Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Franske designhøyttalere

Elipson har samarbeidet med livsstilskjeden Habitat, og skapt noen uvanlig lekre høyttalere.

Den liggende modellen kalles Timber, den stående som ligner en fektemaske, Lenny. De er begge designet av Pierre Favresse for Habitat og Jean-Yves Le Porcher for Elipson. Som vi vet har hatt en forkjeærlighet for uvanlige høyttalere i en mannsalder.

Den stående Lenny, med to 3-tommers elementer og en 3-tommers slavebass, er en trådløs Bluetooth-høyttaler som du kan ta med og flytte rundt på. Den skal kunne passe likegodt på kjøkkenbenken, som på terrassen eller i stuen.

Elipson Lenny

Den større og liggende Timber, bruker også trådløs Bluetooth-teknologi for å koble til smartmobilen, og har sidepaneler i ekte treverk. Mens resten av høyttaleren er trukket i et stoff med en 3D-lignende struktur.

Begge modellene vil være tilgjengelig i høst, til 3500 kr for Lenny, og litt mindre for Timber.

Annonse
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.