Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Sniklansering av den oppdaterte Galaxy Tab S6 Lite

Det rumenske Samsung-nettstedet legger tilfeldigvis ut den nye modellen for tidlig.

Skrevet av / 26.03.24 - 13:16
Sniklansering av den oppdaterte Galaxy Tab S6 Lite

Som et alternativ til de utmerkede, men smertelig dyre Galaxy Tab S9-nettbrettene, tilbyr Samsung også Tab S6 Lite. Ut fra modellnummeret kan det se ut som et eldgammelt nettbrett, ettersom Galaxy Tab S6 kom i 2019, med Lite-modellen året etter, men det oppdateres faktisk annethvert år for å holde det i drift. Nå er det to år siden S6 Lite-modellen ble oppgradert, og i det siste har det versert rykter på nettet om at den er på vei. Og nå har den plutselig dukket opp på Samsungs rumenske nettsted, uten noen pressemelding eller omtale av en ny modell.

Les også Villere nettbrett får du ikke Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G er større enn mange laptop-skjermer. Men det nakne nettbrettet koster også mer enn de fleste bærbare PC-er.

De har bare endret bildene og spesifikasjonene. Dette er kanskje ikke overraskende, ettersom nyhetene er ekstremt begrensede. Den har en ny 2,4 GHz systembrikke som ikke er nevnt ved navn, men tidligere lekkasjer sier at det er en Exynos 1280 i motsetning til den tidligere Snapdragon-brikken. Bluetooth har også blitt oppgradert fra versjon 5 til 5.3, med støtte for lydkodeker med tapsfri komprimering.

Ellers er det som tidligere en 10,4-tommers LCD-skjerm på 1200×2000 piksler og støtte for S-Pen, 4 GB minne, 64 GB lagringsplass, SD-minnekort og et 8 MP kamera.

Foto: Samsung

Årsaken til oppgraderingen kan rett og slett være at den er nødvendig for å kjøre nyere Android-versjoner. Den kommer med Android 14 og Samsungs One UI 6.1-grensesnitt, i motsetning til den forrige modellen som kom med Android 12.

En annen nyhet er den mintgrønne fargen, som kanskje er mer vårlig enn svart eller kobber.

Det rumenske nettstedet oppgir ingen pris, noe som tyder på at noen kan ha publisert den for tidlig.

Kilde: Gizmochina

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Lyd & Bilde
Scroll to Top