Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Poker Face – SkyShowtime med massiv serielansering

Det kommer mange nye serie- og film-nyheter på SkyShowtime.

Skrevet av / 26.05.23 - 11:31
Poker Face – SkyShowtime med massiv serielansering

I september i fjor (etter en fusjon mellom Comcast og Paramount) lansertes den nye strømmetjenesten SkyShowtime i Norden. Selskapene gikk sammen om den nye abonnementbasert strømmetjenesten i mer enn 20 europeiske land, med potensialet å nå 90 millioner hjem.

SkyShowtime byr blant annet på filmer og serier fra Paramount (som for eksempel Top Gun: Maverick) og Universal Pictures.

Multikunstneren Taylor Sheridan jobber eksklusivt for Paramount Pictures, og så lenge strømmetjenesten Paramount+ eksisterte her på berget, var det der man logget seg inn for å se Sheridans serier. Men nå finner du også hans serier (Yellowstone, 1883, 1923, Mayor of Kingstown, Tulsa King, Special Ops: Lioness) på SkyShowtime.

Les også Her ser du Yellowstone! Serieskaper Taylor Sheridan er blant de hottesteste navnene innen strømmebransjen om dagen - men hvor (og hvordan) får du sett alle hans eminente serier?

Nå har strømmetjenesten varslet en rekke nye originalserier, deriblant Rian Johnsons etterlengtede Poker Face.

Poker Face

Poker Face er en ti-episoders mysterieserie som følger Natasha Lyonnes karakter Charlie, som har en ekstraordinær evne til å fastslå når noen lyver. Hun legger ut på tur med sin Plymouth Barracuda, og ved hvert stopp møter hun en ny gruppe karakterer og merkelige forbrytelser som hun ikke kan la være å løse.

Serien er skapt, skrevet, regissert og produsert av den Oscar-nominerte filmskaperen Rian Johnson, kjent som forfatter, regissør og produsent av de populære Knives Out-filmene. Lyonne er også ansvarlig produsent, manusforfatter og regissør for serien.

Natasha Lyonne, «Poker Face, sesong 1» (Foto: SkyShowtime)

 

Mindre enn ett år etter Norden-lanseringen vil SkyShowtime ha lansert ti nye, originale serier.

Under den pågående filmfestivalen i Cannes, kunne SkyShowtimes toppsjef Monty Sarhan avsløre den kommende storsatsingen:

SkyShowtime er dedikert til Europa, og vi er stolte over å lansere originalt innhold på tvers av markedene våre. Å ha premiere på en så omfattende og imponerende oppstilling med ti originale serier i vårt første år er nesten uhørt for en ny strømmetjeneste. Som hjem til noen av de mest engasjerende, eksklusive programmene – som representerer det beste av Hollywood og regionen – og et enestående utvalg av filmer, er SkyShowtime opptatt av å tilby kunder over hele Europa et førsteklasses innhold til en fantastisk pris.

SkyShowtime får blant annet premiere på den finsk-svenske produksjonen Kodenavn: Annika – sin første nordiske originalserie i regionen – senere i år.

Kodenavn: Annika

Kodenavn: Annika (arbeidstittelen var ID) er en finsk-svensk krimserie. Historien handler om den finske kunstsvindeletterforskeren Emma, som går undercover for å infiltrere et auksjonshus i Stockholm og undersøke firmaets forbindelse til en beryktet hvitvasker kjent som Blanko. For å gå upåaktet hen velger Emma dekkidentiteten Annika, en temperamentsfull sosietetsdame som lever for ville fester, narkotika og alkohol, og som er den rolige og beherskede Emmas rake motsetning.

Under denne ville fasaden begynner dører å åpne seg til den skjulte verdenen av kunstsvindel på høyt nivå. Det å bli Annika betyr imidlertid at Emma må konfrontere minner fra fortiden som hun har prøvd å glemme.

Les også Bedre enn originalen! Daniel Craig har funnet seg en ny, vellykket, franchise etter Bond-exiten.

