Smartklokken som dekker alles behov

Nye GT2e støtter 85 nye øvelser!

Noen smartklokker har så mange begrensninger at de bare kan brukes til en håndfull ting. Spesielt de som er rettet mot helt spesifikke sporter, for eksempel golf eller regattaseiling. Så har du de som bare egner seg til løping, eller lett jogg som noen kanskje foretrekker.

Huaweis smartklokker har alltid hatt flere sports-moduser, og har dermed vært egnet til et mye bredre felt av idretter. Men ingen av dem er så stappfull af funksjoner og sportsmoduser, som den nye Huawei Watch GT2e.

Der forgjengeren kunne slå seg på brystet med 15 forskjellige sportsmoduser, er GT2e utstyrt med funksjoner for 85 nye ulike idretter, sporter og aktiviteter. Til sammen 100. Noe for alle der altså.

De vanlig er på plass også her. Slik som løping, sykling, svømming, og mye mer selvsagt, men GT2e har også funksjoner for de som driver med Tai Chi, skating, hip-hop, parkour, og mye, mye mer.

GT2e har den samme 1,39 tommer AMOLED-skjermen som GT2, men det er under den nye urkassen at mesteparten av alt som er nytt befinner seg. Den støtter blant annet måliing av oksygenopptak, monitor av søvn, og måling av både anareobic og areobic-øvelser. Innebygget er også akselerometer, GPS, gyroskop, barometer, og optisk pulsmåling, blant annet.

Klokken som likhet med GT2 er 46mm i diameter, støtter både iPhone og Android-telefoner, og batteritiden er oppgitt til 14 dager. Den er også vanntett ned til femti meter, men er ikke egnet for dykking.

Huawei Watch GT2e koster 1790 kr, og finnes i sort, mintgrønt, rødt og sølvhvit (Icy White).

Oppdatering 11. juni: Vi har nå testet Huawei Watch GT2e. Les den her:

Les også Treningsklokke for alle aktiviteter Huawei Watch GT2e er et meget godt kjøp, men først og fremst for Android-brukere.
PS! Du leser nå en åpen artikkel. For å få tilgang til alt innhold fra Lyd & Bilde,
se våre abonnementstilbud her .
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
21 kommentarer

Legg igjen en kommentar

 1. Skjønner ikke hvorfor noen ha så mye imot Huawei,de lager suverene mobiler,og klokker som varer 3 uker på batteriet,og har et displayet som det går an å lese ute i sola.Det meste av elektriske produkter blir jo produsert i kina og østen.Har hatt 5 mobiler fra Huawei,har aldri hatt noen problemer.

 2. Tor Ronny Drivdal

  HUAWEI er et godt merke. Har hatt huawei telefon noen år og er kjempe fornøyd. Kommer nok til å kjøpe meg en Huawei klokke også. For det er vel like god kvalitet på den som på alt annet som di produserer.

  1. Klokken fungere like utmerket som mobilen, Batteri er helt rått. aldri no tull med klokke heller.

  1. Den fungere utmerket på alle typer telefone, bare man laster ned Huawei health-appen😉

  1. Det eneste som overrasket meg i denne kommentaren at det var 3 upvote. Har du opprettet flere profiler for å stemme på dine håpløse kommentarer?

  2. Hvorfor skal vi det? Du ser jo at Huawei er en av de beste på pulsmåling, sport og hjelpsom statistikk. Batteridtid er også noe Huawei er fantastisk på.
   Smartklokker er ikke en vestlig greie, første smartklokken var fra japan så denne rasistiske komentaren gir ingen mening.
   Pluss stopper vi å bruke kina til å produsere vil flere tusen mennesker miste jobben sin, selvom det er ille i de beste conditions så er det en jobb, og ting som du bruker i hverdagen som PCer, telefoner, klokker, blendere osv vil gå veldig mye høyere i pris.

  3. Som apple gjør mener du som bruker Samsung deler? Er vel vesten som bruker mye teknologi fra Asia.

Les også

Serial 1-elsykkelen er "Powered by Harley-Davidson" og er samtidig en hyllest til selskapets første motorsykkel fra 1903.
Den bærbare Beolit 20 har trådløs lading og lang batteritid.
Den svenske nettbutikken åpnet i natt.
Harman Kardon gir deg et trådløst anlegg med mange tilkoblinger.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kan revolusjonere bildeopplevelsen fra VR-briller.
For å redusere kjøretrøtthet tar Jaguar Land Rover i bruk høyteknologisk støykansellering fra Silentium.
Vi holder på å teste Hyundai Kona med lydanlegg fra selveste KRELL.
Støtte for opptil 11.2 kanaler i kompakte kabinetter.
Hey, Google, nå kjører vi!
Den søteste elbilen blir mer praktisk.
Vi fikk se en rekke nye kraftige smarttelefoner, da Huawei i dag holdt virtuell pressekonferanse.
Prisgunstig fotoskriver for entusiaster.
De helt trådløse øreproppene Oppo Enco X har aktiv støyreduksjon. Lyden er det Dynaudio som står for.
Suksessforfatter Jo Nesbø slår pjaltene sammen med HBO for et kommende serieprosjekt.
Lekkede bilder viser kommende Galaxy S-modeller for første gang.
Gamle planer er funnet frem av skuffen og blir nå støvet av i en teaser på Twitter.