TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

: Logitech Mini Boombox

For de hensynsfulle

Med sine 23 gram og nette format er Mini Boombox en høyttaler for deg som ikke har plass, eller ork for den del, til å bære med deg en kjempe for å få tilgang til favorittmusikken.

forfatter
Publisert 26.06.12 - 06:48
Lyd & Bilde mener
Prisen Størrelsen Kan benyttes som handsfree
Liker ikke å spille høyt Svak bass
Spesifikasjoner
  • Tilkoblinger: Bluetooth, linjeinngang
  • Rekkevidde: ikke oppgitt
  • Batteritid: ca 10 timer
  • Vekt: 0,23 kg

Mini Boombox er en liten søt høyttaler med myke avrundede kanter. Eksemplaret jeg fikk til testen er svart/hvitt, men den finnes også i blått/svart, rødt/svart og helsvart, alt for å tilfredsstille så mange som mulig. Boombox lades med mini USB-kabel, som følger med i pakken, noe som i og for seg ikke er til bekymring så lenge du holder styr på kabelen. Derimot kan det oppstå et problem dersom du skulle forlegge den, ettersom det nå til dags blir mer og mer vanlig med mikro-USB på mobiler og andre gadgets som kommer inn i hjemmet. Oversiden på høyttaleren er i gjennomsiktig plast og under lyser røde berøringsknapper for å regulere volum, bytte spor, sette i gang eller pause musikken. Skulle din mobil ringe når du har den koblet sammen med Boombox kan du benytte høyttaleren som handsfree, og det finnes også en ”svar-knapp” om du ikke skulle ha mobilen innenfor rekkevidde.

På baksiden av enheten finner du av/på-kontrollen, linjeinngangen (om du ikke vil kjøre trådløst) samt kontakt for USB-lading. Ikke noe unødig med andre ord. Om du nøyer deg med å ikke spille for hele naboskapet eller alle på stranden, leverer denne lille høyttaleren fullt akseptabel lyd som får min fot til å trampe takten. Lydbildet er klart, detaljert og luftig, men jeg savner litt kraft og bestemthet i bassen, noe som ikke er helt overraskende med tanke på høyttalerens størrelse. Spiller du musikk med mye bass på høyt volum, må du være klar over at den lille dingsen begynner å leve sitt eget liv og vandre i vei over bordet.

Konklusjon
Dette er en liten og nett radio som virkelig er verdig navnet reiseradio, den er både lett og tar liten plass i bagasjen. Mini Boombox er lett å ha med å gjøre, og at den også fungerer som handsfree gjør det ikke verre. Lyden er absolutt helt ok så lenge du ikke velger å spille for fullt, noe som dine omgivelser kanskje takker deg for. Bassen etterlater litt igjen å ønske seg, ikke helt uventet med tanke på størrelsen, men er likevel helt akseptabel.

Også i denne testen:

Monster Clarity HD

Et riktig lite monster

Heter man Monster har man jo litt å leve opp til. Dette er riktignok et veldig lite og lett monster, men om du ser bort fra at den er liten er den mer brutal enn søt. Størrelsen gjør at den passer perfekt til å følge med i bagasjen både hit og dit.

Størrelsen Kan brukes som handsfree
Begrenset musikksmak

Nokia Play 360

Doldisen som gjerne leker

Nokia Play 360 får sannsynligvis ikke noen til å heve på øyebrynet ved første øyekast, spesielt ikke om du er den forsiktige typen og velger den svarte varianten, men faktum er at den har noen kule finesser som slår de andre deltagerne over fingrene.

Lyden Mulighet for stereo NFC-teknikk
Trist design

Bose Soundlink

Tungvekteren

Bose Soundlink er med sine 1,5 kilo testens tyngste deltager. Her får du en gedigen reisehøyttaler som riktignok kan være for tung til å ta med seg på interrail, men som passer perfekt når du ikke trenger å bære på mye over lengre strekninger.

Stilfull design Kraftfull
Buldrende bass Sammentrykt lyd

Sony SRS-BTV25

Litt Las Vegas

Inne i den ganske store kartongen gjemmer det seg en kul liten kuleformet høyttaler som jeg bare ikke kunne la være å le litt av. Sonys bidrag kommer til å passe perfekt i det rette miljøet, mens andre trolig kommer til å velge en høyttaler med et mer konservativt utseende.

Kul design Spiller 360 grader
Ikke batteridrift Lyden

Geneva Model XS

Lekker så det rekker

Du med god hukommelse husker sikkert at vi hadde med en singeltest av Geneva Model XS i nummer 2 2012. Nå vil vi se hva den har å by på sammenlignet med andre apparater i samme sjanger.

Lekker Mangfoldig
Prisen

Åsa Warme


Siste artikler:

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marshall-lyd i lomma Den er så liten at det nesten er naturstridig at den lager så mye lyd.
Zeppelinen flyr igjen Bowers & Wilkins velkjente trådløse Zeppelin-høyttaler har nådd fjerde generasjon, og den har fulgt med i tiden. Resultatet er helt moderne.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fram full vintagestil på high end-messen i München.
High End 2022: Ny jernhøyttaler med spennende elementer Endelig kommer det en større utgave av den utmerkede Jern. Og med helt ville høyttalerelementer.
Dypbass du aldri før har hørt Sjansen for at du har sett eller hørt om Kerr, er minimal. Det bør du definitivt gjøre noe med.
B&O Beosound Balance - endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance låter veldig bra alene - og enda bedre i par.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend