TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

IFA 2022: Opptrekkradio fra Sangean

Solceller og sveiv sørger for strøm til batteriet.

forfatter
Publisert 04.09.22 - 13:08

Denne kan du ta med ut  på tur uten å bekymre deg for at batteriet går tomt for strøm. Radioen har nemlig et ladbart batteri som du sveiver i gang.

Sangean MMR-99 DAB+, er som sveitsisk lommekniv med flere funksjoner. Bortsett fra FM, AM og DAB¨+ radio, har den også Bluetooth innebygget, slik at du kan strømme musikk til den fra mobilen.

Radioen har også en kraftig lommelykt, som kan blinke for å varsle de som i verste fall må ut å lete etter deg.

465030B6 C05A 471C 9938 99189A90E706
Sangean MMR-99 DAB+

Den kompakte radioen er også sprutsikker og bygget for å tåle å være ute. Man kan også lade mobilen her, fra en USB-utgang på siden, og når batteriindikatoren begynner å blinke, lader man radioens batteri med en sveiv på baksiden.

Da kan man følge med på batteriindikatoren til man har tilstrekkelig med strøm til at både radioen og lykten virker.

BC45461B 581F 4817 B825 AD081E62FF9E
Sangean MMR-99 DAB+

Et solcellepanel på toppen sørger også for strøm til batteriet. Sammen med sveiven på baksiden, kan man holde radioen i gang hele tiden uten avbrudd. I verste fall kan det være avgjørende at man kan få med seg viktige meldinger på radio, og samtidig holde liv i mobilen sånn at man kan få tak i hjelp hvis det trenges.

4ED0B84F 5BE0 4567 A6B9 A492218A56B3
Sangean MMR-99 DAB+

Sangean-radioen finnes i to størrelser, begge med sveiv og solcellepanel.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Smarteste kjøleskapet vi har sett Hva med et kjøleskap som forteller deg at snart må grønnsakene kastes?
Bybil på strøm City Transformer skal bli et billigere alternativ til mobil transport
Radioen som aldri går tom for strøm Solceller og sveiv sørger for strøm til batteriet.
En TV du kan se på - og gjennom En TV med utsikt til omverdenen?
Ørepropper med tapsfri CD-lyd Lover lossless lydkvalitet over Bluetooth - vi har prøvelyttet.
Følg Lyd & Bilde