Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Guide

RELEASELISTE: Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video, Apple TV+, Paramount+, Viaplay – mars 2022

Disse seriene/filmene kan du strømme i mars - og nå kommer Moon Knight!

Skrevet av / 07.03.22 - 16:15
RELEASELISTE: Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video, Apple TV+, Paramount+, Viaplay – mars 2022

77 år etter avslutningen på andre Verdenskrig, er igjen Europa herjet av en blodig, meningsløs krig. Heldigvis (for vår egen psykes del) har vi lagt koronapandemien bak oss, og kan se fremover til våren som er rett rundt hjørnet – men med Ukraina-krigen som bakteppe blir det en dyster vår.

Trenger du, som oss andre, litt avkobling fra alle de grimme nyhetene som i dag herjer mediebildet, så kan du «flykte» inn i en god film eller serie for en stakket stund, og la tankene vandre.

PS! Her kan du donere penger til det livsviktige hjelpearbeidet for Ukraina!

Netflix

Ironisk nok har den største strømmetjenesten en dystopisk krigsthriller på marsplakaten.

I den svenske filmen Svart krabbe er Sverige okkupert av en fremmed makt (Russland), der Noomi Rapace, Jakob Oftebro & Co må levere en dødelig pakke midt i fiendens leir. Ferden foregår om vinteren, over speilblank, usikker is.

Global premiere den 18. mars.

Les også Årets første kalkun Et postapokalyptisk Sverige, pakket inn i en odør av en stinkende ’80-talls B-film, er så visst ingen underholdningshøydare.

 

Innen den tid kan du se en annen nordisk produksjon. Nikolaj Coster Waldau (Game of Thrones) kan du nå oppleve som polareventyrer i Against the Ice.

Filmen hadde premiere forrige uke.

 

Den 11. mars kommer Ryan Reynolds nye film, The Adam Project.

Filmen forteller historien om den rappkjeftede piloten Adam (Reynolds), som må reise tilbake i tid for å redde verden. I 2022 treffer han så på sin 12-årige versjon av seg selv.

 

Den største lanseringen fra Netflix i mars er nok andresesongen av Bridgerton.

Som en vellykket miks av DynastietAskepottFarlige forbindelser og Downton Abbey, og med en touch av Fifty Shades of Grey, ble Bridgerton en megasuksess da Netflix lanserte serien romjulen 2020.

Les også Det kåte borgerskapet! Vellykket kostymedrama i en miks av Dynastiet, Askepott, Farlige forbindelser og Downton Abbey – med en touch av Fifty Shades of Grey.

I den andre sesongen av Bridgerton følger vi den romantiske historien til Lord Anthony Bridgertons (Jonathan Bailey) søken etter kjærlighet. Han er den eldste av søsknene i familien Bridgerton, og setter ut på et oppdrag for å finne en passende kone.

Anthony er drevet av sin plikt til å opprettholde familienavnet, men hans høye standarder gjør det vanskelig å finne en aktuell debutant – helt til Kate (Simone Ashley) og hennes yngre søster Edwina Sharma ankommer fra India.

 

Se mer av månedens Netflix-høydepunkter her:

 

Disney+

Disney+ byr på en variert marsmeny, der de minste i familien garantert vil få glede av den nye Disney/Pixar-filmen Turning Red (Rød).

Opprinnelig hadde den planlagt kinopremiere, men blir nå i stedet sluppet rett-på-strømming (inkludert i ditt vanlige månedsabonnement).

Les også Rett på Disney+! Den nyeste storfilmen fra Disney/Pixar får eksklusiv premiere på Disney+.

Filmen er et oppvekstdrama, sentrert rundt tenåringen Mei Lee (Rosalie Chiang) som har en særdeles overbeskyttende mor. Når Mei Lee så får nok (som ikke er så sjelden…), og lar sinnet ta overhånd, forvandles hun til en rød pelsdott.

Premiere den 11. mars.

 

 

Musikalfans kan glede seg over Steven Spielbergs versjon av klassikeren West Side Story.

