Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

IFA 2022 nærmer seg

Snart er det duket for ordentlig messe igjen! Lyd & Bilde har booket billett til Berlin.

Skrevet av / 18.08.22 - 12:00
IFA 2022 nærmer seg

Den tradisjonsrike IFA-messen i Berlin har vært avholdt siden 1924, men har måttet avlyse de siste årene på grunn av korona. Nå er det endelig klart for en fysisk messe igjen!

IFA 2022 går av stabelen 1-6. september. Hit kommer både produsenter, forhandlere, forbrukere og presse for å sjekke ut høstens hotteste elektronikk-nyheter. Lyd & Bilde-redaksjonen er selvfølgelig også med!

Les også IFA 2021: Avlyst! Den store elektronikkmessen i Berlin blir også i år rammet av korona.

LG Electronics på IFA

Blant produsentene som stiller ut finner vi blant andre sørkoreanske LG Electronics. De har som vanlig okkupert Hall 18 på messeområdet, hvor de inviterer publikum til oppleve deres nyeste innovasjoner på nært hold. Det opplyser LG i en pressemelding. Vi kan sannsynligvis forvente oss flust av OLED TV-er, lydplanker og gaming-tilbehør, for ikke å glemme nyheter til det smarte hjem.

Søster-selskapet LG Display (panelprodusenten) står også oppført med stand årets IFA (hall 11.2). Her kan vi nok forvente å se flere innovative skjermløsninger, deriblant gjennomsiktig OLED.

MDW HE x moooi Pose1 e1654563276116
LGs Objet designer-OLED TV er sannsynligvis blant nyhetene vi får se på årets IFA-messe. (Foto: LG)

Panasonic, Samsung og TCL er også med

Erkekonkurrenten Samsung vil selvfølgelig ikke la LG stjele showet alene: De stiller også på IFA, nærmere bestemt i den gedigne messehallen CityCube, slik de sist gjorde i 2019 og foregående år. Her viser produsenten sitt brede sortiment av TV/AV og hjemmeunderholdning så vel som mobil og andre tek-nyheter.

Kinesiske TCL stiller også ut på IFA 2022, hvor vi kan forvente oss en rekke nyheter innen TV og lyd, så vel som Smart Home.

Japanske Panasonic er også med, dog i en annen hall enn tidligere år: Årets TV/AV-nyheter fra Panasonic (og Technics?) kan beskues i Hub27/101.

IFA 2019 Photo Highlight main 13
Fra Samsungs messestand på IFA 2019. (Foto: Samsung)

Sony og Philips er visst ikke ordentlig med i år – heller ikke Harman…

Sony pleier å ha en gedigen stand i messehall 20, men slik blir det ikke i år: Den japanske produsenten ser kun ut til å være representert av en mindre, tysk filial i hall 7.2a/101.

Blant TV-produsentene som glimrer med sitt fravær finner vi også Philips. De holder imidlertid et separat event i Berlin i forkant av messen, som vi også håper å få med oss.

Det store Harman-konsernet med sine mange lyd-merkevarer (AKG, Mark Levinson, JBL, Infinity, Harman Kardon m.fl) er heller ikke representert på messeområdet i år.

…men Lego er med!?

Det Billund-baserte Lego System A/S har også en stand på IFA 2022. Nærmere bestemt hall 7.2a/stand 101. Nøyaktig hva som stilles ut her vet vi ikke enda, men det har garantert noe med Lego-klosser å gjøre!

Les også Lamborghini Sían FKP 37 – 1:1 LEGO edition LEGO har bygget en 1:1 Lamborghini Sián FKP 37 med over 400.000 deler.

Nysgjerrig på hvilke andre produsenter som deltar på IFA? Hvem synes du vi bør besøke? Sjekk gjerne ut deltakerlisten her!

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Snart braker det løs i Las Vegas

Hold styr på helsa

Smarteste kjøleskapet vi har sett

Bybil på strøm

Radioen som aldri går tom for strøm

En TV du kan se på - og gjennom

Ørepropper med tapsfri CD-lyd

Glem 85", nå er det 98" som gjelder

Så billig får du ikke 150 tommer

Sjekk LGs 97-tommers OLED!

IFA-nyheter fra Samsung

Hva kan vi vente oss på årets IFA-messe?

Scroll to Top