TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Mange nyheter fra Philips

Ønskes ikke ha en massiv TV eller trådløs høyttaler kan man bli hjemme-DJ

forfatter
Publisert 09.09.13 - 09:51

Philips innledet sin presskonferanse med å annonsere at de satser stort på digitalt. Det høres litt merkelig ut for oss fra hjemmeelektronikksiden, for der er vel allerede alt digitalt? Det viste seg at man snakket om kjøkkenapparater, der det nå kommer kaffemaskiner og smarte ovner som man kan styre med en app.

Philips-9000-series-460x258

På TV-siden var den store nyheten Philips 9000-serien med Ultra HD-oppløsning (2160P) og Ambilight-belysning. Den kommer som 65-tommer for 5.000 euro samt i 84 tommer.

Philips-SB2000B-The-Dot

Man viste til og med et antall Bluetooth-høyttalere. Blant annet den lilla batteridrevne og sprutsikre The Dot, som leveres i september for 79 euro.

Philips-SHOQBOX-XL-wireless-portable-speaker-SB8600

ShoqBox XL er en skikkelig partyhøyttaler med 3-tommers element, NFC for enkel sammenkobling og ”utendørs” eller ”innendørs” funksjon. Kommer i november til 200 euro.

I sin Urban høyttalerlinje viste de også S5X (100 W, 250 euro) og S3X (30 W, 200 euro) med fire lydkilder: Bluetooth med apt-X og AAC, digital og koaksial digitalinngang og vanlig stereoinngang.

hilips-Fidelio-Sound-Towers-DTM9030-

Philips viste også sina Fidelio Sound Towers, stereohøyttalere som klarer seg uten en forsterker. I det ene tårnet fins en dokkingkontakt for både Apple Lightning og den gamle kontakten, eller så bruker man Bluetooth (Apt-X og AAC). Det finnes også CD-spiller, USB-port og FM-radio. DMT9030 kommer i oktober til 800 euro.

soundsphere

De lekre designhøyttalerne SoundSphere som vi tidligere har skrevet om kunne man også se nærmere på i virkeligheten.

philips-e-series

E-serien er smarte høyttalere som normalt er stereohøyttalere, men man kan løsne høyttaleren på toppen for å gjøre dem om til surroundhøyttalere. Enten tilkobler man lydkilden med HDMI eller Bluetooth (Apt-X og AAC). E5-modellen har også trådløs subwoofer. CSS7235Y slippes i oktober til 700 euro.

philips-M1X-DJ-

Den kuleste nyheten var likevel hjemme-DJ-stasjonen M1X-DJ som er utviklet i samarbeid med DJ-stjernen Armin van Buuren. Den er bærbar og fungerer på lignende vis som proffutrustningen. Og Armin lovte at den spiller *høyt*. Den slippes i november til 400 euro.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
De gode, gamle dager er tilbake. Selv om alt er nytt og splitter digitalt, trenger du ikke føle deg fremmedgjort over utstyret. Det var masser av nostalgisk utseende utstyr på IFA.
Norge er et radioland, og DAB-radio har hatt god omsetningsvekst. Da gjelder det å være på hugget, som Roger Berg hos Target.
Ønskes ikke ha en massiv TV eller trådløs høyttaler kan man bli hjemme-DJ
Små, Android-baserte mediabokser, som går Apple TV i sømmene, er på vei til ditt fjernsyn fra Samsung og Huawei.
Det meste av den spennende elektronikken som omringer oss hjemme kommer fra Kina, Korea eller Taiwan. Men på IFA-messen kan man se den, lenge før den kommer hit. For eksempel 3D-TV uten briller.
Se meg! Det er kamp om oppmerksomheten på verdens største elektroniske elektronikkmesse.
Følg Lyd & Bilde