Premieren var den 2. mars.

 

Horrorfans (Armie Hammer inkludert..) kan se frem til den nye grøsserfilmen Fresh.

Filmen følger Noa (Daisy Edgar-Jones) som møter den forlokkende Steve (Sebastian Stan) i en dagligvarebutikk og – gitt hennes frustrasjon over datingapper – tar sjansen på å gi han nummeret sitt. Etter første date blir Noa betatt av ham, og aksepterer Steves invitasjon til en romantisk helgeutflukt. Her får hun en overraskelse når hun oppdager at den nye elskeren hennes har holdt en uvanlig appetitt skjult for henne…

Premiere: 4. mars.

 

 

Månedens definitive høydepunkt fra Mikke Mus & co er den nye Marvel-serien Moon Knight!

Serien følger hverdagsmannen Steven Grant (Oscar Isaac, Star Wars). Steven har en enkel jobb i en gavebutikk, men plages av gjentagende blackouts og minner fra et annet liv.

Grant oppdager så at han har dissosiativ identitetsforstyrrelse (multiple personligheter), og deler kropp med leiesoldaten Marc Spector.

Mens fiendene til Steven/Marcs samles mot dem, må de navigere i sine komplekse identiteter mens de kastes inn i et dødelig mysterium blant Egypts mektige guder!

Premiere den 30. mars

 

Fikk du ikke med deg Guillermo del Toros nye cineastiske perle av en film, så kan du se Bradley Cooper, Rooney Mara og Cate Blanchett i Nightmare Alley fra den 16. mars.

Les også Premiere på Disney+ i dag! Guillermo del Toro puster fascinerende, og fryktinngytende, liv inn i 1930-tallets lugubre tivoliverden.

 

HBO Max

Fifty Shades of Grey-stjernen, Jamie Dornan, kan du se i den nye miniserien The Tourist.

En britisk mann (Dornan) våkner, skadet, opp i Australias ødemark – uten noen hukommelse. Nå må han kjempe for å få minnet tilbake, innen fortiden innhenter ham.

Premiere den 3. mars.

 

Stjernelaget John C Reilly, Jason Clarke, Quincy Isaiah, Solomom Hughes, Adrien Brody, Sally Field, Hadley Robinson, Julianne Nicholson, Lisa Gay Hamilton og Michael Chiklis kan du se i den nye serien om Lakers-dynastiet.

Miniserien Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty har premiere den 7. mars.

 

Du kan boltre deg i komitragedien om svenske kvinners sexliv (eller mangel på sådan), i midtlivskriseserien Lust.

Sofia Helin (Broen), Anja Lundqvist, Julia Dufvenius og Elin Klinga spiller hovedrollene i Lust – en smertelig ærlig komedie om kvinner i 40-årene som kjemper for å holde lysten i live i en seksuelt frustrert verden.

Komiserien får global premiere den 18. mars.

 

Fikk du ikke med deg øglekampen på kino, kan du strømme Godzilla: King of the Monsters fra den 30. mars.

Michael Dougherty står for regien, og i hovedrollene ser vi Kyle Chandler (Mayor of Kingstown) og Millie B. Brown (Stranger Things).

 

 

Prime Video

Sci-fi fans kan glede seg over andresesongen av originalserien Star Trek: Picard, med legendariske Patrick Stewart i hovedrollen.

Sesong 2 slippes på Prime Video den 4. mars.

 

Ben Affleck og Ana de Armas (Blade Runner 2049, No Time to Die) har hovedrollene i den erotiske thrilleren Deep Water.

Sjalusi, mistillit og forbitrelse er i ferd med å rive ekteskapet til New Orleans-paret fra hverandre. Regien til denne nervepirrende thrilleren står Adrian Lyne (9 1/2 Weeks, Farlig begjær, Uanstendig forslag og Unfaithful) for – så dette er en genre han bør mestre 😉

Premiere den 18. mars.

 

Apple TV+

«Eplefansen» kan blant annet hygge seg med sesong 2 av den kritikerroste animasjonskomiserien Central Park. Syng med!

Premiere den 4. mars.

 

Personlig ser vi adskillig mer frem til å bivåne eksentriske Jared Leto og fyrrige Anne Hathaway i WeCrashed.

Inspirert av faktiske hendelser – og kjærlighetshistorien i sentrum av det hele. WeWork vokste fra et enkelt coworking-rom til en global merkevare verdt 47 milliarder dollar på under et tiår. Så, på mindre enn ett år, kollapset verdiene. Hva skjedde?

Premiere den 18. mars.

 

Paramount+

Den nyeste strømmetjenesten lokker abonnentene sine med den gaminginspirerte serien Halo.

Den nye sci-fi-serien er inspirert av Xbox-spillet av samme navn – et spill som er solgt i vanvittige 82 millioner eksemplarer.

Premiere den 24. mars.

 

Dagen etter (25. mars) slippes den nye dramakomedie-serien The Game.

Amerikansk fotball i Las Vegas er tematikken, mens bakteppet er berømmelse, rikdom og (selvsagt) kjærlighet.

 

Men, det du ABSOLUTT skal få med deg fra Paramount+ i mars, er sesongfinalen av det fantastiske western-eposet til Taylor Sheridan: 1883!

Du kan se den fra 7. mars!

1883, sesong 1 (Foto: Paramount+)

 

Viaplay

Vår hjemlige strømmetjeneste byr blant annet på to nye originalserier, samt sesong 6 av Outlander i mars.

Fra 7. mars kan du strømmer sesong 6 av den historiske dramaserien Outlander, hvor forholdet mellom Claire Randall og soldaten Jamie Frasier står i sentrum.

Når Claire Randall (Caitríona Balfe) er på ferie i Skottland i 1945, besøker hun en steinsirkel, hvor hun plutselig teleporteres tilbake til 1743 og et Skottland preget av krig og katastrofer. Hun blir kidnappet, og møter senere den skotske soldaten Jamie Fraser (Sam Heughan), som hun forelsker seg i og som skal forme livet hennes i en helt ny retning.

 

Dramaserien The Holiday kan strømmes fra den 13. mars.

I miniserien treffer vi Kate (Jill Halfpenny). Når hun fyller 40 år velger hun å invitere nære venner og familie til Malta. Men den idylliske ferien blir raskt snudd på hodet når hun oppdager en mystisk melding på telefonen til ektemannen Sean (Owen McDonnell), som indikerer at han har en affære med en av hennes venninner.

Kate prøver å finne sannheten, men innser for sent at oppgaven er større enn hun kunne ha forestilt seg – og at noen er klar til å drepe for å holde hemmeligheten skjult.

 

21. mars kan sportsinteresserte se dokumentarserien om den tidligere verdenseneren i tennis, Caroline Wozniacki og hennes ektemann, den tidligere NBA-spilleren David Lee.

Wozniacki & Lee omhandler paret etter at de har avsluttet sine proffkarrierer. Nå står de overfor et helt nytt og spennende liv som pensjonerte eliteidrettsutøvere og foreldre, etter at datteren Olivia blir født. Den nye tilværelsen gir for alvor tid til refleksjon over det fremadstormende livet de begge tidligere har levd som toppidrettsutøvere.

 

Komplett liste over alle nye titler hos de største strømmetjeneste ser du nedenfor. God strømmefornøyelse – og, en riktig god vår 😊

The Guardians of Justice S01
[imdb style="white"]tt16549788[/imdb]
01.03.2022
Worst Roommate Ever S01
[imdb style="white"]tt8323724[/imdb]
01.03.2022
Made in Italy
[imdb style="white"]tt9207700[/imdb]
01.03.2022
Spell
[imdb style="white"]tt10736580[/imdb]
01.03.2022
For Life S01
[imdb style="white"]tt10327830[/imdb]
01.03.2022
For Life S02
[imdb style="white"]tt10327830[/imdb]
01.03.2022
The Back-up Plan
[imdb style="white"]tt1212436[/imdb]
01.03.2022
Beavis and Butt-Head Do America
[imdb style="white"]tt0115641[/imdb]
01.03.2022
Bigfoot Family
[imdb style="white"]tt9204164[/imdb]
01.03.2022
Chicago
[imdb style="white"]tt0299658[/imdb]
01.03.2022
Cold Mountain
[imdb style="white"]tt0159365[/imdb]
01.03.2022
Cop Land
[imdb style="white"]tt0118887[/imdb]
01.03.2022
The Firm
[imdb style="white"]tt0106918[/imdb]
01.03.2022
Good Will Hunting
[imdb style="white"]tt0119217[/imdb]
01.03.2022
Kung Fu Panda
[imdb style="white"]tt0441773[/imdb]
01.03.2022
Kung Fu Panda 2
[imdb style="white"]tt1302011[/imdb]
01.03.2022
Maya The Bee 3
[imdb style="white"]tt11792512[/imdb]
01.03.2022
The Personal History of David Copperfield
[imdb style="white"]tt6439020[/imdb]
01.03.2022
Rango
[imdb style="white"]tt1192628[/imdb]
01.03.2022
The Real World Homecoming S01
[imdb style="white"]tt14043930[/imdb]
01.03.2022
01.03.2022
Shutter Island
[imdb style="white"]tt1130884[/imdb]
Love Life S01
[imdb style="white"]tt10380768[/imdb]
01.03.2022
Ambitions S01
[imdb style="white"]tt9319680[/imdb]
01.03.2022
The White Princess S01
[imdb style="white"]tt5705956[/imdb]
01.03.2022
Room
[imdb style="white"]tt3170832[/imdb]
01.03.2022
Joe
[imdb style="white"]tt2382396[/imdb]
01.03.2022
Daddys little Girls
[imdb style="white"]tt0778661[/imdb]
01.03.2022
The Nice Guys
[imdb style="white"]tt3799694[/imdb]
01.03.2022
Mr. & Mrs. Smith
[imdb style="white"]tt0356910[/imdb]
01.03.2022
Savage Rhythm S01
[imdb style="white"]tt17076336[/imdb]
02.03.2022
Against The Ice
[imdb style="white"]tt13873302[/imdb]
02.03.2022
The Pirates: The Last Royal Treasure
[imdb style="white"]tt17491040[/imdb]
02.03.2022
The Flash S07
[imdb style="white"]tt3107288[/imdb]
02.03.2022
9-1-1: Lone Star S03
[imdb style="white"]tt10323338[/imdb]
02.03.2022
The Knights of Castelcorvo S01
[imdb style="white"]tt13302530[/imdb]
02.03.2022
02.03.2022
Impact With Gal Gadot S01
[imdb style="white"]tt14376656[/imdb]
02.03.2022
Outrun by Running Man S01
[imdb style="white"]tt16048024[/imdb]
02.03.2022
Snowfall S04
[imdb style="white"]tt6439752[/imdb]
02.03.2022
West Side Story
[imdb style="white"]tt3581652[/imdb]
02.03.2022
Charmed S01
[imdb style="white"]tt6394324[/imdb]
02.03.2022
Charmed S02
[imdb style="white"]tt6394324[/imdb]
02.03.2022
Charmed S03
[imdb style="white"]tt6394324[/imdb]
02.03.2022
Wild Card
[imdb style="white"]tt2231253[/imdb]
02.03.2022
Never Back Down
[imdb style="white"]tt1023111[/imdb]
02.03.2022
Final Score
[imdb style="white"]tt5254610[/imdb]
02.03.2022
Midnight at the Pera Palace S01
[imdb style="white"]tt13317508[/imdb]
03.03.2022
The Parisian Agency: Exclusive Properties S02
[imdb style="white"]tt14746934[/imdb]
03.03.2022
The Weekend Away
[imdb style="white"]tt14817272[/imdb]
03.03.2022

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top