Django

Django er løst basert på kultfilmen av Sergio Corbucci. Dette er historien om en mann som søker hevn, men som ender opp med å kjempe for noe større. Texas, sent på 1800-tallet: Django ankommer en forlatt by i bunnen av et krater: New Babylon. Django ser etter mennene som drepte familien hans, men oppdager at datteren Sarah overlevde og bor der. Sarah er nå 20 år gammel og er i ferd med å gifte seg med John Ellis, grunnleggeren av New Babylon, og enda viktigere: Hun ønsker ikke at Django skal være der.

Django gir seg ikke, og han er villig til å gjøre hva som helst for å få en ny sjanse med datteren sin. Django, Sarah og John blir imidlertid fanget i et nett av mørke hemmeligheter som bare venter på å komme til overflaten.

Django (Foto: SKyShowtime)

The Curse

The Curse er en sjangerbrytende serie som utforsker hvordan en påstått forbannelse forstyrrer forholdet mellom et nygift par mens de prøver å bli gravide, samtidig som de medvirker i sin problematiske nye HGTV-serie. The Curse er skapt og produsert i samarbeid med Benny Safdie (Good Time, Uncut Gems) og Nathan Fielder, som også er regissør. Serien har Fielder, Safdie og Emma Stone (La La Land) i hovedrollene.

Stone er også ansvarlig produsent sammen med Dave McCary og Ali Herting gjennom sitt produksjonsselskap Fruit Tree. Josh Safdie og Ronald Bronstein er også ansvarlige produsenter. Blant gjestestjernene i serien finner vi Oscar-nominerte Barkhad Abdi (Captain Phillips), Corbin Bernsen (L.A. Law) og Constance Shulman (Orange Is the New Black).

Special Ops: Lioness

Fra Taylor Sheridan kommer Special Ops: Lioness, basert på et virkelig program. Serien følger Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), en tøff og lidenskapelig ung gruppe marinesoldater som rekrutteres til Lioness Engagement-teamet for å hjelpe til med å bekjempe en terroristorganisasjon innenfra.

Zoe Saldaña spiller Joe, stasjonssjefen for Lioness-programmet, som har i oppgave å trene, administrere og lede sine kvinnelige undercover-agenter.

Special Ops: Lioness (Foto: SkyShowtime)

Yellowstone

Skuespillerlegenden Kevin Costner spiller John Dutton, patriarken i en ranchfamilie i Montana og eier av den største ranchen i USA. Dette er historien om Duttons kamp for å forsvare landområdet sitt og familien sin mot et indianerreservat og eiendomsutviklere.

Helseproblemer og slektens hemmeligheter legger press på Dutton-familien, og politiske ambisjoner og eksterne partnerskap truer fremtiden deres.

PS! Paramount besluttet nylig at Yellowstone legges ned (!) etter sesong 5.

Les også Game over! Paramount bekrefter nå at Yellowstone-serien avsluttes.

1923

Oscar-nominerte Taylor Sheridan står bak 1923, den neste delen av Yellowstone-historien, etter den kritikerroste serien 1883.

De rutinerte skuespillerne Harrison Ford og Helen Mirren har hovedrollene i 1923 , som introduserer en ny generasjon av Dutton-familien og utforsker det tidlige 1900-tallet. Pandemier, tørke, slutten av forbudstiden og de harde trettiårene plager fjellregionen i vest, hvor Dutton-familien bor og sliter.

Nå venter vi på sesong 2.

 

Tulsa King

Sheridan står også bak Tulsa King, hvor Sylvester Stallone spiller New York-mafialederen Dwight «The General» Manfredi, som løslates fra fengselet etter 25 år og blir sendt rett i eksil av sjefen sin for å etablere en forretning i Tulsa i Oklahoma.

Mens han i stadig større grad innser at mafiafamilien kanskje ikke har hans beste interesser i tankene, bygger Dwight sakte opp et mannskap bestående av svært atypiske karakterer som hjelper ham med å etablere et nytt kriminelt imperium – på et sted som for ham like gjerne kunne vært en annen planet.

Nå venter vi på sesong 2.

Les også Stallone med fornøyelig comeback Sly Stallone gjør et mer enn anstendig comeback som seriøs skuespiller i en ujevn mafiakomedie.

Halo

Halos episke univers og karakterer, basert på den ikoniske Xbox®-franchisen, vekkes til live i denne nye originale dramaserien. Halo revolusjonerte hvordan folk tenker på videospill og har vokst til å bli et globalt underholdningsfenomen, med mer enn 81 millioner solgte kopier på verdensbasis.

I den nye TV-serien vil Halo finne sted i universet som først ble skapt i 2001, og dramatisere en konflikt i det 26. århundre mellom menneskeheten og en fremmed trussel kjent som Covenant. Halo vil kombinere dyptgående personlige historier med action, eventyr og en rikt fremstilt visjon av fremtiden.

Halo (Foto: SkyShowtime)

Babylon

Babylon, av Damien Chazelle, er et originalt storslått drama som foregår i 1920-tallets Los Angeles og har Brad Pitt, Margot Robbie og Diego Calva i hovedrollene, med et ensemble av skuespillere som inkluderer Jovan Adepo, Li Jun Li og Jean Smart.

Det er en historie om overdimensjonert ambisjon og utrolig overdådighet, som skildrer fremgangen og fallet til flere karakterer i en æra av uhindret dekadens og forfall i det tidlige Hollywood.

Babylon (Foto:SkyShowtime)

Bros

Komikergeniet Billy Eichner (Billy on the Street) og hit-filmmakerne Nicholas Stoller (Forgetting Sarah Marshall) og Judd Apatow står bak Bros.

En smart, søt og oppriktig komedie om hvor vanskelig det er å finne et annet menneske man kan utstå å dele livet med.

Bros (Foto: SkyShowtime)

M3GAN

M3GAN er et underverk av kunstig intelligens, en livaktig dukke programmert til å være et barns beste følgesvenn og en forelders største allierte. M3GAN er designet av den geniale robotteknikeren Gemma (spilt av Allison Williams fra Get Out). Den kan lytte, observere og lære mens den blir venn og lærer, lekekamerat og beskytter for det barnet hun er knyttet til.

Når Gemma plutselig blir ansvarlig for sin foreldreløse åtte år gamle niese, Cady, er Gemma usikker og uforberedt på å være forelder. Under intenst press på jobben bestemmer Gemma seg for å koble sin M3GAN-prototype sammen med Cady i et forsøk på å løse begge problemene – en beslutning som vil få utenkelige konsekvenser.

M3GAN (Foto: SkyShowtime)

She Said

Carey Mulligan (Promising Young Woman) og Zoe Kazan spiller rollene som New York Times-reporterne Megan Twohey og Jodi Kantor, som sammen avslørte en av de viktigste historiene i en generasjon – en historie som knuste tiår med taushet rundt temaet seksuelle overgrep i Hollywood, og som bidro til en endring i amerikansk kultur som fortsatt pågår den dag i dag.

Denne filmen fra produsentene av 12 Years a Slave og Moonlight, er basert på New York Times-granskningen til Jodi Kantor, Megan Twohey og Rebecca Corbett, samt New York Times-bestselgeren She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement av Jodi Kantor og Megan Twohey.

She Said (Foto: SkyShowtime)

PS! Gå heller ikke glipp av disse serien – som allerede kan strømmes fra SkyShowtime:

Rabbit Hole, sesong 1

Dagsaktuell, leken, paranoiathriller

Big data ser deg – og Kiefer Sutherland gjør sitt ypperste for å forvirre deg; i en smått ujevn konspirasjonsthriller.

Les videre

1883, sesong 1

Mektig westernepos!

Prequel-serien til Yellowstone overgår sin moderserie.

Les videre

Two Weeks to Live

Sarkastisk, britisk, lettvekter-humor

Nykommeren Paramount+ lanseres med Maisie Williams som rappkjeftet eremitt som brått slippes ut i det fri. Morsomst, men noget uforløst.

Les videre
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ventetiden er over!

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top