Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

IFA 2021 avlyses

Den store elektronikkmessen i Berlin blir også i år rammet av korona.

Skrevet av / 19.05.21 - 14:12
IFA 2021 avlyses

Den tradisjonsrike IFA-messen i Berlin trekker hvert år tusenvis av tek-journalister, produsenter og publikum for å se høstens elektronikk-nyheter på nært hold. Fjorårets messe ble bare et nedskalert, digitalt arrangement, men i år skulle IFA etter planen gjenoppstå som en fullskala messe for publikum og presse.

Les også IFA 2021 blir fysisk Med slagordet Tech is Back lover den tyske forbrugerelektronikkmessen, at IFA 2021 vil finne sted mellom 3. og 7. september 2021.

Slik blir det imidlertid ikke: IFA 2021 er herved avlyst. Det kunngjør arrangøren Messe Berlin og bransjeorganisasjonen gfu Consumer & Home Electronics GmbH i en felles pressemelding.

– For mange usikkerheter

Beslutningen om å avlyse er tatt etter nære samtaler med folkehelseeksperter og flere medarrangører: Den pågående koronapandemien verden over, og usikkerhet om utrullingen av vaksiner, gjør det vanskelig for både deltakere og utstillere å planlegge for en fysisk messe.

En annen betraktning skal være at arrangørene (Messe Berlin) har omgjort deler av utstillingsområdet til et vaksinasjonssenter og akuttsykehus, som det skal være behov for lenger enn opprinnelig antatt.

«Innovasjon trenger en plattform; den trenger global oppmerksomhet. Det er derfor merkevarer og produsenter over hele teknologibransjen var veldig opptatt av å komme til IFA Berlin 2021. Dessverre introduserte den siste folkehelseutviklingen for stor risiko i alles planlegging for arrangementet,» sier Kai Hillebrandt, styreleder for gfu Consumer & Home Electronics GmbH. «Det er rett og slett for mange usikkerheter. Derfor har det akkurat nå blitt nesten umulig for noen å planlegge å delta på en messe.»

Arrangørene lover derimot at neste års messe, IFA 2022 vil bli avholdt som en fullskala live-begivenhet på messeområdet i Berlin.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hold styr på helsa

Smarteste kjøleskapet vi har sett

Bybil på strøm

Radioen som aldri går tom for strøm

En TV du kan se på - og gjennom

Ørepropper med tapsfri CD-lyd

Glem 85", nå er det 98" som gjelder

Så billig får du ikke 150 tommer

Sjekk LGs 97-tommers OLED!

IFA-nyheter fra Samsung

Hva kan vi vente oss på årets IFA-messe?

Men high-end hi-fi var slett ikke dødt.

Lyd & Bilde
Scroll to Top