Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Netflix’ Midtsommernatt kommer allerede i april

Midtsommernatt er den kommende Netflix-serien til Per-Olav Sørensen. Nå er premieredatoen klar.

Skrevet av / 07.03.24 - 10:31
Netflix’ Midtsommernatt kommer allerede i april

Den norske regissøren Per-Olav Sørensen har nærmest fått klippekort hos Netflix.

Serieskaperen har for strømmegiganten tidligere levert solide, og troverdige, serier som Kampen om tungtvannet, Quicksand – Störst av allt, to sesonger av Hjem til jul, The Playlist og Julestorm.

Alle hjertevarme serier der medmenneskelige forhold står i sentrum for dramaet – Royalteen derimot, lar vi forbigå i stillhet.

Les også En siste snort! Vi har sett utallige serier og filmer og narkotikaens kriminelle forbannelse og fornedrelse, men ingen akkurat som denne.

Det var i juli i fjor Netflix annonserte nok en serie signert Sørensen, med en stjernespekket norsk-svensk rollebesetning: Midtsommernatt.

Midtsommernatt_a (8) Midtsommernatt_a (7) Midtsommernatt_a (6) Midtsommernatt_a (5) Midtsommernatt_a (4) Midtsommernatt_a (3) Midtsommernatt_a (2) Midtsommernatt_a (1) Midtsommernatt_a (9)
<
>
Midtsommernatt (Foto: Netflix)

Nå har strømmetjenesten sluppet en rekke nye bilder fra serien, samt premieredatoen.

Dramaserien får premiere den 11. april i år.

I forbindelse med en midtsommerfest utforsker serien forhold, ekteskap, kjærlighet, svik, håp, drømmer, sjalusi, tilgivelse og hemmelige parallelle liv.

Midtsommar Midtsommar
<
>
Midtsommernatt (Foto: Netflix)

 

Netflix lover en nær, varm, rørende og morsom fortelling rundt temaer som alle kan kjenne seg igjen i, eller relateres til.

Det er midtsommer. Det er årets lengste dag. Det er romantikk i luften. Det er fest. Dette er dagen Carina (Pernilla August) og Johannes (Dennis Storhøi) etter 30 års ekteskap velger å fortelle familie og venner en stor hemmelighet som får uante konsekvenser.

I pressemeldingen utdyper en entusiastisk Sørensen:

Det er fantastisk å kunne fordype seg i alle relasjonene en storfamilie kan gi, og ikke minst i alle hemmelighetene vi kan bære på, samt alle de parallelle livene vi er i stand til å leve i spill med mennesker som står oss svært nært. På denne midtsommerfesten er det rom for de store følelsene, de store avsløringene og de store samtalene, når ingenting går som planlagt.

Midtsommernatt (Foto: Netflix)

Den smått imponerende rollebesetningen inkluderer store navn som Pernilla August, Dennis Storhøi, Linn Skåber, Kim Falck, Amalia Holm, Sofia Tjelta, Christopher Wollter, Fanny Klefelt, Peiman Azizpour, Maria Agwumaro, Eirik Hallert, Liv Osa og Kadir Talabani.

Per-Olav Sørensen er serieskaper og regissør, i tillegg har han sammen med Sofie Forsman (Barracuda Queens) skrevet manuset.

Les også Vakre, rike tjuvradder Netflix gir oss den kvinnelige party-svensken.

Innspillingen av Midtsommernatt fant sted i Oslo i fjor sommer – nå kan vi snart se frem til resultatet av dyktige folk foran og bak kamera.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top