Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Lokalt innhold fra Paramount+

Også nykommeren på strømmemarkedet, Paramount+, vil produsere lokalt, nordisk, innhold.

Skrevet av / 12.02.21 - 10:45
Lokalt innhold fra Paramount+

Med høstens lansering av Disney+ i Norden har kampen om gunsten til strømmepublikumet virkelig strammet seg til.

Nå kaster nok en aktør seg på strømmetoget. Strømmetjenesten «CBS All Access» relanseres snart som «Paramount+» i USA, og kommer til Norge den 25. mars i år.

Les også NY strømmetjeneste kommer til Norge Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.

Siden 2017 har ViacomCBS hatt en strømmetjeneste i Danmark: «Paramount+», nå lanseres snart tjenesten i resten av Norden samt 20 andre land.

Med nordenlanseringen vil abonnentene få tilgang til mer enn 6.000 filmer og serieepisoder fra Paramount Pictures, Showtime, Comedy Central, MTV og Nickelodeon. Mer viktig er det at alle fremtidige serier fra blant annet Showtime KUN vil bli tilgjengelig på Paramount+.

Paramount+

 

Paramount holder, så langt, kortene tett til brystet med hensyn til konkret hvilke serier og filmer som vil bli tilgjengelig i Norden fra lansering av strømmetjenesten. Men nå har de lettet litt på informasjonen, og lover lokalt (nordisk) innhold.

Hunden Ib vil bli den første lokalproduserte TV-serien fra Paramount+, samtidig lover den nye strømmetjenesten en offensive satsing på lokalt nordisk innhold.

Hunden Ib er produsert av VIS KIDS, en divisjon av ViacomCBS International Studios, i samarbeid med det danske produksjonsselskapet MiniCosmos. Serien er rettet mot yngre barn og følger eventyrene til en liten og nysgjerrig hund. Sesong 1 vil være tilgjengelig på Paramount+ ved lansering.

Les også Serier og filmer du kan strømme nå! Årets korteste måned byr på lysere dager, og en enorm mengde av nye strømmetitler.

Her skal det legges til at sesong 1 allerede har blitt vist på blant annet NRK, og at det først er fra sesong 2 at den vil bli vist eksklusivt på Paramount+. Andresesongen vil lanseres en gang sommeren 2021.

I pressemeldingen fra Paramount+ uttaler Jesper Dahl, nordisk sjef i ViacomCBS:

Vi er alltid på jakt etter det beste innhold over hele verden. I dag er jeg veldig glad for å annonsere at vi har funnet en liten hund ved navnet Ib i det nordiske markedet. Dette er vårt første skritt i en offensiv satsing på egetprodusert innhold i Norden for den kommende strømmetjenesten Paramount+, og vi er veldig glade for at det er den nye sesongen av det populære formatet Hunden Ib takket være vår partner MiniCosmos.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?

Tiden vil vise hva Paramount+ har å by på av lokalt innhold – en ting er helt sikkert, det de så langt har annonsert er så langt ifra noe som minner om en offensiv satsing.

Netflix har siden 2016 ledet an i dette løpet (Marseille, sesong 1), og lanserte allerede for tre år siden sin første nordisk serie, The Rain (som i fjor kom med sin tredje sesong) i Danmark.

Deretter har Netflix lansert Hjem til jul (sesong 1 og 2), Ragnarok og Kadaver i Norge, samt Quicksand – störst av allt og  den fornøyelige Kjærlighet & anarki i Sverige. Ved nyttår lanserte de den danske serien Equinox – samt den kommende Chosen.

HBO Nordic har har på sin side lansert den norske serien Beforeigners, samt de to svenske seriene Gösta og Bjørnstad.

Les også Western med hjertet på rett sted Tom Hanks briljerer i sobert western-epos med hjertet på rett sted.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

Klar for Netflix!

Outer Range sesong 2 nærmer seg

Her er TRON: Ares

Kevin Costner presenterer "Horizon: An American Saga"

Vannmannen kommer hjem til deg

0
Scroll to Top