Search
Generic filters

Smartklokken som dekker alles behov

Nye GT2e støtter 85 nye øvelser!

Noen smartklokker har så mange begrensninger at de bare kan brukes til en håndfull ting. Spesielt de som er rettet mot helt spesifikke sporter, for eksempel golf eller regattaseiling. Så har du de som bare egner seg til løping, eller lett jogg som noen kanskje foretrekker.

Huaweis smartklokker har alltid hatt flere sports-moduser, og har dermed vært egnet til et mye bredre felt av idretter. Men ingen av dem er så stappfull af funksjoner og sportsmoduser, som den nye Huawei Watch GT2e.

Der forgjengeren kunne slå seg på brystet med 15 forskjellige sportsmoduser, er GT2e utstyrt med funksjoner for 85 nye ulike idretter, sporter og aktiviteter. Til sammen 100. Noe for alle der altså.

De vanlig er på plass også her. Slik som løping, sykling, svømming, og mye mer selvsagt, men GT2e har også funksjoner for de som driver med Tai Chi, skating, hip-hop, parkour, og mye, mye mer.

GT2e har den samme 1,39 tommer AMOLED-skjermen som GT2, men det er under den nye urkassen at mesteparten av alt som er nytt befinner seg. Den støtter blant annet måliing av oksygenopptak, monitor av søvn, og måling av både anareobic og areobic-øvelser. Innebygget er også akselerometer, GPS, gyroskop, barometer, og optisk pulsmåling, blant annet.

Klokken som likhet med GT2 er 46mm i diameter, støtter både iPhone og Android-telefoner, og batteritiden er oppgitt til 14 dager. Den er også vanntett ned til femti meter, men er ikke egnet for dykking.

Huawei Watch GT2e koster 1790 kr, og finnes i sort, mintgrønt, rødt og sølvhvit (Icy White).

Oppdatering 11. juni: Vi har nå testet Huawei Watch GT2e. Les den her:

Les også Treningsklokke for alle aktiviteter Huawei Watch GT2e er et meget godt kjøp, men først og fremst for Android-brukere.
21 kommentarer

Legg igjen en kommentar

 1. Skjønner ikke hvorfor noen ha så mye imot Huawei,de lager suverene mobiler,og klokker som varer 3 uker på batteriet,og har et displayet som det går an å lese ute i sola.Det meste av elektriske produkter blir jo produsert i kina og østen.Har hatt 5 mobiler fra Huawei,har aldri hatt noen problemer.

 2. Tor Ronny Drivdal

  HUAWEI er et godt merke. Har hatt huawei telefon noen år og er kjempe fornøyd. Kommer nok til å kjøpe meg en Huawei klokke også. For det er vel like god kvalitet på den som på alt annet som di produserer.

  1. Klokken fungere like utmerket som mobilen, Batteri er helt rått. aldri no tull med klokke heller.

  1. Den fungere utmerket på alle typer telefone, bare man laster ned Huawei health-appen😉

  1. Det eneste som overrasket meg i denne kommentaren at det var 3 upvote. Har du opprettet flere profiler for å stemme på dine håpløse kommentarer?

  2. Hvorfor skal vi det? Du ser jo at Huawei er en av de beste på pulsmåling, sport og hjelpsom statistikk. Batteridtid er også noe Huawei er fantastisk på.
   Smartklokker er ikke en vestlig greie, første smartklokken var fra japan så denne rasistiske komentaren gir ingen mening.
   Pluss stopper vi å bruke kina til å produsere vil flere tusen mennesker miste jobben sin, selvom det er ille i de beste conditions så er det en jobb, og ting som du bruker i hverdagen som PCer, telefoner, klokker, blendere osv vil gå veldig mye høyere i pris.

  3. Som apple gjør mener du som bruker Samsung deler? Er vel vesten som bruker mye teknologi fra Asia.

Les også

Tungvektere slår seg sammen om billyd
Kinesiske Xiaomi har laget en OLED-TV du kan se tvers igjennom!
Takket være valutakursendringer går startprisen på den kompakte SUV-en Xpeng G3 ned hele 40.000 kroner.
Logitechs nye ratt og pedaler er som skapt for semiproffe hjemmekontor-racere!
McIntosh MC1502 og C22 Mk V pirrer sansene.
Reisevennlig entusiastkamera
IONIQ blir eget dedikert undermerke for elbiler, og den kompakte SUV-en IONIQ 5 blir første nye bil ut.
Hvorfor si seg tilfreds med virkeligheten, når fantasien har så mye mer å by på?

Aktuelle tilbud

Annonse

OnePlus Nord

Veil.pris 5590 ,- Virkelighetssjekk Sjekk beste pris

Xiaomi Mi 10 Pro (kamera)

Veil.pris 12000 ,- Billigmerket Xiaomi slår til med et utmerket kamera Sjekk beste pris

Sony Xperia 1 II (kamera)

Veil.pris 12000 ,- Skyt som om det var et systemkamera Sjekk beste pris

Samsung Galaxy S20 Ultra (kamera)

Veil.pris 14500 ,- Samsung forsøker å gjøre alt for mye og mister fokus Sjekk beste pris
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.