Se Rega RP10 presentert her
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Se Rega RP10 presentert her

Dette er Regas nye toppmodell, og vi har sett nærmere og lyttet på platespilleren, sammen med Phil Freeman som forteller om spilleren her.

forfatter
Publisert 11.01.14 - 01:49

[Las Vegas, Nevada]

Vinylentusiaster og audiofile kjenner Rega som innovatøren av rimelige platespillere, men de lager også dyrere modeller. Som den innovative RP8 med kunststoffchassis i to deler (!), og denne, RP10: Den nye toppmodellen, som vi har beskrevet tidligere.

I Las Vegas fikk vi anledning til å se nærmere på spilleren, og snakke med Phil Freeman fra Rega. Som fortalte om alle nyvinningene i RP10. Som forøvrig kun deler chassiset med RP8. Alt annet er nytt her, fra strømforsyning, lager, motor, kabler, og ikke minst den keramiske tallerkenen. Som alene koster like mye å produsere som en RP8.

For ikke å glemme den nye RB2000 armen, som Phil Freeman forteller mer om i videoen under (engelsk tale):

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Momentum blir ørepropper, og Urbanite hodetelefoner kommer til ungdommen.
Årets CES-messe i Las Vegas bød på flere spennende nyheter. Størst var buede skjermer med superoppløsning, dingser du kan ikle deg, og selvsagt var vi innom hi-fi-avdelingen.
Panasonic utvider sortimentet med flere 4K TV-er i 2014, som de hevder skal matche bildekvaliteten fra deres populære plasmaskjermer.
Astell & Kern lanserte en ny toppmodell kalt AK240. Den bærbare spilleren har opp til 384 GB lagringsplass, eller plass til rundt 800 album i full ukomprimert lydkvalitet
Mer 4K-innhold, flere skjermstørrelser, nyskapende design og forbedet lydkvalitet er blant TV-nyhetene Sony har å by på i Las Vegas.
På CES-messen viste Sharp en rekke superskarpe nyheter - deriblant en helt ny hybrid mellom Full HD og 4K.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend