Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Motorola Edge 50-serien av mobiler er her

Med de tre modellene Fusion, Pro og Ultra har Motorola noe for ethvert budsjett.

Skrevet av / 16.04.24 - 15:20
Motorola Edge 50-serien av mobiler er her

Den nye serien fokuserer på design, fotografering og naturligvis AI. Motorola påpeker også at mobilene er validert av Pantone, noe som betyr at både kamera og skjerm gjengir farger på en naturlig måte.

Foto: Motorola

Storebroren i serien er Motorola Edge 50 Ultra som på innsiden har den nyeste Snapdragon 8s Gen 3, opptil 16 GB minne og opptil 1 TB lagringsplass. Skjermen er en 6,67-tommers pOLED-skjerm, og kamerasystemet kan skryte av et hovedkamera på 50 Mp, et vidvinkelkamera på 50 Mp og et telekamera på 64 Mp med 3x zoom. Ved hjelp av både egne og Googles AI-funksjoner skal bildene bli bedre enn noensinne. Batteriet er på 4500 mAh og lades med 125 watt, noe som skal gi en dags bruk etter fire (!) minutters lading. Den er tilgjengelig i både vegansk skinn og tre!

Foto: Jonas Ekelund, L&B Home

I midten av søskenflokken finner man Motorola Edge 50 Pro. Den er utstyrt med Snapdragon 7 Gen 3-systemkrets, 12 GB minne og opptil 512 GB lagringsplass. Kamerasystemet har et 50 Mp hovedkamera med en imponerende f/1.4 blenderåpning, 13 Mp vidvinkel og et 10 Mp telefoto med 3x zoom og optisk bildestabilisering. Selv Pro-modellen har bildeforbedring med AI. Skjermen er en 6,7-tommers pOLED-skjerm med HDR10+. Også denne lades med 125 watt!

Foto: Motorola

Minstemann er Motorola Edge 50 Fusion, som nøyer seg med en Snapdragon 7s Gen 2, men som er IP68-vanntett. Den har også et hovedkamera på 50 Mp med optisk bildestabilisering og et vidvinkelkamera på 13 Mp, men ikke noe telekamera. Skjermen er en 6,7 pOLED-skjerm uten kant og har en oppdateringsfrekvens på opptil 144 Hz for jevne bevegelser.

Pris og tilgjengelighet

Motorola Edge 50 Ultra kommer i slutten av mai for 7.990 kr.

Motorola Edge 50 Pro er nå tilgjengelig for 7.990 kr.

Motorola Edge 50 Fusion kommer i begynnelsen av mai for 5.690 kroner.

Vår test av Motorola Edge 50 Pro kommer snart!

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

M4-brikken innleder Apples sluttspurt i AI-kappløpet

Full furore: Apple ber om unnskyldning for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbake!

Smartere og sterkere - samme kamera

Ny iPad Air fås i to størrelser

IPad Pro får to OLED-paneler

Nothings designkonkurranse er avgjort

Forsov du deg i dag morges? Apple innrømmer at det var deres feil!

Ta en digital detox med Nokias nye dumme mobiler

Her er HMDs egne mobiler

Tracker for Google Find My-nettverket

OnePlus er på vei med nye produkter

Scroll to Top