Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

: Too Young To Die

DVD anmeldelse

Her går alt på autopilot, og det virker ikke som noen av dem som er med, hverken foran eller bak kamera er interessert i hva de driver med.

Publisert 25.04.10 - 05:00
Too Young To Die
Pål Bang-Hansen

Det er synd, for spørsmålet som reises er hvorvidt man bør dømme en femten år gammel jente til døden selv om forbrytelsen hun har gjort er ganske forferdelig.

Vi møter Mandy i det hun blir arrestert og følger så hennes liv fortalt i flashbacks til advokaten i cellen. Seksuelt misbrukt av far, gift som fjortenåring med en mann som bare stikker av, ender hun i drift og blir snappet opp av Brad Pitt som vil tjene penger på henne i strippeklubb. Der møter hun en snill, nyskilt sersjant med to barn som bare vil henne godt. Når han svikter, fordi hans sjef sier han ikke får lov til å bo med mindreårige, går det helt galt for ungjenta.

Brad Pitt er bare ekkel og ond, sånt er han flink til. Juliette Lewis har den store hovedrollen, og fra før av vet vi at hun er dyktig. Men her får hun ikke hjelp noe sted. Hverken fra manus og regi. Filmen er laget som et enkeltstående billig fjernsynsdrama, og det synes hele veien, dessverre. To stjerner for film, lyd og bilde.

Karakter
Too Young To Die

Fakta:

  • Release: 3. mars
  • Regi: Robert Markowitz
  • Med: Brad Pitt, Juliette Lewis, Michael Tucker, Alan Fudge, Tom Everett
  • Land: USA
  • År: 1990
  • Tid: 1:32t.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer enn bare «okidoki»

G(alt)enialt sjarmerende

Anbefalt påskekrim

Lyd & Bilde
Scroll to Top