Search
Generic filters

Hands-on med Samsung Galaxy Gear

Vi har lekt oss med Samsungs nye smartklokke!

Vi stod først i køen da horder av journalister invaderte Samsungs messehall, og greide å komme helt tett på Samsungs nye smartklokke Galaxy Gear, samt den oppdaterte Galaxy Note 3.

Samsung Galaxy Gear er laget av  rustfritt stål, kommer med en S-AMOLED skjerm på 1,63" og kjører en tilpasset versjon av Android Samsung Galaxy Gear er laget av rustfritt stål, kommer med en S-AMOLED skjerm på 1,63″ og kjører en tilpasset versjon av Android

Kveldens største nyhet var definitivt Galaxy Gear, klokken som er ment å fungere som tilbehør til din Samsung-mobil (Gear fungerer med Samsung Galaxy S III, S4, Note II, Note 3 og Note 10.1 2014 Edition), mens den også har en rekke egne funktioner.

Samsung Galaxy Gear er en skikkelig klump på armen, og vi mener Samsung burde gått for en slankere formfaktor. Samsung Galaxy Gear er en skikkelig klump på armen, og vi mener Samsung burde gått for en slankere formfaktor.Galaxy Gear har en rekke apps og funksjoner som betjens med touch-skjermen. Galaxy Gear har en rekke apps og funksjoner som betjens med touch-skjermen.

Dessverre er vårt første inntrykk av Galaxy Gear ikke udelt positivt. Klokkeremmen virker stiv, og den er da også proppet med en masse funksjonalitet (kamera, mikrofon og høyttaler), og selve klokken er også temmelig stort, selv på denne skribentens relativt voksne underarm!

I klokkespennen sitter klokkens mikrofon og høyttaler, slik at man kan ta imot anrop fra mobilen uten å ta den opp av lommen. I klokkespennen sitter klokkens mikrofon og høyttaler, slik at man kan ta imot anrop fra mobilen uten å ta den opp av lommen.Også kameraet (på 1,9 MP) sitter på klokkeremmen. Også kameraet (på 1,9 MP) sitter på klokkeremmen.

Det mest overbevisende var overraskende nok kameraet i klokkeremmen. Det føles meget naturlig å ta bilder med, og vi kan tenke oss at det vil resultere i mange morsomme Instagram- og Facebook-bilder.

Det fungerede overraskende bra å peke med klokken og bruke skjermen som søker. Kanskje en av Gears kuleste funksjoner. Det fungerede overraskende bra å peke med klokken og bruke skjermen som søker. Kanskje en av Gears kuleste funksjoner.

Samsung Galaxy Note 3 er en oppatering av fjorårets Note II, og den mest iøyenfallende forskjellen er at Samsung nå har kledd baksiden med skinn, komplett med sømmer og det hele.

Samsung Galaxy Note 3 er en oppdatering av sidste fjorårets Note II, hvor den nye S-Pen styluspennen kommer med en rekke nye funktioner. Samsung Galaxy Note 3 er en oppdatering av sidste fjorårets Note II, hvor den nye S-Pen styluspennen kommer med en rekke nye funktioner.

Rett skal være rett, Samsung blir ofte kritisert for å lage altfor plastaktige produkter, og det nye skinnmaterialet gir faktisk Galaxy Note 3 en høyere kvalitetsfølelse enn forgjengeren. Hvorfor man så har valgt å introdusere den i en rosa farve kan man dog spørre seg…

Galaxy Note 3 kommer i svart, hvitt og..... rosa! Skinnbekledningen på baksiden er vi dog glade for. Galaxy Note 3 kommer i svart, hvitt og….. rosa! Skinnbekledningen på baksiden er vi dog glade for.

Alt i alt var det ikke de store, banebrytende nyhetene, Samsung hadde å by på her på IFAs første pressedag, men vi ser likevel frem til å teste Samsung Galaxy Gear, som blir tilgjengelig på marked samtidig med Galaxy Note 3, nemlig den 25. september. Veiledende pris blir 2.600 kroner.

Flip Wallet heter det nye coveret til Galaxy Note 3. Det kommer i ti forskellige farger og har en rute på forsiden, så brukeren kan komme direkte til de viktigste funksjonene. Flip Wallet heter det nye coveret til Galaxy Note 3. Det kommer i ti forskellige farger og har en rute på forsiden, så brukeren kan komme direkte til de viktigste funksjonene.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.