Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Netflix med massiv lansering av nordiske serier

Netflix annonserer 26 kommende nordiske titler.

Skrevet av / 19.03.24 - 00:01
Netflix med massiv lansering av nordiske serier

Etter at Viaplay ligger nede med brukket rygg, og enten har solgt unna sine nordiske serier eller lagt ned produksjonen, samt at nykommeren SkyShowtime nylig annonserte en stor nordisk seriesatsing, slår nå den største av dem alle tilbake.

Denne uken annonserer Netflix hele 26 ny, og/eller returnerende, nordiske titler.

Les også Ny nordisk serie på SkyShowtime SkyShowtime kommer nå med en imponerende vinter- og vårlansering, blant annet en ny nordisk serie med Tobias Santelman og Alexandra Rapaport .

Det var under «Next on Netflix 2024», i Stockholm i går, at Netflix flekset sine nordiske serie- og filmmuskler.

En entusiastisk Nordisk Innholdssjef i Netflix, Jenny Stjernströmer, fikk gleden av å spre det glade seriebudskap:

Den kreative industrien i Norden er unik, med noen av de mest talentfulle menneskene i verden. Vi er både begeistret og stolte over titlene vi kunngjorde under Next on Netflix i dag. Våre medlemmer kan forvente en fantastisk blanding av filmer, serier, dokumentarer og annet flott innhold fra Norden. Sammen med partnerne våre vil vi fortsette denne vellykkede reisen, forent av målet vårt om å skape enestående underholdning som berører og beveger mennesker.

The Rain, sesong 1 (Foto: Netflix)

Siden 2018, med den danske, apokalyptiske serien The Rain, har Netflix brakt nordiske historier til sitt globale publikum.

Mens mange strømmetjenester kutter i sin lokale innholdsproduksjon, tråkker Netflix på gassen, og offentliggjorde i Stockholm et bredt spekter av genre, fra action og krim til romantisk komedie, historisk drama og reality. En omfattende lineup av nye nordiske titler som vil bli utgitt i løpet av de kommende årene.

Blant høydepunktene er en ny norsk krimserie om Harry Hole, skrevet av Jo Nesbø, en filmatisering av Amanda Romares roman Halva Malmö består av killar som dumpat mig, med Carla Sehn i hovedrollen, og filmatisering av Alex Ahndorils Nyckelserien.

Les også Pass deg for Kastanjemannen! Danskene viser nok en gang hvorfor de er ledene innenfor krimgenren i Norden.

Abonnentene vil også få et gjensyn med kjente serier, som en frittstående oppfølger til den fortreffelige krimserien Kastanjemannen og sesong 2 av partyjentene i Barracuda Queens.

Netflix lettet også på sløret rundt vårens premieredatoer for Deliver Me og A Part of You.

 

Netflix bød på følgende lineup av nye, og fornyede, nordiske serier og filmer:

HARRY HOLE (arbeidstittel)

Norsk krimserie, basert på Jo Nesbøs Marekors.

En hetebølge rammer et feriepreget Oslo. I en leilighet ved kirkegården begynner små svarte klumper å dryppe gjennom gulvet. Samtidig ligger politietterforskeren Harry Hole på gulvet i sin egen leilighet, fordrukken, avvist og forlatt av kjæresten sin. I jakten på sin korrupte kollega Tom Waaler, har Harry mistet sin nærmeste kollega og det er bare han som vet at Tom Waaler står bak mordet. Så blir en kvinne funnet drept med avskåret pekefinger. Harry Hole får et nytt oppdrag. Sammen med den eneste politibetjenten som ikke er på ferie: Tom Waaler.

  • Land: Norge
  • Kategori: Serie
  • Premiere: 2026
Jo Nesbø, «Marekors» (Foto: Netflix)

HALVA MALMÖ BESTÅR AV KILLAR SOM DUMPAT MIG (arbeidstittel)

Svensk dramaserie, basert på Amanda Romares roman; med Carla Sehn (Folk med angst) i hovedrollen.

“Halva Malmö består av killar som dumpat mig” følger 31 år gamle Amanda i løpet av en sommer med intens dating. Hun ønsker desperat å bli elsket og bestemmer seg for å prøve alt. Hun dater gutter over hennes liga, i hennes liga, under hennes liga, sveiper på Tinder og sjekker opp gutter på byen. Hun er underdanig og dominerende, men blir likevel forlatt. Hun sliter også med å komme til den såkalte second base, en andre date. Det samme gjelder Amandas venner. Sammen prøver de å finne nye dater for hverandre mens de diskuterer de store spørsmålene: Hvorfor er det så vanskelig å finne ekte kjærlighet? Hvor mye kan verden virkelig kreve av en person? Og hvor mange ganger kan du gå ut i verden med hjertet i hånden bare for å få det knust nok en gang?

  • Land: Sverige
  • Kategori: Serie
  • Premiere: 2025
Les også Drama-komedie-krim-thriller! Nok en svensk seriesuksess fra strømmegiganten.

THE NEW FORCE

Blir Netflix’ første nordiske, historiske dramaserie.

Året er 1958, og Sveriges første kvinnelige politibetjenter utdannes. En liten gruppe pionerer som tar et stort skritt for likestilling, men som bokstavelig talt sliter med å ta selv de minste skritt, ettersom skjørtene de er tvunget til å ha på gnager som sandpapir mot lårene. De blir latterliggjort av offentligheten, undervurdert av mediene og mislikt av kollegene sine. De nye rekruttene blir stasjonert i det mest kriminelt belastede området i landet: Klara politidistrikt i Stockholm, og når de begynner å patruljere gatene, innser de raskt at det største problemet ikke er de kriminelle, men motstanden fra kolleger og deres egen familie.

  • Land: Sverige
  • Kategori: Serie
  • Premiere: 2026

BARRACUDA QUEENS, sesong 2

De kriminelle partyjentene vender tilbake!

Det er år 2000. Lollo er tilbake i Stockholm etter studiene sine i Paris. Resten av jentene har hatt det kjedelig og tilpasset seg en normal livsstil. De bor alle fortsatt hjemme, men Lollos tilbakekomst får dem raskt til å vurdere å flytte ut. Men hvordan kan de finne pengene for å få det til? De har også lovet Lollos mor Margareta å ikke gjennomføre flere ran. Men kanskje det finnes andre metoder? Jentene er tross alt profesjonelle og savnet etter spenningen er stort. De vet at det er mye penger i kunstverdenen, og for Barracuda Queens virker ingenting umulig.

  • Land: Sverige
  • Kategori: Serie
  • Premiere: 2025

KASTANJEMANNEN, sesong 2 (arbeidstittel)

En frittstående oppfølger, til den mørke krimserien Kastanjemannen.

En En 41 år gammel kvinne blir funnet drept. Når politiet i jakten på gjerningsmannen undersøker kvinnens digitale spor, blir det tydelig at hun i månedsvis har vært utsatt for en voldelig form for stalking. Den hittil ukjente gjerningspersonen har spilt en ufrivillig lek av gjemsel ved å overvåke kvinnen i private situasjoner og sende henne bilder og videoer sammen med det som ser ut som et barnerim. Det blir raskt klart at drapet kan knyttes til en annen uløst sak, der en 17 år gammel videregåendeelev for noen år siden også ble utsatt for en voldelig form for stalking før hun ble funnet død. Mark Hess er tilbake i København og påtar seg å lede etterforskningen, sammen med sin tidligere partner Naia Thulin. Forholdet mellom dem er derimot komplisert. Etter saken med Kastanjemannen prøvde Hess og Thulin å date hverandre, men forholdet endte brått og uforløst.

  • Land: Danmark
  • Kategori: Serie
  • Premiere: 2026
Kastanjemannen, sesong 2 (Foto: Netflix)

LOVE IS BLIND: SVERIGE, sesong 2

Andresesongen av populær realityserie.

I Love is Blind, vil single som ønsker å bli elsket for den de er på innsiden, velge noen å gifte seg med uten å se dem. I løpet av de neste fire ukene vil de flytte sammen, planlegge bryllupet sitt og forsøke å legge til en fysisk tilknytning til deres emosjonelle bånd. Når bryllupsdagen deres kommer, vil de fremdeles gifte seg med personen de forelsket seg blindt i? Eller har de fysiske realitetene og ytre faktorer ødelagt for forholdet deres?

  • Land: Sverige
  • Kategori: Serie
  • Premiere: 2025

NYCKELSERIEN (arbeidstittel)

Svensk krim, basert på  romanen til Alex Ahndorils.

Privatetterforsker Julia Stark blir ansatt av en rik familie for å løse et mord begått på eiendommen deres nordvest i Sverige. Hun ber sin tidligere ektemann Sidney Mendelson om å ta fri fra politiet for å bli med henne til landsbygda. Julia og Sidney blir ønsket velkommen som gjester på den overdådige eiendommen. De begynner å lete etter sannheten mens de spiser og sosialiserer med hver og én av familiemedlemmene. Klarer de å finne ut hvem som gjorde det før det er for sent?

  • Land: Sverige
  • Kategori: Film
  • Premiere: Uavklart

LITTLE SIBERIA

Finsk film, regissert av Dome Karukoski.

Hverdagen i den lille landsbyen Hurmevaara snus på hodet natten en meteoritt faller gjennom taket på en bil. Ifølge landsbyens ordfører er meteoritten svært verdifull for fremtiden til landsbyens saktegående død. Joel, landsbyens prest og en erfaren fredsmegler, ender opp med å vokte meteoritten på et gammelt museum før den sendes til London for grundig evaluering. Men en verdifull meteoritt får mye oppmerksomhet… Mens Joel beskytter meteoritten fra både amatører og profesjonelle kriminelle, prøver han å avdekke et enda større mysterium om sitt eget liv. Joels kone har nylig avslørt at hun endelig er gravid. Fantastiske nyheter, men dessverre er Joel ute av stand til å få barn på grunn av en tidligere krigsskade. Han har bare ikke fortalt det til kona si…

  • Land: Finland
  • Kategori: Film
  • Premiere: 2025

MAYBE BABY 2

Oppfølger til den danske filmen.

I «MAYBE BABY 2» møter vi igjen parene Cecilie og Andreas, og deres sønn Leo, og Liv og Malte, og deres datter Sille. Begge barna er nå 2 år gamle. Familiene holder fortsatt kontakt, men lever veldig ulike liv. Under en medisinsk undersøkelse avsløres det at de to babyene aldri ble byttet. Etter at sjokket har lagt seg, bestemmer familiene seg for å flytte sammen i et kollektiv hos Andreas og Cecilie, slik at begge sett med foreldre kan være sammen med barna hver dag. Parenes ulike synspunkter på livsstil, dekor, spisevaner og oppdragelse blir raskt tydelig, og familiene sliter med å leve under samme tak. Cecilie føler seg mye mer knyttet til sin biologiske datter Sille enn til Leo, og hun bestemmer seg for å søke om foreldrerett for Sille bak ryggen til de andre foreldrene. Cecilie innser at hun har gjort en feil, men det er for sent, og hennes egoistiske prosjekt blir avslørt. Kollektivet faller fra hverandre, Liv og Malte flytter bort med Sille, og Cecilie må nå kjempe for å bli tilgitt og finne en løsning som alle kan leve med.

  • Land: Danmark
  • Kategori: Film
  • Premiere: 2024
Maybe Baby 2 (Foto: Netflix)

THE SWEDISH CONNECTION

Svensk film om andre verdenskrig, og en (virkelig) ukjent helt; med Henrik Dorsin i hovedrollen.

“The Swedish Connection” er en film basert på den sanne historien om Gösta Engzell, en nedprioritert byråkrat ved det svenske utenriksdepartementet under andre verdenskrig. Når Gösta og hans team blir klar over at noe forferdelig skjer med jødene, kommer de opp med en genial plan for å lure nazistene. Dette er en svensk historie om en ukjent helt som reddet tusenvis av liv – og gjorde det såkalte nøytrale Sverige til en moralsk supermakt underveis.

  • Land: Sverige
  • Kategori: Film
  • Premiere: 2025

PÅ RETT SPOR

Norsk drama med Ada Eide og Trond Fausa Aurvåg (Oppenheimer) i hovedrollene.

Den uorganiserte og blakke trettiåringen Emilie føler at verden er imot henne. Eksmannen hennes har gått videre med livet sitt og ønsker at datteren deres skal bo hos ham på heltid. Når en ulykke i leiligheten tvinger henne til å flytte inn hos sin sporty, velstående bror, gir han Emilie et ultimatum: Om hun vil bli, må hun være med å gå Birken med ham – et 54 km langt skiløp! Emilie har aldri stått på ski før, men det som starter som et mareritt, gir henne gradvis en følelse av mestring og håp for fremtiden. Kan Emilie fullføre Birken og bevise for seg selv og verden at hun ikke er en taper?

  • Land: Norge
  • Kategori: Film
  • Premiere: 2025

JE M’APPELLE AGNETA

Svensk drama basert på Emma Hambergs roman Agneta.

Agneta er en fargerik og morsom person, men som ikke er åpenbart ved første øyekast. Hun har nettopp fylt 49 år, barna har flyttet hjemmefra, jobben på trafikkstasjonen står stille, og Agneta føler seg usynlig. Samtidig har mannen hennes funnet meningen med livet ved å isbade og sykle. I et desperat forsøk på å slippe unna den kjedelige hverdagen, forlater Agneta det trygge svenske livet for å jobbe som au pair for en svensk gutt i Frankrike. Det viser seg å være en stor misforståelse, når Agneta oppdager at gutten, Einar, er en eldre eksentrisk og dement herremann. Misforståelsen blir starten på et rotete vennskap som snur alt, Agneta trodde hun visste om livet og seg selv, på hodet. For hvordan kan man egentlig best leve sitt ene dyrebare liv?

  • Land: Sverige
  • Kategori: Film
  • Premiere: 2026

GLASKUPAN

Svensk krim, med Léonie Vincent og Johan Hedenberg i hovedrollene.

Til en liten og forlatt landsby, et sted i Sverige, vender atferdspsykolog og kriminolog Lejla tilbake. Hun har blandede følelser for stedet, hvor hun som ung jente ble holdt som gissel av en ukjent gjerningsperson. På samme sted finner hun, sammen med den nå pensjonerte politimannen Valter, et hjem. Når Lejla vender tilbake, tar det ikke lang tid før en jente forsvinner. Mens Valter og Lejla graver i forsvinningen, blir hun også tvunget til å grave i sin egen mørke fortid – noe hun har forsøkt å holde seg unna. Etter hvert viser det seg at hele landsbyen bærer på hemmeligheter. Kan historien gjenta seg?

  • Land: Sverige
  • Kategori: Serie
  • Premiere: 2025

SNØSØSTEREN

Norsk film basert på suksessromanen til Maja Lunde; med Mudit Gupta, Celina Meyer Hovland, Ole Steinkjer Øyen og Jan Sælid i hovedrollene.

Julaften nærmer seg! Det er også den dagen Julian fyller elleve år. Vanligvis er det Julians absolutte favorittdag. Han elsker den fantastiske duften av pepperkaker og mandariner, lyden av knitrende ild, et glitrende juletre og flakkende stearinlys. Men i år er ingenting som det pleier. Julian og familien bærer på en stor sorg og ingenting er som det pleier. Julian tenker at jula rett og slett er avlyst. Så en dag møter Julian den livsglade juleelskeren Hedvig og han begynner å tro det kan bli jul likevel. Hun blir raskt venn med Julian og inviterer ham til sitt hjem for varm kakao og pepperkaker. For en gutt som savner de vanlige juletradisjonene, er Hedwigs enorme hus et magisk sted. Men det er noe mystisk med huset som Hedvig bor i, og hvem er den underlige gamle mannen som lurer i skyggene av huset.

  • Land: Norge
  • Kategori: Film
  • Premiere: 2024
Snøsøsteren (Foto: Netflix)

EN DEL AV DIG

Svensk drama med Felicia Maxime, Edvin Ryding og Zara Larsson i hovedrollen!

Agnes’ eldre søster, Julia, har alt det Agnes drømmer om: Hun er den kuleste personen på skolen, midtpunktet på enhver fest, og hun dater Noel (Edvin Ryding). Om bare Agnes kunne være mer som henne. Når den verst tenkelige hendelsen skjer, blir Agnes’ verden snudd på hodet, og hun er nødt til å finne seg selv på nytt. Plutselig får hun muligheten til å oppnå alt hun noensinne har ønsket seg, men til

  • Land: Sverige
  • Kategori: Film
  • Premiere: 31. mai 2024
En del av dig (Foto: Netflix)

AN HONEST LIFE

Svensk thriller, med Simon Lööf, Nora Rios og Peter Andersson i hovedrollene.

