TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Bridgerton 2 – den første traileren

Snart kan du glede deg til mer pomp, prakt og pupp - blant den britiske fiffen på 1800-tallet. Se den første sniktitten allerede nå.

forfatter
Publisert 16.02.22 - 08:31

Med Bridgerton klarte Netflix noe høyst uventet – plutselig var kostymedrama (!) populært, moderne, kult og hipt, selv blant de unge.

At en kostymedramaserie skulle bli en av Netflix’ største suksesser gjennom tidende (til nå er det kun Squid Game som har fått flere seere) var ganske så uventet.

Som en vellykket miks av Dynastiet, Askepott, Farlige forbindelser og Downton Abbey, og med en touch av Fifty Shades of Grey, ble Bridgerton en megasuksess da Netflix lanserte serien romjulen 2020.

Nå slipper Netflix den første traileren fra sesong 2.

https://youtu.be/L1WylqssQkM

 

I den andre sesongen av Bridgerton følger vi den romantiske historien til Lord Anthony Bridgertons (Jonathan Bailey) søken etter kjærlighet. Han er den eldste av søsknene i familien Bridgerton, og setter ut på et oppdrag for å finne en passende kone.

Anthony er drevet av sin plikt til å opprettholde familienavnet, men hans høye standarder gjør det vanskelig å finne en aktuell debutant – helt til Kate (Simone Ashley) og hennes yngre søster Edwina Sharma ankommer fra India.

Sesong 2 får premiere den 25. mars.

Bridgerton sesong 2 7 Bridgerton sesong 2 3 Bridgerton sesong 2 6 Bridgerton sesong 2 5 Bridgerton sesong 2 4 Bridgerton sesong 2 8
<
>
Bridgerton, sesong 2 (Foto: Netflix)

I sentrum for intrigene står den rike familien Bridgerton, en enke med sine 7 (!) barn, hvorav snusfornuftige, og smånaive, Daphne (Phoebe Dynevor) er i gifteklar alder.

Mor og familiens eldste sønn, Anthony gjør alt i sin kraft for å skaffe Daphne den beste ektemannen, som kan sikre familien status, posisjon og rikdom.

Les også Det kåte borgerskapet! Vellykket kostymedrama i en miks av Dynastiet, Askepott, Farlige forbindelser og Downton Abbey – med en touch av Fifty Shades of Grey.

Samtidig forsures det bekymringsfrie rikmannslivet av en slange i Paradis. En anonym skribent, som signerer med «Lady Whistledown» har tatt i bruk datidens sosiale medier, et flyveblad, for å skrive sine ukentlige betraktninger om de overfladiske rikmannsfamiliene, deres kjærlighetsliv, problemer, sorger og mer eller mindre ondsinnet sladder.

Bridgerton sesong 2 1
Simone Ashley, «Bridgerton, sesong 2» (Foto: Netflix)

Innspillingen av sesong 2 startet i UK på vårparten i fjor, og Netflix bekrefter at samtlige av hovedrollekarakterene vil returnere, samt at nye aktører kommer inn på banen.

Ny blant hovedrollene finner vi fyrrige Simone Ashley, mest kjent som ufyselig hoven bitch i Sex Education.

Les også Den nye Downton Abbey? Skaperne av Downton Abbey satser på en ny suksess med klassisk (amerikansk) kostymedrama.

For Anthony Bridgerton endte sesong 1 med et bittert brudd med hans elskerinne, operasangerinnen Siena Rosso (Sabrina Bartlett). I årets sesong ligger hovedfokuset på hans søken etter en passende brud.

Intrigemakeriet blant det poshe borgerskapet i London, 1813, er basert på romanserien til Julia Quinn.

Hele familien Bridgerton. «Bridgerton, sesong 1» (Foto: Netflix)
Les også Sex-sultne sosietetskvinner setter rekord Kostymedrama fra Netflix har fått en koronastengt verden til å flokke seg foran TV-skjermen.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Spiren til opprøret! Disney fortsetter med utvidelsen, og fordypningen, av Star Wars-universet. Og lykkes godt.
Nå er SkyShowtime offisielt lansert SkyShowtime erstatter strømmetjenesten Paramount+, og byr blant annet på filmer og serier fra Paramount og Universal Pictures.
Strømmepremiere i dag! Tom Cruise beviser nok en gang hvorfor han er klodens fremste garantist for actionfilmsuksesser.
Historien bak Spotify Netflix dramatiserer den fascinerende historien om Spotifys tilblivelse.
Følg Lyd & Bilde