Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Lamborghini får lydanlegg fra Monster

Lamborghini spriter opp sin Veneno Roadster med lydanlegg fra Monster.

Skrevet av / 09.01.14 - 09:06
Lamborghini får lydanlegg fra Monster

Som om Lamborghini Veneno Roadster ikke er vill nok i seg selv, kommer den nå med et toppklasses lydanlegg fra Monster.

Monster gir sin egen signatur til Lamborghini Veneno Roadster, med lydanlegg fra den amerikanske produsenten, best kjent for sine høykvalitets kabler.

Kabrioleten Veneno Roadster er nok den mest dramatiske modellen fra Lamborghini til dags dato. Med et high-end musikkanlegg fra Monster håper produsenten på å gjøre bilen – om mulig – enda mer ettertraktet. 3,3 millioner euro er prisen, gud vet hvor mye det blir med norske avgifter på toppen.

Dynamikk og klarhet
Hva lydkvalitet angår lover lover det ypperste innen dynamikk og klarhet. Amerikanerne er glade i å markedsføre teknologier med store navn uten å egentlig fortelle så mye om hva teknoloien innebærer. Det samme gjelder ”den banebrytende teknologien” Pure Monster Sound. Det eneste vi vet, er at det er Monsters formann selv, Noel Lee, som står bak teknologien. Mannen som også utviklet mye av lyden til hodetelefonene Beats by Dr. Dre.

Lamborghini-Veneno-Roadster-front-side-motion-view

Veneno Roadsters lydsystem skal flytte ekte livelyd inn i bilen, slik at både sjåføren og passasjeren kan nyte musikk med lydkvalitet av ypperste klasse.

– Å få stå bak lydbildet i denne bilen er en ekstra stor glede for meg, og jeg er stolt over at Lamborghini stolte på Monster til denne oppgaven. Lamborghini skiller seg ut som den beste italienske produsenten av luksus-supersportsbiler, og det er en ære for meg å være på laget i dette prosjektet, sier formann Noel Lee i en pressemelding.

monsterproducts.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top