Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Lydlamper og flate subwoofere

Med JBL Spark kan du henge lyden i taket, eller hva med en flat subwoofer som kan henge på veggen? Ser mer her:

Skrevet av / 08.09.13 - 15:43
Lydlamper og flate subwoofere

Med over 60 nye produkter har Harman-gruppen dekket et bredt felt hvor lyd står i høysetet. Den festlige trådløse høyttaleren på bildet over, er bare et av mange eksempler på at det tenkes nytt.

 

Spark ligner en lampe, som kan settes der det passer. Høyttaleren er trådløs slik at man kan strømme musikk via Bluetooth fra en smartmobil, og den kommer i flere farger.

 

JBL Voyager til 1899 kr er også trådløs, bærbar, ladbar og delbar. Den innerste høyttaleren kan plukkes ut og legges et annet sted, mens basen inneholder batteriet og lader høyttaleren når den dokkes.

JBL Voyager White  Undocked

Harman Kardon Soho er en kompakt og lett hodetelefon, med avtagbar ledning, som er i butikkene i oktober til 1499 kr, og den leveres i sort, hvit eller beige, og har ledning med fjernkontroll både til Apple og Android-mobiler.

Harman Kardon Soho White Folded

 

Harman Kardon har også tatt frem en bærbar, trådløs høyttaler som leveres i de samme fargene. Esquire er batteridrevt og har opp til 10 timers batteritid.

 

ESQUIRE White Detail tif

Den har også en innebygget USB hub slik at man kan lade opp til tre tilkoblede enheter samtidig.

En innebygget mikrofon med støydemping, skal gjøre det mulig å snakke med innringere via høyttaleren. Denne er også tilgjengelig i oktober, til 1899 kr.

 

Da kommer også Harman Kardon Onyx. En tallerkenformet trådløs høyttaler til 3699 kr, bærbar akkurat som den kritikerroste Harman Kardon Go Play-serien.

Onyx Side

 

Den har til sammen 60 w forsterkereffekt om bord, og

kan styres fra Harman Kardons Remote app på en iPod, iPad eller iPhone. Den har også NFC innebygget som gjør det enklere å sette opp Bluetooth for trådløs strømming av musikk. Den støtter i tillegg strømming via AirPlay og har en 3.5 mm mini-jack-inngang for lydkilder, og en USB port som lader mobilen samtidig som den spiller på Onyx.
Harman Kardon har også tre nye hjemmekinoreceivere klare, og flere Blu-ray-anlegg. Både i 2.1-kanals konfigurasjoner, og 5,1-kanals.

SabreSoundbar_01

Men Harman Kardon har også nye lydplanker, som Sabre SB 35 til 7499 kr og SB 26. Flate lydplanker i lekker aluminiumsutførelse, og hele 8 kanaler med lyd, i SB 35.

 

Den har også tre HDMI-innganger, trådløs strømming via Bluetooth, og kan kobles sammen trådløst med den nye flate subwooferen, som kan henges på veggen eller legges under sofaen.

Harman Kardon Sabre_Sub Medium

Lydplanken og subwooferen er tilgjengelig først i november, og vil koste 7499 kr.

 

harmannordic.com

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top