Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Nytt budsjettnettbrett fra OnePlus på vei

OnePlus utvider snart utvalget med OnePlus Pad Go og en ny utgave av OnePlus Watch 2.

Skrevet av / 18.04.24 - 09:19
Nytt budsjettnettbrett fra OnePlus på vei

OnePlus lanserte sitt første nettbrett, OnePlus Pad, i fjor sommer. Men i India, som er et viktig marked for den kinesiske mobilprodusenten, lanserte OnePlus bare noen måneder senere OnePlus Pad Go, et rimelig nettbrett.

Dette rimelige nettbrettet, som helt sikkert vil bli populært blant mange barnefamilier, og en såkalt livsstilsversjon av OnePlus Watch 2 lanseres på det europeiske markedet 23. april. Begge vil være tilgjengelige i butikkene kort tid etter lanseringen.

Les også Første nettbrett fra OnePlus er en fulltreffer OnePlus Pad er et fremragende første nettbrett fra den kinesiske produsenten, men egner seg best til hjemmebruk.

I skrivende stund vet vi ikke så mye om den nye versjonen av OnePlus Watch 2, bortsett fra at produktet er tilpasset for å «møte europeiske forbrukeres fokus på unik design og individuell stil», som OnePlus skriver i en pressemelding.

Som nevnt har OnePlus Pad Go vært tilgjengelig på det indiske markedet siden oktober i fjor. Derfor kan vi allerede nå avsløre de fleste av nettbrettets spesifikasjoner, og de ser ganske fornuftige ut.

OnePlus Pad Go
OnePlus Pad Go oplades med 33 W. (Foto: OnePlus)

OnePlus Pad Go kommer med en 11″ IPS-skjerm med 2,4K-oppløsning (2 408 x 1 720 piksler), Mediatek Helio G99-prosessor med åtte kjerner, 8 GB RAM, 128 eller 256 GB lagringsplass og mulighet til å utvide lagringsplassen med microSDXC-kort.

OnePlus Pad Go har også to 8 Mp-kameraer, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, batteri på 8000 mAh og veier 532 gram.

Les også Velkommen tilbake, OnePlus! OnePlus Watch 2 er basert på Google Wear OS 4.0 og byr på lang batteritid.

En norsk pris er ennå ikke kjent, men i India koster OnePlus Pad Go 19 999 indiske rupier for versjonen med Wi-Fi og 128 GB lagringsplass, tilsvarende bare 2580 kroner. Til sammenligning kostet OnePlus Pad 5990 kroner da den ble lansert.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

M4-brikken innleder Apples sluttspurt i AI-kappløpet

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Scroll to Top