Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

CES 2023 – here we come!

På torsdag åpnes verdens største hjemmeelektronikkmesse i Las Vegas. Vi har selvfølgelig en mann på stedet

Skrevet av / 02.01.23 - 18:56
CES 2023 – here we come!

Jul er fint, og nyttår er festlig. Men den største høytiden i elektronikkåret faller på den første uka i januar. Da arrangeres nemlig den årlige CES-messen. Stedet er gambling-hovedstaden Las Vegas, midt i Nevadaørkenen. Hvor mer enn 3.100 selskaper fra i alt 173 land viser frem sine nyeste produkter. Produkter som i de kommende månedene vil finne vei til Norge – og forhåpentligvis til tester i Lyd & Bilde.

CES 2023 åpner offisielt dørene torsdag 5. januar, men mye av spenningen utløses på de to mediedagene som går før den egentlige messestarten. Her presenterer de største selskapene de feteste dingsene, som de oppfatter som mest banebrytende. Og alle vil helst være først!

Las Vegas er stedet hvor årets kommende elektronikkprodukter lanseres. (Foto: Geir Gråbein Nordby)

Vi er med hele veien

Lyd & Bilde vil naturligvis dekke så mye av messen som mulig og gi leserne det største og mest relevante utvalget av nyheter, rett fra tyvstarten i morgen, og frem til CES stenger dørene igjen på søndag.

Audun Hage dekker CES 2023 på første hånd. Her ses han ved avgang fra Oslo Lufthavn i morges.

Til å gjøre det har vi en mann på messegulvet i form av vår egen Audun Hage, som i skrivende stund sitter i et fly på vei over Atlanteren. Selv om Audun er kjent for å skrive mange ord, kan han ikke dekke utvalget hos alle 3.100 utstillere alene. Så resten av redaksjonen vil også dekke de mange lanseringene løpende, som vi hører om via pressemateriale fra messen.

CES 2023 er også den første «normale» CES på tre år, grunnet den globale koronapandemien. Messen ble i 2023 holdt som et rent digitalt arrangement, og i 2022 ble den holdt fysisk, men under strenge restriksjoner og med et sterkt begrenset antall deltakere. Men nå er CES tilbake i fullt format. Og alle de største selskapene er igjen til stede med gigantiske stands på messegulvet i hvert av de tre utstillingsområdene. Amazon, Google, Microsoft, LG, Lenovo, Sony – de er der alle sammen.

I tillegg kommer et stort antall mer eller mindre offisielle presentasjoner rundt omkring på casinohotellene i Las Vegas.

 

Stay tuned!

Hva vi kommer til å se vil de kommende dagene vise. Men vi forventer naturligvis å se større TV-er, raskere datamaskiner, mer intelligente elbiler og smartere dingser til det smarte hjem. Bare for å nevne noe.

Så stay tuned, som de sier i Vegas, og følg med de kommende dagene, når vi graver oss ned i den største elektronikkmesssen i verden.

«Las Vegas er alt – bortsett fra subtilt! (Foto: John Alex Hvidlykke)»

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Snart braker det løs i Las Vegas

Hold styr på helsa

Smarteste kjøleskapet vi har sett

Bybil på strøm

Radioen som aldri går tom for strøm

En TV du kan se på - og gjennom

Ørepropper med tapsfri CD-lyd

Glem 85", nå er det 98" som gjelder

Så billig får du ikke 150 tommer

Sjekk LGs 97-tommers OLED!

IFA-nyheter fra Samsung

Hva kan vi vente oss på årets IFA-messe?

Scroll to Top