CES 2014

Dette er Regas nye toppmodell, og vi har sett nærmere og lyttet på platespilleren, sammen med Phil Freeman som forteller om spilleren her.
forfatter

[Las Vegas, Nevada]

Vinylentusiaster og audiofile kjenner Rega som innovatøren av rimelige platespillere, men de lager også dyrere modeller. Som den innovative RP8 med kunststoffchassis i to deler (!), og denne, RP10: Den nye toppmodellen, som vi har beskrevet tidligere.

I Las Vegas fikk vi anledning til å se nærmere på spilleren, og snakke med Phil Freeman fra Rega. Som fortalte om alle nyvinningene i RP10. Som forøvrig kun deler chassiset med RP8. Alt annet er nytt her, fra strømforsyning, lager, motor, kabler, og ikke minst den keramiske tallerkenen. Som alene koster like mye å produsere som en RP8.

For ikke å glemme den nye RB2000 armen, som Phil Freeman forteller mer om i videoen under (engelsk tale):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.