Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Oppdag sykdommer i tide

Nå slipper du å bestille legetime for en enkel helseundersøkelse

Skrevet av / 05.09.22 - 16:14
Oppdag sykdommer i tide

Body Comp er en neste-generasjons smartvekt som skal måle biomarkører med høy presisjon. Angivelig skal den kunne gi deg informasjon og kunnskap som man ellers kun får med profesjonell hjelp.

Informasjonen og målingene er basert på egenutviklede algoritmer og patentert elektronikk, med multi-frequency bioelectrical impedance analysis (BIA), som forbedrer nøyaktigheten av å måle vekt og kroppsammensetning. Body Comp gir deg en komplett kroppsanalyse til hjemmebruk, med innebygde sensorer som kan spore en rekke biomarkører assosiert med helserisikoer: som bl.a.:

  • Kroppsammensetning (vekt, muskelmasse, fettprosent, vannprosent, benmasse og (angivelig) for første gang – visceralt fett (bukfett).
  • Kardiovaskulær analyse (hjerterytme og vaskulær alder).
  • Nervehelse (elektrodermal respons).
Body Comp
Foto fra pressemelding

Mange er klar hva de må gjøre for å bedre helsen. Men det er vanskelig å vende seg til en sunnere livsstil, og vanskelig å vite om det du gjør faktisk har en positiv effekt. Health+ hjelper mennesker med å forstå hva som påvirker helsa. Med små daglige steg som gir bedre resultat på både kort og lang sikt. Selv om forandringer i fett- og muskelmasse eller nerveaktivitet kan ta flere måneder å oppnå, kan man måle endringer i vekt, hvilepuls og vaskulær alder på bare noen uker. Body Comp og Health+ viser hvordan disse parametrene endres med sunne vaner, og gir folk muligheten til å ta kontroll over helsen, dag for dag, sier Dr. Shika Anand, Chief Medical Officer i WITHINGS.

Dette sies å være den første alt-i-ett-vekten som kan måle både kroppsfett, visceralt fett (bukfett) og vaskulær alder basert på blodårefleksibilitet og nervehelse gjennom måling av nervene i føttene dine.

Sammen kan disse beregningene hjelpe forbrukeren å bedre forutsi risikoen for hjerte- og karsykdommer som hjerneslag eller diabetes.

Health+ skal bildra til bedre helse gjennom endrede vaner

Health+ er en tjeneste som tilbyr detaljerte analyser og verktøy som skal hjelpe individet med å forbedre egen helse gjennom rutiner for en sunnere livsstil.

Tjenesten bygger på vitenskapelige prinsipper og er utformet for å integrere data fra WITHINGS produkter, med Body Comp som utgangspunkt. Health+ åpner for nye målinger som gir et mer komplett bilde av helsesituasjonen til brukeren. Seks ukers vanebyggende moduler gir brukeren mulighet til å nå sine helsemål som de ser fremgang i målingene. Meningen er at resultatet skal være vedvarende endring med synlige resultat.

Kunnskap er makt, og for å gjøre en betydelig endring trenger mennesker en dypere forståelse om sin helse. De må kunne se hvorfor dataene er viktige og hvordan de endres. Sammen med et team av eksperter innen atferdsendring, medisin, fitness og ernæring har vi jobbet i over et år med å tolke markedsledende data fra WITHINGS produkter. Vi er glade for å kunne lansere Health+ sammen med Body Comp, det første produktet som drar nytte av avanserte helse og vanebyggende moduler basert på de fire pilarene – søvn, ernæring, bevegelse og stressnivå, sier Mathieuf Letombe, VD for WITHINGS.

Pris og tilgjengelighet

Vi vet foreløpig ingenting om nordiske priser. Men Body Comp med et 12-måneders abonnement på Health+ blir å finne i WITHINGS nettbutikk fra den 4. oktober 2022 til en global utsalgspris på 209,95 USD.

 

 

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

HMD Skyline: en overraskende kul mobil

Google står selv bak en stor lekkasje

Youtube finner sangen du nynner på

Neste Sony-mobil kan mangle viktig kamerafunksjon

OnePlus er klar for en kjølig sommer med hotte produkter

Lekkasje av Google Pixel 9

Slutt på monopol for Apple Pay

Flytt bildene dine fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er så godt som "dødt"

Endelig hastighet i Google Maps

Samsung baner ny og bedre vei med kunstig intelligens

Nye smartklokker fra Samsung med fokus på helse og friluftsliv

Scroll to Top