til årets beste TV i high-end klassen 2019-2020.

Les hele testen av Samsung Q90R (65″)

Samsung QLED Q950R

Med Samsungs oppdaterte 8K-skjerm Q950R er du garantert en ultraskarp bildeopplevelse. Dette er koreanernes desiderte toppmodell med 8K-oppløsning og mange avanserte finesser. Q950R har fått et nytt bildepanel med de samme nyvinningene som årets nye 4K-modell (Q90R), med kraftige forbedringer på innsynsvinkel og svartnivå. Q950R har også fått oppdaterte HDMI-innganger klargjort for den nye HDMI 2.1 standarden. Dette er utgangspunktet svært kostbare toppmodeller! Samsung Q950R er tilgjengelig i skjermstørrelser fra 55″ og helt opp til 98″.

Les hele testen av Samsung Q950R (75″)

LG

Koreanske LG har et bredt sortiment av TV-er, men er fremfor alt kjent og etterspurt for sine OLED-TVer.

LG OLED B9

Prisgunstig OLED-TV, kåret til Årets beste TV i premium-klassen 2019-2020. Finnes i skjermstørrelser fra 55-65″

Les hele testen av LG OLED B9 (55″)

 

LG OLED C9

Selv til OLED å være, har C9 usedvanlig slank og lekker design, og kommer med LGs beste bildeprosessor A9 under ”panseret”.

LGs populære mellomklasse-OLED er storebror til B9. Den viktigste forskjellen ligger i den oppgraderte videoprosessoren (Alpha 9 series 2) med avansert bildebehandling. LG OLED C9 er tilgjengelig i både 55″, 65″ og 77″.

Les hele testen av LG OLED C9 (65″)

LG OLED E9

 

Stilren high-end OLED-TV med påkostet design. Denne modellen har mye teknisk til felles med lillebror C9, men har i tillegg mer påkostet design der OLED-panelet er limt utenpå en glassplate.

Les hele testen av LG OLED E9 (65″)

 

LG OLED65W9

LGs «Wallpaper» OLED er en ekstravagant tynn TV som henges – eller rettere sagt klistres – rett på veggen med magneter. 2019-modellen har vi ikke testet enda, men du kan lese vår omtale av 2018-modellen OLED65W8 her.

 

Sony

Sony leverer mange TV-modeller (både LCD og OLED) med høy ytelse til konkurransedyktige priser.

Sony XG9505

Prisgunstig LCD-skjerm med Android Smart TV, ekte LED-baklys og HDR. Tilgjengelig i skjermstørrelser fra 55″-85″!

Les hele testen av Sony XG9505 (75″)

Sony AG8 OLED

Prisgunstig OLED-modell med utsøkt bilde og lyd.

Les hele testen av Sony AG8 OLED (55″)

 

Sony AG9 OLED

(Foto: Produsenten)

OLED-flaggskipet fra Sony har foruten utsøkt bildekvalitet, også en innovativ lydløsning bygd inn i skjermen.

Les hele testen av Sony AG9 OLED (65″) 

 

Philips

Philips er berømt i TV-verdenen for sine mange modeller med Ambilight omgivelseslys. Den spesielle lysteknikken lyser opp veggen bak TV-en med farger som matcher handlingen på skjermen.

Philips OLED 804

Superlekker OLED-TV med Ambilight og Android. Denne modellen har vi ikke testet enda, men du kan lese testen av forgjengeren Philips OLED 803 her.

 

Philips OLED+934

Denne modellen fra Philips har mye til felles med lillebror OLED 804, men kommer i tillegg med en lydplanke fra Bowers & Wilkins integrert i TV-en.

IFA 2019: Nye Philips OLED-TVer med lyd fra Bowers & Wilkins

 

Panasonic

Japanske Panasonic leverer mange glimrende allround-TV-er med ekstra flott bildekvalitet til gunstige priser.

Panasonic GX800

En prisgunstig LCD-TV med svært god bildekvalitet. Panasonic GX800 kan skilte med 4K-oppløsning, bredt fargespekter og lokal dimming, smart-TV med Netflix og Amazon, støtte for alle de viktige HDR videoformatene, og ikke minst Dolby Atmos 3D-lyd. Den kommer også med den superkraftige videoprosessoren HCX under panseret.

Les hele testen av Panasonic GX800 (65″)

Panasonic GZ942

Prisgunstig storskjerm fra Panasonic, med høy ytelse på alle områder.

Les hele testen av Panasonic GZ942 (75″)

Panasonic TX-65GZ2000E

Panasonics high-end modell er en av de beste OLED-TV-ene vi noen gang har testet. En ekte referanse!

Les hele testen av Panasonic TX-65GZ2000 

 

TCL

Kinesiske TCL har på kort tid blitt en «force to be reckoned with» innen TV, spesielt den prisgunstige varianten.

TCL 65EP685

Denne TV-en fra TCL byr på 4K-oppløsning, HDR og Android smart-TV til en flott pris.

Les hele testen av TCL 65EP685

 

Følg med på lydogbilde.no  for oppdaterte priser, tester og anbefalinger!

Husk: Lik og følg Facebook-siden vår for å holde deg oppdatert innen lyd og bilde!

Les også: Årets beste TV-er 2019-2020

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Kommentarer

  Motta varsler  
Varlse meg om

Les også

Rull til toppen