TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Smartklokken som dekker alles behov

Nye GT2e støtter 85 nye øvelser!

forfatter
Publisert 21.04.20 - 17:24

Noen smartklokker har så mange begrensninger at de bare kan brukes til en håndfull ting. Spesielt de som er rettet mot helt spesifikke sporter, for eksempel golf eller regattaseiling. Så har du de som bare egner seg til løping, eller lett jogg som noen kanskje foretrekker.

Huaweis smartklokker har alltid hatt flere sports-moduser, og har dermed vært egnet til et mye bredre felt av idretter. Men ingen av dem er så stappfull af funksjoner og sportsmoduser, som den nye Huawei Watch GT2e.

Der forgjengeren kunne slå seg på brystet med 15 forskjellige sportsmoduser, er GT2e utstyrt med funksjoner for 85 nye ulike idretter, sporter og aktiviteter. Til sammen 100. Noe for alle der altså.

De vanlig er på plass også her. Slik som løping, sykling, svømming, og mye mer selvsagt, men GT2e har også funksjoner for de som driver med Tai Chi, skating, hip-hop, parkour, og mye, mye mer.

GT2e har den samme 1,39 tommer AMOLED-skjermen som GT2, men det er under den nye urkassen at mesteparten av alt som er nytt befinner seg. Den støtter blant annet måliing av oksygenopptak, monitor av søvn, og måling av både anareobic og areobic-øvelser. Innebygget er også akselerometer, GPS, gyroskop, barometer, og optisk pulsmåling, blant annet.

Klokken som likhet med GT2 er 46mm i diameter, støtter både iPhone og Android-telefoner, og batteritiden er oppgitt til 14 dager. Den er også vanntett ned til femti meter, men er ikke egnet for dykking.

Huawei Watch GT2e koster 1790 kr, og finnes i sort, mintgrønt, rødt og sølvhvit (Icy White).

Oppdatering 11. juni: Vi har nå testet Huawei Watch GT2e. Les den her:

Les også Treningsklokke for alle aktiviteter Huawei Watch GT2e er et meget godt kjøp, men først og fremst for Android-brukere.
Annonse
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

21 kommentarer om “Smartklokken som dekker alles behov”

 1. Skjønner ikke hvorfor noen ha så mye imot Huawei,de lager suverene mobiler,og klokker som varer 3 uker på batteriet,og har et displayet som det går an å lese ute i sola.Det meste av elektriske produkter blir jo produsert i kina og østen.Har hatt 5 mobiler fra Huawei,har aldri hatt noen problemer.

  Svar
 2. Ja iphone er også produsert i kina
  Og det er skikkelig dritt
  Huawei er topp det😊🙏

  Svar
 3. Slutter med å få den til fungere som søvnovervåker. Den gamle fungerer 100% men ikke den nye gte

  Svar
 4. Men når kommer de med mulighet for å snakke i telefonen og høre på musikk uten å måtte fysisk ha med den jævla telefonen på løpetur?

  Svar
 5. Fremstår jo som en ren reklame artikkel… Ingen test, erfaringer, minuser eller noe som helst, klippa rett fra Huawei sin side?

  Svar
 6. HUAWEI er et godt merke. Har hatt huawei telefon noen år og er kjempe fornøyd. Kommer nok til å kjøpe meg en Huawei klokke også. For det er vel like god kvalitet på den som på alt annet som di produserer.

  Svar
  • Klokken fungere like utmerket som mobilen, Batteri er helt rått. aldri no tull med klokke heller.

 7. Kommuniserer den like godt med mobiltelefoner av andre fabrikat Android som f.eks Samsung ? Eller bør man ha Huawei for å ha glede av klokken ?

  Svar
  • Den fungere utmerket på alle typer telefone, bare man laster ned Huawei health-appen😉

 8. Er vel på tide at vi slutter å kjøpe all dritten Kina produserer. Alt som ligner teknologi er uansett stjålet fra vesten.

  Svar
  • Det eneste som overrasket meg i denne kommentaren at det var 3 upvote. Har du opprettet flere profiler for å stemme på dine håpløse kommentarer?

  • Hvorfor skal vi det? Du ser jo at Huawei er en av de beste på pulsmåling, sport og hjelpsom statistikk. Batteridtid er også noe Huawei er fantastisk på.
   Smartklokker er ikke en vestlig greie, første smartklokken var fra japan så denne rasistiske komentaren gir ingen mening.
   Pluss stopper vi å bruke kina til å produsere vil flere tusen mennesker miste jobben sin, selvom det er ille i de beste conditions så er det en jobb, og ting som du bruker i hverdagen som PCer, telefoner, klokker, blendere osv vil gå veldig mye høyere i pris.

  • Som apple gjør mener du som bruker Samsung deler? Er vel vesten som bruker mye teknologi fra Asia.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ny oppdatering for Garmin-brukere Garmin gir ut funksjonoppdateringer til flere av sine smarte sportsklokker og sykkeldataer
En Musk-mobil? Ja takk! Elon Musk hevder at Apple truer med å fjerne Twitter fra App Store. Skulle det skje, lover teknologi-milliardæren å utvikle sin egen smarttelefon. Vi gleder oss allerede.
Nei, USA forbyr IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheters fokus er på å stoppe salget av telekommunikasjonsutstyr og overvåkningsteknologi fra fem navngitte kinesiske selskaper
Kongen av brettmobiler er tilbake Motorola Razr 2022 beviser at alle god ting er tre. Endelig lever Motorolas brettmobil opp til sin ikoniske forgjenger.
Lang, men middelmådig brukstid Nokia X30 5G er den grønneste mobilen fra finske HMD, men ytelsen er ikke imponerende.
Følg Lyd & Bilde