TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

IFA 2021 avlyses

Den store elektronikkmessen i Berlin blir også i år rammet av korona.

forfatter
Publisert 19.05.21 - 14:12

Den tradisjonsrike IFA-messen i Berlin trekker hvert år tusenvis av tek-journalister, produsenter og publikum for å se høstens elektronikk-nyheter på nært hold. Fjorårets messe ble bare et nedskalert, digitalt arrangement, men i år skulle IFA etter planen gjenoppstå som en fullskala messe for publikum og presse.

Les også IFA 2021 blir fysisk Med slagordet Tech is Back lover den tyske forbrugerelektronikkmessen, at IFA 2021 vil finne sted mellom 3. og 7. september 2021.

Slik blir det imidlertid ikke: IFA 2021 er herved avlyst. Det kunngjør arrangøren Messe Berlin og bransjeorganisasjonen gfu Consumer & Home Electronics GmbH i en felles pressemelding.

– For mange usikkerheter

Beslutningen om å avlyse er tatt etter nære samtaler med folkehelseeksperter og flere medarrangører: Den pågående koronapandemien verden over, og usikkerhet om utrullingen av vaksiner, gjør det vanskelig for både deltakere og utstillere å planlegge for en fysisk messe.

En annen betraktning skal være at arrangørene (Messe Berlin) har omgjort deler av utstillingsområdet til et vaksinasjonssenter og akuttsykehus, som det skal være behov for lenger enn opprinnelig antatt.

«Innovasjon trenger en plattform; den trenger global oppmerksomhet. Det er derfor merkevarer og produsenter over hele teknologibransjen var veldig opptatt av å komme til IFA Berlin 2021. Dessverre introduserte den siste folkehelseutviklingen for stor risiko i alles planlegging for arrangementet,» sier Kai Hillebrandt, styreleder for gfu Consumer & Home Electronics GmbH. «Det er rett og slett for mange usikkerheter. Derfor har det akkurat nå blitt nesten umulig for noen å planlegge å delta på en messe.»

Arrangørene lover derimot at neste års messe, IFA 2022 vil bli avholdt som en fullskala live-begivenhet på messeområdet i Berlin.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Hold styr på helsa Nå slipper du å bestille legetime for en enkel helseundersøkelse
Smarteste kjøleskapet vi har sett Hva med et kjøleskap som forteller deg at snart må grønnsakene kastes?
Bybil på strøm City Transformer skal bli et billigere alternativ til mobil transport
Radioen som aldri går tom for strøm Solceller og sveiv sørger for strøm til batteriet.
En TV du kan se på - og gjennom En TV med utsikt til omverdenen?
Ørepropper med tapsfri CD-lyd Lover lossless lydkvalitet over Bluetooth - vi har prøvelyttet.
Følg Lyd & Bilde