TEST: Supra Zero-TX – Mest for pengene
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

TEST Supra Zero-TX

Mest for pengene

Hvis du kan leve uten støydemping, kan det knapt gjøres bedre til prisen enn Supra Zero-TX.

forfatter
Publisert 28.10.21 - 09:00
Karakter
Supra Zero-TX
L&B mener
Råtøff bass, behagelig lyd.
Litt mørk diskant på noe musikk.
Spesifikasjoner
  • Type: Helt trådløse ørepropper
  • Bluetooth: 5.0
  • Vanntett: IPX4
  • Kodeker: AAC, SBC
  • Batteri: 5 t + 25 t fra etui
  • Vekt: 7,8 g + 33 g etui
  • Lading: USB-C
  • Web: soundbysweden.com
Veil. pris 499Pr. 28.10.21 Produktside

Med IPX4-merking fungerer Supra Zero-TX i lett regnvær og tåler også litt svette. Med en vekt på bare 3,6 gram pr propp er de blant de letteste du får kjøpt, og støtte for AAC lydkodek gir bedre lyd over Bluetooth med både Android og iPhone.

Proppene kobles til mobilen ved å bare ta dem ut av etuiet. Som lader med USB-C, for raskere lading enn mikro-USB. Spilletiden er meget tilfredsstillende, med 5 timer i proppene og ytterligere 25 timer i etuiet.

Les også Kongen av bass Supra har tatt sine strålende billigpropper og gitt dem aktiv støydemping – og enda lengre batteritid. Prislappen er også høyere.
Supra Nero-TX Pro GeirNordby

Lyden av Supra Zero-TX

Lydmessig er det bare positive ting å si om Zero-TX. Fra den fyldige gitarklangen på Billie Eilish-låta Your Power, til den deilige energien i bassrytmene på Lost Cause.

Supra Zero-TX SPREAD
Foto: Sound By Sweden

Akustisk musikk gjenskapes med en stor og fysisk bassgjengivelse, samtidig som diskanten ikke er så overdrevent krisp og på grensen til pågående som hos Belkin SoundForm. At diskanten kan oppleves som i overkant tilbakelent med Supra-ene, og slettes ikke i samme liga som Sony WF-C500, tilgir vi glatt – så underholdende og samtidig behagelig som disse spiller. Rett og slett et glimrende par ørepropper, som gir vanvittig mye for pengene.

Også i denne testen:

Skullcandy Dime

Flott lyd til prisen

Skullcandy Dime er små og snertne ørepropper, med et etui som tar liten plass i lomma. God lyd er det og, men batteriet er en annen historie.

Balansert lyd, bra detaljer i diskant og flott trøkk i bassen.
Mangler litt på vektløshet i toppen. Batteritiden er dårligst i klassen, og ladetiden blir lang med mikro-USB.

Feel Nanobuds Air

Premiumfølelsen som skuffet

Det første møtet med Feel Nanobuds Air er det runde, avlange, deilige etuiet. Derfra går det nedover.

Flott, avrundet og meget kompakt etui, med akkurat passe tyngde for premiumfølelse. Gode lydkodeker og USB-C. Klar lyd på vokal og tale.
Altfor slank lyd.

Jabra Elite 3

Nesten full pakke

Det er nesten ingenting som mangler hos Jabra Elite 3.

Nøytral og naturtro klangbalanse, bra med detaljer i lyden. Omgivelseslyd, gjenfinning med GPS – og dessuten imponerende lang batteritid.
Bassen kunne vært sprekere, og lydnivået litt kraftigere. Forhåndsinnstilte lydvalg er grået ut (kan ikke velges) i appen.

Belkin SoundForm True Wireless

Trygt kjøp

Belkin SoundForm er gjør det de skal, og balanserer kvalitet mot budsjett med heldig utfall.

Fyldig bass, klar nok lyd, god passform.
Litt slank mellomtone, flat talekvalitet.

Sony WF-C500

Viser hvordan det skal gjøres

Sony WF-C500 har klasseledende lydkvalitet i sin prisklasse. Hvis du ikke er redd for å stille litt på lyden.

Den beste batteritiden, og nest lyd i klassen, etter en tur gjennom innstillingene i appen.
Litt tam lyd før den er innstilt.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Festhøyttalere og massevis av true wireless fra JBL Uansett smak og lommebok burde du finne et par trådløse ørepropper fra JBL som passer. De har også nye festhøyttalere.
Billig USB-DAC fra Creative Sond Blaster X1 er en kompakt og rimelig USB-DAC til PC-en.
Finnes det lys finnes det lyd Uendelig spilletid takket være solcelleteknologi
Fantastisk lyd fra B&W Px7 S2 er rett og slett et fantastisk vellydende par hodetelefoner, som i tillegg har støykansellering.
Glitrende fra Sennheiser Etter tre år har Sennheiser endelig oppdatert sine Momentum trådløse hodetelefoner. Og Momentum 4 Wireless skuffer ikke.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend