Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
Pål Bang-Hansen
Pål Bang-Hansen

Siste artikler av Pål

Film & TV
Dato: 21.12.17
Olsenbanden – Samleboks Olsenbanden-filmene har for generasjoner vært blant de mest folkekjære norske (og danske) filmskattene. Lanseres nå i nyrestaurert utgave.
Film & TV
Dato: 28.04.10
I Skyggen av Varmen Skal man kjøpe en DVD for å spille på laptop-en er det ikke lurt å kjøpe denne filmen.
Dato: 25.04.10
Too Young To Die Her går alt på autopilot, og det virker ikke som noen av dem som er med, hverken foran eller bak kamera er interessert i hva de driver med.
Film & TV
Dato: 23.04.10
Five Minutes of Heaven To middelaldrende menn i hver sin sjåførdrevne bil på vei til et første møte på 33 år.
Dato: 23.04.10
Luftslottet Som Sprengtes Her er det action fra første sekund.
Film & TV
Dato: 17.04.10
The Informant Maiskorn, eller deler produsert av mais finnes det, tro det eller ei, i omtrent alt amerikanerne spiser. Dette er den sanne historien om skandalen rundt en av de aller største amerikanske produsenter av rå maisprodukter til matvarefabrikantene.
Film & TV
Dato: 20.03.10
Flickan Her kommer en nydelig film om en svensk ti år gammel jente. Hva hun heter får vi ikke vite. Det er derfor filmen heter Flickan (piken).
Film & TV
Dato: 15.03.10
My Sister’s Keeper Når man skal lage sentimental film om dødssyke barn er det over hele verden, også i Norge, enklest å ty til leukemi. Legevitenskapen greier nå mye oftere å helbrede blodkreft, det gir selvfølgelig mye håp, også på film. Her kommer varianten som en skikkelig amerikansk tåreperse, og da tas alle toppene ut til siste mulighet.
Film & TV
Dato: 11.03.10
Alt for henne Bak den ganske kjedelige, men helt dekkende tittelen Alt for henne skjuler det seg en ganske spennende svart thriller, mye i stil med film noir. Ja, det er lett å finne sporene fra dette debutarbeidet tilbake til amerikansk film laget av for eksempel tyskeren Fritz Lang.
Film & TV
Dato: 09.03.10
9 Amerikansk animasjon dette, sterkt inspirert av den fantastiske eventyrgutten Tim Burton, med hans klo hele veien gjennom.
Film & TV
Dato: 01.03.10
Coco før Chanel Det kom to filmer om Coco Chanel i fjor, og dette er altså historien om tiden før hun ble verdens ubestridte motedronning, fra hun ble født under svært fattige kår, og sammen med søsteren ble satt bort på et barnehjem der hun vokste hun opp.
Film & TV
Dato: 27.02.10
Knerten Vi hadde med et av de yngre barnebarna, Lotte på seks, da Knerten hadde premiere på Colosseum.
Film & TV
Dato: 20.02.10
Fri oss fra det onde Vi er i en dansk småby et sted ute på havet der livet går som normalt, bortsett fra noen innvandrerproblemer.
Film & TV
Dato: 16.02.10
Vegas Etter en klossete og ubegripelig start som nesten får en til å miste lysten til å se videre (hvor har den danske filmredderen Anders Refn vært?), utvikler dette seg til å bli en av fjorårets aller beste norske filmer.
Film & TV
Dato: 10.02.10
G.I. Joe – Rise of the Cobra For den som ikke er oppvokst med tegneserien G.I. Joe, deriblant denne anmelder, blir dette, på tross av den svært enkle historien, litt vanskelig tilgjengelig.
Film & TV
Dato: 06.02.10
The Proposal Grei underholdning må vel være den riktige merkelappen på denne komedien, superamerikansk i tone og innhold. Sandra Bullock er en sur og fryktet redaktør i et forlag der hennes personlige assistent Ryan Reynolds ligger helt under pisken.
Film & TV
Dato: 02.02.10
Gamer Verden blir mer og mer som et gigantisk videospill i actionfilm. Denne gang er det personen Castle som er i ferd med å skaffe seg herredømme over hele kloden.
Film & TV
Dato: 01.02.10
Antichrist En rekke av verdens mest garvete kritikere forlot palasset sjokkert, og noen av dem gikk til og med før verdenspremieren var slutt da Lars von Triers siste film ble vist under filmfestivalen i Cannes sist vår.
Film & TV
Dato: 24.12.09
Mumien: Dragekeiserens grav Muligens er dette brukbar underholdning for fjorten år gamle gutter, men vi andre vil nok foretrekke noe som ikke er så enkelt, der eventyret i tillegg har litt mer logikk i utviklingen.
Film & TV
Dato: 24.12.09
The Wizard of Oz Utgitt til syttiårsdagen er dette en flott jubileumsversjon av alle amerikanske eventyrfilmers mor. Det er herfra de har lært alle sammen, helt frem til Tim Burton. Og når vi vender oss litt til den noe teatralske formen, en ren studioproduksjon som dette er, holder filmen fremdeles mål for barn i alle aldre.
Film & TV
Dato: 22.12.09
The Informers Enda en film om ulike historier som går parallelt og tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre, basert på Bret Eason Ellis kultroman. Modellen er Robert Altmans geniale Short Cuts, men hent heller originalen ned av hylla!
Film & TV
Dato: 10.12.09
L.A. Gigolo Temmelig totalt tanketom er denne historien om unge, vakre Nikki (Ashton Kutcher) som ikke gjør noe annet i hele verden enn å beligge pene, og helst rike unge damer.
Film & TV
Dato: 08.12.09
Drag Me to Hell Skal det absolutt være, og vi understreker absolutt, skrekk og gru en kveld i sofakroken, anbefales gjerne ”dra meg til helvete”, for det er nettopp dette filmen handler om. Spesielt vil vi tro unge bankfunksjonærer som stadig nekter lån til huskjøpere vil få seg en forferdelig advarsel.
Film & TV
Dato: 06.12.09
Star Trek Helt siden i 1966 har Star Trek rullet og gått over amerikanske TV-skjermer. Flere filmer er det også blitt, men dette her er begynnelsen, slik som eventyret egentlig startet. Ettersom de fleste tilhengerne, hvor mange hundre millioner vet ikke vi, kjenner fortsettelsen hadde vel ikke manusforfatterne større slingringsmonn.
Scroll to Top