Search
Generic filters
 itemprop

Smartklokken som dekker alles behov

Nye GT2e støtter 85 nye øvelser!

Noen smartklokker har så mange begrensninger at de bare kan brukes til en håndfull ting. Spesielt de som er rettet mot helt spesifikke sporter, for eksempel golf eller regattaseiling. Så har du de som bare egner seg til løping, eller lett jogg som noen kanskje foretrekker.

Huaweis smartklokker har alltid hatt flere sports-moduser, og har dermed vært egnet til et mye bredre felt av idretter. Men ingen av dem er så stappfull af funksjoner og sportsmoduser, som den nye Huawei Watch GT2e.

Der forgjengeren kunne slå seg på brystet med 15 forskjellige sportsmoduser, er GT2e utstyrt med funksjoner for 85 nye ulike idretter, sporter og aktiviteter. Til sammen 100. Noe for alle der altså.

De vanlig er på plass også her. Slik som løping, sykling, svømming, og mye mer selvsagt, men GT2e har også funksjoner for de som driver med Tai Chi, skating, hip-hop, parkour, og mye, mye mer.

GT2e har den samme 1,39 tommer AMOLED-skjermen som GT2, men det er under den nye urkassen at mesteparten av alt som er nytt befinner seg. Den støtter blant annet måliing av oksygenopptak, monitor av søvn, og måling av både anareobic og areobic-øvelser. Innebygget er også akselerometer, GPS, gyroskop, barometer, og optisk pulsmåling, blant annet.

Klokken som likhet med GT2 er 46mm i diameter, støtter både iPhone og Android-telefoner, og batteritiden er oppgitt til 14 dager. Den er også vanntett ned til femti meter, men er ikke egnet for dykking.

annonse

Huawei Watch GT2e koster 1790 kr, og finnes i sort, mintgrønt, rødt og sølvhvit (Icy White).

annonse

Oppdatering 11. juni: Vi har nå testet Huawei Watch GT2e. Les den her:

Les også Treningsklokke for alle aktiviteter Huawei Watch GT2e er et meget godt kjøp, men først og fremst for Android-brukere.
 data-srcset

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
19 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Roald
1 måned siden

Tar den inn golfbaner i Norge. For eksempel banen til Helgeland Golfklubb?

Sigsten
1 måned siden

HUAWEI er best. Har klokke og p20 pro., perfekt. 0

Else
1 måned siden

Synker den med endomondo?

Lasse Kleven
2 måneder siden

Slutter med å få den til fungere som søvnovervåker. Den gamle fungerer 100% men ikke den nye gte

Anders
2 måneder siden

Men når kommer de med mulighet for å snakke i telefonen og høre på musikk uten å måtte fysisk ha med den jævla telefonen på løpetur?

Daniel
2 måneder siden

Fremstår jo som en ren reklame artikkel… Ingen test, erfaringer, minuser eller noe som helst, klippa rett fra Huawei sin side?

Tor Ronny Drivdal
2 måneder siden

HUAWEI er et godt merke. Har hatt huawei telefon noen år og er kjempe fornøyd. Kommer nok til å kjøpe meg en Huawei klokke også. For det er vel like god kvalitet på den som på alt annet som di produserer.

atle hagen
2 måneder siden

Klokken fungere like utmerket som mobilen, Batteri er helt rått. aldri no tull med klokke heller.

Fredrik Aunegård
2 måneder siden

Kan den synke med Strava?

ARUNAS
2 måneder siden

Desverre ikke

Svein Otto Alne
2 måneder siden

Kommuniserer den like godt med mobiltelefoner av andre fabrikat Android som f.eks Samsung ? Eller bør man ha Huawei for å ha glede av klokken ?

Inge Thormodsen
2 måneder siden

Den nye kommuniser med amdroid og Apple

Geir
1 måned siden

Den fungere utmerket på alle typer telefone, bare man laster ned Huawei health-appen😉

Bubba
2 måneder siden

Er vel på tide at vi slutter å kjøpe all dritten Kina produserer. Alt som ligner teknologi er uansett stjålet fra vesten.

Foe
2 måneder siden
Reply to  Bubba

Det eneste som overrasket meg i denne kommentaren at det var 3 upvote. Har du opprettet flere profiler for å stemme på dine håpløse kommentarer?

Crocs
2 måneder siden
Reply to  Bubba

Hvorfor skal vi det? Du ser jo at Huawei er en av de beste på pulsmåling, sport og hjelpsom statistikk. Batteridtid er også noe Huawei er fantastisk på.
Smartklokker er ikke en vestlig greie, første smartklokken var fra japan så denne rasistiske komentaren gir ingen mening.
Pluss stopper vi å bruke kina til å produsere vil flere tusen mennesker miste jobben sin, selvom det er ille i de beste conditions så er det en jobb, og ting som du bruker i hverdagen som PCer, telefoner, klokker, blendere osv vil gå veldig mye høyere i pris.

Geir
2 måneder siden
Reply to  Bubba

Ja men det fungerer.👍😊

David
2 måneder siden
Reply to  Bubba

Skrev han, på dritt produsert i Kina…

Frank
2 måneder siden
Reply to  Bubba

Som apple gjør mener du som bruker Samsung deler? Er vel vesten som bruker mye teknologi fra Asia.

Les også

SOMMERTILBUD
6 UKER LB+
FOR KUN 6 KR
Full tilgang til hele lydogbilde.no i sommer for kun 6 kr!
PRØV i 6 UKER
close-link