Simon kommer til Lund full av forventning og klar for at livet hans virkelig skal begynne, men han blir raskt skuffet over jusstudiene. Under en voldelig protestmarsj møter han den anarkistiske unge kvinnen Max og forelsker seg. Hun forbløffer ham med en verden av overflod, løgner og enorme risikoer – og når han forstår hvilken skade som har skjedd, er det allerede for sent å unnslippe. «Et ærlig liv” er en spenningsroman om svik, klasse og fristelsene til å leve utenfor loven.

  • Land: Sverige
  • Kategori: Film
  • Premiere: 2024

BABY FEVER, sesong 2

Oppfølger til den populære danske komiserien «Skruk», med Josephine Park i hovedrollen.

I andre sesong av “Baby Fever” møter vi Nana som er mor til en to måneder gammel baby. Men selv om hun forguder barnet sitt, hater Nana å være i permisjon. Hun ber den gamle sjefen sin, Helle, om å gi henne tilbake jobben. Helle er ikke overbevist, men går med på å ta tilbake Nana med forutsetninger om “ingen feil og ingen løgner denne gangen!” Nana lover å endre seg og gjøre det bedre, uansett hva som må til for å bli verdens beste fertilitetslege igjen. Det eneste problemet er at hun ikke har tenkt på hvem som skal passe babyen hennes mens hun jobber. Motvillig ender hun opp med å be moren om å flytte inn hos henne som en slags permanent barnevakt og romkamerat fra helvete. Men Nana har ikke noe valg, for nå mer enn noensinne må hun fremstå enestående på jobben ettersom den nye stjernelegen, Hampus, har tatt hennes stilling under permisjonen. Hver dag må et nytt fjell bestiges, og for å toppe det hele, lurer Mathias fortsatt i kulissene. Den store kjærligheten som forsvant, men også kjærligheten som ikke vet at han er far til Nanas baby. Nå mer enn noensinne må Nana lyve, men ikke minst, hun må også fortelle sannheten…

  • Land: Danmark
  • Kategori: Serie
  • Premiere: Høsten2024
Baby Fever, sesong 2 (Foto: Netflix)

LAKSEØYA

Ny norsk komiserie, fra skaperne av Lilyhammer; med blant annet Kåre Conradi, Bjarne Brøndbo og Bjørn Sundquist i hovedrollene.

I “Lakseøya” befinner vi oss i et lite kystsamfunn i Norge, hvor vi møter to familier som er bitre fiender i den globale lakseindustrien. Serien, som speiler deler av den pågående debatten, gir et morsomt og dramatisk bilde av oppdrettsnæringen.

  • Land: Norge
  • Kategori: Serie
  • Premiere: Høsten 2024

DELIVER ME

Ny krimserie fra «Quicksand«-skaperne, med Yasir Hassan, Olle Strand og Ardalan Esmaili i hovedrollene.

I denne krimserien blir to tenåringsvenner revet fra hverandre når den ene forsøker å komme seg unna en lokal gjeng. En etterforsker, desperat etter å beskytte sitt lokalsamfunn mot gjengvold, forfølger en narkotikaselger som han mener er ansvarlig for drapet på et vitne. Når barn begår grusomme forbrytelser, hvem har skylden? Ingen går uskadet fra denne sterke dramaserien laget av teamet bak den prisbelønte “Quicksand”, som handler om dem vi ikke klarer å beskytte.

  • Land: Sverige
  • Kategori: Serie
  • Premiere: 24. april 2024

MAKING IT IN MARBELLA

Svensk realityserie fra Solkysten.

I det mest luksuriøse området på den spanske solkysten tjener svenske eiendomsmeglere millioner på å selge fantastiske hjem til de rike og berømte. Serien handler om Homerun Brokers og firmaets unge agenter mens de navigerer gjennom sine personlige og profesjonelle liv. I Marbella går det raskt å nå toppen, men nedturen kan komme tidligere enn forventet.

  • Land: Sverige
  • Kategori: Serie
  • Premiere: Høsten 2024

MIDTSOMMERNATT

Norsk dramaserie, med blant annet Pernilla August, Dennis Storhøi og Linn Skåber i ledende roller

Det er midtsommer. Det er årets lengste dag. En fest. Det ligger romantikk i luften. Men det er også dagen da Carina og Johannes etter 30 års ekteskap velger å fortelle sin familie og venner en stor hemmelighet som har uforutsette konsekvenser.

