Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
L&B Julekalender: Luke 10Delta

: Sony SRS-BTV25

Litt Las Vegas

Inne i den ganske store kartongen gjemmer det seg en kul liten kuleformet høyttaler som jeg bare ikke kunne la være å le litt av. Sonys bidrag kommer til å passe perfekt i det rette miljøet, mens andre trolig kommer til å velge en høyttaler med et mer konservativt utseende.

Skrevet av / 26.06.12 - 06:36
Sony SRS-BTV25
Åsa Warme

Mitt hvite testeksemplar (finnes også i sort) er som sagt veldig kul, og selv om den er ganske plastaktig føles den ikke skjør eller lite holdbar. Jeg synes likevel det er litt synd at Sony har plassert knapper og lamper med ulike farger så synlig, det blir liksom litt Las Vegas over det hele i stedet for kult. Takket være sin 360-graders utforming spiller det ingen større rolle hvordan høyttaleren blir plassert, lyden høres bra fra alle vinkler. Det eneste kravet som finnes er at den får stå tilstrekkelig nær en strømkilde, da den ikke har noe innebygget batteri. Dette faktum gjør dessverre at den mer eller mindre må diskes som kompis i hengekøyen eller på stranden – men får den bare strøm er den lettplassert og klarer faktisk å fylle et normalt stort rom med lyd. Bak en liten gummiflik på siden gjemmer det seg en USB-kontakt hvor du kan lade din mobil ved behov, det går derimot ikke å spille musikk på denne måten, man må bruke linjeinngangen eller Bluetooth.

Takidas ”You Learn” leveres uten problem, men jeg savner entusiasmen og spillegleden, Sony SRS-BTV25 låter liksom ikke riktig like spontan og morsom som den ser ut til å kunne gjøre. Selv om bassen finnes der, har ikke mellomregister og bass snakket sammen og de møtes ikke, men kjører sitt eget løp. Skrur du opp volumet for mye kommer en antydning til forvrengning, og diskanten blir litt vel påtrengende for at det skal føles trivelig.

Konklusjon
Utformingen gjør at Sony SRS-BTV25 ikke direkte passer til å tas med i håndbagasjen på en flytur. At den ikke har noe oppladbart batteri, men må kjøres via nettet hele tiden drar ned karakter, men om du planlegger å ha den innen rekkevidde av en stikkontakt eller i nærheten av en datamaskin når du bruker den, er det ikke noe stort problem. Takket være sin kuleform stråles lyden i 360 grader og gjør den lettplassert. Lydbildet tilhører ikke det mest solide i testen, men den fyller absolutt sin funksjon.

Lyd & Bilde mener

Kul design Spiller 360 grader Ikke batteridrift Lyden

Også i denne testen:

6 reisehøyttalere

Monster Clarity HD

Et riktig lite monster

Heter man Monster har man jo litt å leve opp til. Dette er riktignok et veldig lite og lett monster, men om du ser bort fra at den er liten er den mer brutal enn søt. Størrelsen gjør at den passer perfekt til å følge med i bagasjen både hit og dit.

Størrelsen Kan brukes som handsfree
Begrenset musikksmak
Les hele testen

Logitech Mini Boombox

For de hensynsfulle

Med sine 23 gram og nette format er Mini Boombox en høyttaler for deg som ikke har plass, eller ork for den del, til å bære med deg en kjempe for å få tilgang til favorittmusikken.

Prisen Størrelsen Kan benyttes som handsfree
Liker ikke å spille høyt Svak bass
Les hele testen

Nokia Play 360

Doldisen som gjerne leker

Nokia Play 360 får sannsynligvis ikke noen til å heve på øyebrynet ved første øyekast, spesielt ikke om du er den forsiktige typen og velger den svarte varianten, men faktum er at den har noen kule finesser som slår de andre deltagerne over fingrene.

Lyden Mulighet for stereo NFC-teknikk
Trist design
Les hele testen

Bose Soundlink

Tungvekteren

Bose Soundlink er med sine 1,5 kilo testens tyngste deltager. Her får du en gedigen reisehøyttaler som riktignok kan være for tung til å ta med seg på interrail, men som passer perfekt når du ikke trenger å bære på mye over lengre strekninger.

Stilfull design Kraftfull
Buldrende bass Sammentrykt lyd
Les hele testen

Geneva Model XS

Lekker så det rekker

Du med god hukommelse husker sikkert at vi hadde med en singeltest av Geneva Model XS i nummer 2 2012. Nå vil vi se hva den har å by på sammenlignet med andre apparater i samme sjanger.

Lekker Mangfoldig
Prisen
Les hele testen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Studiolyd hjemme

Blåser ut vinduene

Drømmelyden vi skulle ønske vi hadde råd til

Ekte bærbar hjemmekino

Høyttalerne du blir forelsket i

Spiller tøffere enn det meste

Gud bedre, for et lydbilde!

Bærbar strandfest

De beste høyttalerne du aldri har hørt om

Lydplanke: Slik får du den beste TV-lyden

To skritt frem og ett tilbake for Move 2

Groovy lyd for kresne ører

Scroll to Top