TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Monster Clarity HD

Et riktig lite monster

Heter man Monster har man jo litt å leve opp til. Dette er riktignok et veldig lite og lett monster, men om du ser bort fra at den er liten er den mer brutal enn søt. Størrelsen gjør at den passer perfekt til å følge med i bagasjen både hit og dit.

forfatter
Publisert 26.06.12 - 06:52
L&B mener
Størrelsen Kan brukes som handsfree
Begrenset musikksmak
Spesifikasjoner
 • Tilkoblinger: Bluetooth, linjeinngang
 • Rekkevidde: ikke oppgitt
 • Batteritid: ca 5 timer
 • Vekt: 0,23 kg
Veil. pris 800Pr. 26.06.12 Produktside

Monster Clarity HD finnes i blått og svart og er i samme format som Boombox, men med en litt råere og tøffere utside. Oversiden er blank, og går å benytte som speil skulle man ønske det, kul detalj så lenge man holder fingrene fra fatet – fingeravtrykk er aldri pent! På baksiden finner du på/av-knapp sammen med en linjeinngang samt USB-kontakt for lading. Av en eller annen grunn har Monster, liksom Logitech, valgt mini-USB, noe som kan gi noen vanskeligheter dersom ledningen skulle forsvinne. Til tross for at det finnes diverse forskjellige mobiler i min nærhet merker jeg at verken Sony Ericsson, Samsung eller HTC kan hjelpe meg om ulykken skulle være ute. På den andre siden finnes alle de reguleringene du trenger for å håndtere det lille monsteret, og du finner også en knapp for handsfree. Handsfree-funksjonen passer jo bra om du lytter på musikk samtidig som du er opptatt med å håndtere grillen før kveldens middagsgjester kommer. Ingen vil jo ha svidd mat på grunn av at du sto og snakket med mobilen i den ene hånden. Til tross for sin størrelse er lyden absolutt helt godkjent. Jeg hadde riktignok ønsket et litt mer luftig lydbilde, og ved musikk med mange blåseinstrumenter og strykere savner jeg det rette engasjement og spilleglede. Bassen er, ikke helt uventet, litt svak, men vil du få ut det beste av ditt monster skal du bare mate den med taktfast rock med litt bass og action. Du bør være litt forsiktig med hvor du setter den om du har tenkt å spille høyt, den har nemlig en egen evne til å forflytte seg på egen hånd.

Konklusjon
Dette er en praktisk liten høyttaler for deg som vet med deg selv at du kommer til å være mye ute på reise, eller har dårlig med plass i bagasjen. Liker du dessuten rock har dere absolutt noe felles. Vet du med deg selv at det først og fremst er klassiske stykker eller musikk som inneholder mange strykere eller blåseinstrumenter, bør du kanskje velge en annen reisekamerat, ettersom monster ikke finner samme spilleglede i dette. At den kan brukes som handsfree er naturligvis et pluss.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
 • Over 6000 produkt-tester
 • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
 • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
 • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
 • Alltid oppdatert på siste nytt
 • Nyhetsbrev rett i innboksen
 • L&B TechCast - en podcast av L&B
 • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
 • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.

Også i denne testen:

Logitech Mini Boombox

For de hensynsfulle

Med sine 23 gram og nette format er Mini Boombox en høyttaler for deg som ikke har plass, eller ork for den del, til å bære med deg en kjempe for å få tilgang til favorittmusikken.

Prisen Størrelsen Kan benyttes som handsfree
Liker ikke å spille høyt Svak bass

Nokia Play 360

Doldisen som gjerne leker

Nokia Play 360 får sannsynligvis ikke noen til å heve på øyebrynet ved første øyekast, spesielt ikke om du er den forsiktige typen og velger den svarte varianten, men faktum er at den har noen kule finesser som slår de andre deltagerne over fingrene.

Lyden Mulighet for stereo NFC-teknikk
Trist design

Bose Soundlink

Tungvekteren

Bose Soundlink er med sine 1,5 kilo testens tyngste deltager. Her får du en gedigen reisehøyttaler som riktignok kan være for tung til å ta med seg på interrail, men som passer perfekt når du ikke trenger å bære på mye over lengre strekninger.

Stilfull design Kraftfull
Buldrende bass Sammentrykt lyd

Sony SRS-BTV25

Litt Las Vegas

Inne i den ganske store kartongen gjemmer det seg en kul liten kuleformet høyttaler som jeg bare ikke kunne la være å le litt av. Sonys bidrag kommer til å passe perfekt i det rette miljøet, mens andre trolig kommer til å velge en høyttaler med et mer konservativt utseende.

Kul design Spiller 360 grader
Ikke batteridrift Lyden

Geneva Model XS

Lekker så det rekker

Du med god hukommelse husker sikkert at vi hadde med en singeltest av Geneva Model XS i nummer 2 2012. Nå vil vi se hva den har å by på sammenlignet med andre apparater i samme sjanger.

Lekker Mangfoldig
Prisen

Siste artikler:

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kan være midt i blinken for mange Endelig en rimeligere Sonos-sub! Og Sub Mini kan være akkurat hva du har ventet på.
Skikkelig hi-fi til småpenger Argon Audio har oppdatert sin allerede vellykkede Forte-serie. Det er den bare blitt bedre av.
Monitor Audio fornyer Platinum-serien Monitor Audio feirer 50 år og lanserer nye flaggskiphøyttalere.
Ny 700-serie med høyttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end høyttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Partyhøyttaler med karaoke og DJ-funksjon Spiller dundrende høyt i 25 timer.
Følg Lyd & Bilde