  • Land: Norge
  • Kategori: Serie
  • Premiere: 11. april 2024
Midtsommernatt (Foto: Netflix)

PØRNI, sesong 4

Henriette Steenstrups fornøyelige dramakomedie har funnet seg et nytt strømmehjem.

Det har gått to år, og våren nærmer seg. Pørni er i et nytt forhold og nyter et noenlunde stabilt liv – etter Pørnis standarder. Men når Bjørnar flytter tilbake til Oslo og overtar Yngvars gamle sjefsstilling, tar livet en uventet vending. Kan de gå tilbake til å være venner og kolleger med historien de deler?

  • Land: Norge
  • Kategori: Serie
  • Premiere: Sommeren 2024
Les også Klar for Netflix! Det blir mer tragikomikk fra Henriette Steenstrups uforlignelige Pørni, men suksesserien får nytt strømmehjem.

RONJA RØVERDATTER

Astrid Lindgren-klassiker i ny innpakning!

I “Ronja Røverdatter” følger vi eventyrene til en livlig og rebelsk jente, født inn i en røvergjeng i en middelaldersk skandinavisk borg. Etter hvert som Ronja vokser opp, oppdager hun den magiske, men farlige skogen med merkelige og mystiske skapninger. Likevel føler hun seg mer hjemme i skogen enn bak murene til den enorme borgen. Når Ronja møter den unge gutten Birk fra en rivaliserende gjeng, markerer det begynnelsen på en mørk familiestrid og et forbudt vennskap oppstår, samtidig som en beryktet fogd ankommer for å bli kvitt røverne i skogen en gang for alle.

  • Land: Sverige
  • Kategori: Serie
  • Premiere: 28. mars 2024

 

STJÅLET

Svensk dramathriller, med Elin Kristina Oskal, Martin Wallström og Lars-Ánte Wasara i hovedrollene; basert på Ann-Helén Laestadius’ roman.

“Stjålet” er basert på den kritikerroste romanen “Stöld” av den prisbelønte forfatteren Ann-Helén Laestadius. Filmen skildrer en ung kvinnes kamp for å forsvare sitt urfolks arv i en verden der fremmedfrykt er økende, klimaendringer truer reindriften, og unge velger å ta sitt eget liv i møte med kollektiv desperasjon. Men historien avdekker også spenningene som oppstår når moderne ideer møter en tradisjonell kultur med dypt forankrede patriarkalske røtter.

  • Land: Sverige
  • Kategori: Film
  • Premiere: 12. april 2024

HELIKOPTERRÅNET

Svensk krimserie, basert på den (utrolige) sanne hendelsen.

En tidlig septembermorgen i 2009 rettes øyne fra hele verden mot en forstad i Stockholm. Et helikopter har landet på taket til et av landets sikreste bankfilialer, og politiet blir vitne til at ranerne forsvinner med flere millioner kroner. Ikke et eneste skudd blir avfyrt. Helikopterranet er en absurd historie om svik og rettferdighet, om frykt og farskap. Men kanskje mest av alt: en storslått og fartsfylt Icarus-fortelling om å vinne, eller tape alt.

  • Land: Sverige
  • Kategori: Serie
  • Premiere: Høsten 2024

STRUL

Svensk actionkomedie med blant annet Filip Berg og Eva Melander (Kodenavn: Annika) i hovedrollene.

Han er skilt og jobber som selger i en større elektronikkjede, og ser frem til hver andre uke når han får tilbringe tid med datteren sin, Julia. Plutselig snus livet på hodet. Conny er på feil sted til feil tid, og blir uskyldig dømt for drap og havner i fengsel. Der møter han kriminelle Norinder og Musse, som feilaktig tror at Conny er pilot, yrket til ekskonas nye vellykkede kjæreste, Tomas. Conny blir en del av rømningsplanen til de kriminelle – han skal fly «rømningsflyet» – …men han må også finne en hest til datterens bursdag.

  • Land: Sverige
  • Kategori: Film
  • Premiere: Høsten 2024
Filip Berg, «Strul» (Foto: Netflix)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Slik fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Lyd & Bilde
Scroll to Top