Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Chipolo Points første Google-kompatible sporingsbrikker

De første sporingsbrikkene for Googles Find Network i Skandinavia blir Chipolo.

Skrevet av / 18.04.24 - 14:37
Chipolo Points første Google-kompatible sporingsbrikker

Apple Airtags har lenge styrt markedet for sporingsbrikker takket være at funksjonen for å finne dem er innebygd i alle iPhones, uavhengig av om eieren har en Airtag eller ikke. På Android har det enten krevd en app eller et bestemt mobilmerke. Men nå har Google endelig rullet ut sitt Find My Device-nettverk, noe som betyr at alle Android-mobiler utgjør et uovertruffent nettverk for tapte gjenstander. Nå mangler det bare sporingsmerker.

Les også Sporingsbrikker for alle Android-mobiler Google lanserer endelig et Find My Device-nettverk med universelle sporingskoder.

Nå ser det ut til at de første sporingsbrikkene vi får kjøpt i Skandinavia er fra Chipolo, hvis tidligere produkt vi har testet med gode resultater. Det finnes også brett fra Pebblebee, men vi har ikke klart å finne dem i noen skandinaviske butikker.

Foto: Chipolo

Chipolo understreker at brikkene deres er så enkle å installere at du bare trenger å trykke på en knapp og følge instruksjonene. Deretter kan du se hvor brikkene befinner seg på et kart og avstanden til dem i Google Find My Device-appen. Når du er i nærheten, er det bare å be brikken om å spille av en lyd, og ifølge Chipolo er de så høye at du kan høre dem selv om de ligger i en pose.

Foto: Chipolo

De to produktene er Chipolo ONE Point, som er en tradisjonell nøkkel- og bagasjebrikke, og Chipolo ONE Card, som er tynn nok til å ha i lommeboken. Førstnevnte har et utskiftbart batteri som varer i ett år, mens sistnevnte har et fastmontert batteri som varer i to år. Støynivået er 120 dB for Point og 105 dB for Card. Begge har IPX5-klassifisering, slik at de tåler regn.

Pris og tilgjengelighet

Begge brikkene kan forhåndsbestilles nå fra Chipolo og begynner å sendes 27. mai. Da vil de også begynne å dukke opp hos lokale forhandlere. Prisen i USA er henholdsvis 34 og 39 dollar.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

M4-brikken innleder Apples sluttspurt i AI-kappløpet

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Scroll to Top