annonse
annonse
annonse

ÅRETS BESTE 2018

Skal noen vinne, må andre tape.

I 2018 har vi testet hundrevis av produkter, alt for å finne gull blant gråstein. De aller beste har vi samlet her. Over 150 av dem, faktisk. Det er likevel bare en brøkdel av alt vi har pakket ut, koblet til, testet, sammenlignet og brukt over tid, for å skille godt fra dårlig. For det finnes dessverre noen dårlige produkter der ute. De finner du ikke her.

Her har vi skåret ned til vi satt igjen med bare de aller beste. Høyttalere, hodetelefoner, tv-er, kameraer, og mye annet, som er så bra at vi ikke bare kan stå inne for dem. Vi kunne tenkt oss dem selv.

En bedre anbefaling kan man knapt få.

Den brede sammensetningen av redaksjonen, og den samlede kompetansen, har gjort at vi hvert år lager Nordens største testarkiv, med langt flere tester og større bredde enn noen andre. Det har vi gjort i over 25 år. I år har vi testet enda flere hodetelefoner, trådløse høyttalere, og platespillere (!) enn før.

Det henger naturligvis sammen med hvordan markedet endrer seg, men vi har også testet oss gjennom tonnevis med hi-fi , lastebillass med tv-er, store stabler med mobiler, og de råeste kameraene på markedet.

En av trendene vi har sett det siste året, er hvor mange produkter som er forberedt for stemmestyring. Smarthøyttalere, som de ofte kalles, kan styre andre produkter i hjemmet, med enkle talekommandoer og kommer snart på ditt språk også. Hvor populært det blir å snakke til en lyttende høyttaler, for å skifte radiokanal, eller dempe belysningen, er for tidlig å si.

Men vi skal følge nøye med og resultatet av det leser du best hos oss. Snart kommer også store tv-er med 8K-oppløsning. Det er fire ganger så mye oppløsning som en 4KTV har, og vi kommer til å følge markedsutviklingen for 8K det neste året – og selvsagt fortelle deg alt vi vet etterhvert.

På samme måte som vi har testet og valgt ut det beste fra i år, skal vi fortsette å lete etter de beste produktene. De som er verdt pengene og løfter opplevelsene til himmels.

Lukk meny